- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.881
ben aparatı sokuyorumgelgıtler yapıyorum cok fazla olasada daıresel olarakta oynatıyorumm acaba dogru yoldamıyımmm ben anlamdım gıttı
arkadaşlar merhaba ben 2 parmak çalışırken vajinamda yanmalar oluyor gel gitler yapamıyorum sadece içine alabiliyorum aparatlardan da biraz korkuyorum halen bide aparatların hijyenligini sizler nasıl yapıyorusunuz yardım ederseniz sevirim galiba ben çok yavaş ilerliyorum[/QUO
ben aparat olarak mum kullanıyorum kalınlıgı havlu peceteıle yapıyorum yanı mum ustune pecete sarıp strec fılm ıle kaplıyorum son olarak bebeyg suruyorum umarım bu yol hıjenıktır
arkadaşlar merhaba ben 2 parmak çalışırken vajinamda yanmalar oluyor gel gitler yapamıyorum sadece içine alabiliyorum aparatlardan da biraz korkuyorum halen bide aparatların hijyenligini sizler nasıl yapıyorusunuz yardım ederseniz sevirim galiba ben çok yavaş ilerliyorum
evet canım doğru ve iyi aparatın ölçüleri nedir
dun orta barmakla yaptım o kesmedı evde mum vardı en 5cm boy 10 cmdun yaptım 3 4 defa bugun sabah yapamadım denedım ama olamdı 1 saat once gene barmak ve mumla yaptım en son olarak bugun 5 defa mumla yaptım ebatını buyuttum 7 8 cm en 10 cm boy
canım çok iyi ve hızlı ilerliyosun 7 - 8 cm en boy 10 cm de biraz çalış sonra 9-10 cm ye geç ondan sonra eş denemesi ve bitecek az kaldı
inş bıtecek ben en cok es denemelerınden korkuyorum
inş bıtecek ben en cok es denemelerınden korkuyorum
bence senin bir korkun kalmadi asi_m artik cunku sen 2.gun neyi basardin sen artik kafana koymussun yapcaksin bu isi:)gercekten harikaaaa
kafama koydum 7 sene kendımı yedım karsımdakı ınsanı yıprattım onun haksızlık yaptım kendı korkularım ıcın esımı yıprattım onun ıcın askım ıcın yapmak ıstıyorum yoksa bı sonum olmuyacak
kafama koydum 7 sene kendımı yedım karsımdakı ınsanı yıprattım onun haksızlık yaptım kendı korkularım ıcın esımı yıprattım onun ıcın askım ıcın yapmak ıstıyorum yoksa bı sonum olmuyacak
arkadaşlar merhaba sizlere bi rşey danışmak istiyorum.3 günlük gelinim pazar gecesi bir şey yaşamadık fakat pazartesi günü eşimle deneme yaptık.ilk denememde kendi parmağımı ve eşimin parmağını içime alabildim fakat penisi alamadım.daha sonra emla sürdük ve kayganlaştırıcı ve birliktelik oldu ama şöyle oldu eşim iki defa girdi ne o nede ben bir şey hissetmedik.ikinci girişinde kan geldi bizde bıraktık.ertesi gün tekrar denedik ama tahrişten mi ne olmadı.bugün tekrar denedik ama ben kremsiz yapamadım eşim bu sefer uzun süre gitti geldi ve içime boşaldı.sürekli kremle yapmak istemiyorum bu tam anlamıyla ilk birlikteliğimiz ben bir şey hissetmedim tabi.
1)sizden öğrenmek istediğim ilişkiden ne zaman zevk alabilirim
2)aranızda emla kullanan var mı ve kaç defa emla ile birlikte oldu
3)emlayı ne zaman bıraksam bilemiyorum emla yerine anestol mu denesem
4)bugünkü tam birliktelikten sonra ara vermelimiyim
haklisin belki biz erkek olsak bukadarina katlanamazdik cunku kendimize bile nekadar ofke duyuyoruz baskasi olsa herhalde rencide ederdik allah sabir vermis resmen eslerimize.insallah bi an once bitiririz bu isleri saglikli bi cinsellik yasantimiz olur ve sonunda cocugumz
off ne bıtmez bı cıleymısss bu ya allah daha kotusunden korusunnn
hayırlı olsun cnm ben sana yanıtlayım biraz diğer arkadaşlarda yazsınlar
1-ilişkinin gerçekleşmesi ile zevk alınması ayrı şeyler sen çok vajinismusa bezemiyosun bence sadece ilişki denemelerin ilk olduğu için bu tarz sıkıntıların var zamanla geçer. kan zarın yırtıldığı için gelmiştir bana doktorum zevk 20-30 birliktelikten sonra olmaya başlar demişti.bir öneri zevk için ön sevişmeyi biraz uzun tutmanız lazım.
2-ben anestol kullandım ama bir yararını görmedim çok yakıyor. nette yaptığım araştırmalarda ztn önerilmeyen birşey olduğunu öğrendim.
3-hiçbişey deneme sadece okeyin çilekli kayganlaştırıcısı var onu dene uyuşturma işlemi yapma
4-eğer ilişkiden sonra acı yanma batma gibi sıkıntıların varsa 1 gün ara verebilirsin ama yoksa ara vermene gerek yok.
teşekkür ederim size.evet vajinismus olduğumu düşünmüyorum.kayganlaştırıcı olarak gleitgel aldırıyorum eşime bir tane var elimizde bi de bunu deneyelim dedim.sağ olsun eşimde ilk seferlerde zevk peşinde değil seni alıştıralım yeter dedi.bende bir şey denemeden birlikte olmak için çabalayacağım.ağrım aslında kremden kaynaklanıyor.ilk seferinde kan çok gelmişti ama şuan gelmiyor
arkadaşlar merhaba ben 2 parmak çalışırken vajinamda yanmalar oluyor gel gitler yapamıyorum sadece içine alabiliyorum aparatlardan da biraz korkuyorum halen bide aparatların hijyenligini sizler nasıl yapıyorusunuz yardım ederseniz sevirim galiba ben çok yavaş ilerliyorum[/QUO
ben aparat olarak mum kullanıyorum kalınlıgı havlu peceteıle yapıyorum yanı mum ustune pecete sarıp strec fılm ıle kaplıyorum son olarak bebeyg suruyorum umarım bu yol hıjenıktır
bende yaptım mumdan peçete sardım yine aynı ama ben denemeye çekiniyorum. ilk seferde parmakta çok zorlanmamıştım mumda biraz çekintilerim var acaba muma geçerken sizlerde benim gibi oldunuz mu bilmiyorum. bende kayganlaştırıcı ile yapıyorum parmakta rahat oluyor işte 2 parmakta biraz yanmalar oluyor onuda inş. aşarım şöyle bir rahatlarızzzz:d
prezervatif yada cerrahi eldiven geçir canım ben cerrahi eldiven geçirip yapıyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?