- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #157.861
kızlar 10cm kalınlık boy da 8-9 cm alabildim bugün 4 kez. kızlar orası inanılmaz esnedi. iki gündür çok zorlanıyordum çok kalın gelmişti, girmicek herhalde dedim ama oldu. umutlanıyorum galiba:) şu eş denemesinde paniğim azalır mı artık kızlar? biraz daha çalışıcam 10cm le iyice rahatlasın diye, yanmam geçsin diye olur mu?
alışana kdr devam cnmmmmmm süpersnnnnnnnnnnn
melisa sende 10cm alabilmiştin di mi? kaç gün yapmıştın hatırlıyor musun? yanmam geçti di mi yapa yapa? çok sordum amanapıyım bir daha hüsran yaşamak istemiyorum eş denemesinde.
anlıyorum ya çok iyi anlıyorum ya onlara nasıl bir fenalık geldiğini yaşamış biri olarak canım bende eşimin ittirmesine izin vermiyordum ben şöyle yapıyordum o mumu tutuyordu ya da parmağını ona hareket ettirmeden ben yapıyordum elini tutuyordum kendim ittiriyorum içine girince elimi bırakıyordum o hafifi hafif hareket ettiriyodu bide böyle dene istersen anlatabildim mi? anlamadığın yer varsa sor canım bence panik olmasan atlatmışsın aslında
eşimle yapmak zorunda mıyım egzersiz? başaramıyorum o zaman. sadece tutmasına izin veriyorum, ilerlemeye çalışınca nasıl bir kasılma başlıyor anlatamam, kontrol edemiyorum. eşim de çok kötü oluyor o zaman uğraşmak istemiyor.
eşimle yapmak zorunda mıyım egzersiz? başaramıyorum o zaman. sadece tutmasına izin veriyorum, ilerlemeye çalışınca nasıl bir kasılma başlıyor anlatamam, kontrol edemiyorum. eşim de çok kötü oluyor o zaman uğraşmak istemiyor.
evet cnm alabilmiştm. her yaptığımda yanması dahada azaldı cnm genişledikçe azalıo yanma merak etme süpersinn :)
ben 10 cm le 2. denememden sonra eş denemesi yaptm cnm. ama 10 cmi 3-4 kez aldm genişlettim hemen 2 dk içinde eş denemsi yaptm :)
evet cnm alabilmiştm. Her yaptığımda yanması dahada azaldı cnm genişledikçe azalıo yanma merak etme süpersinn :)
Ben 10 cm le 2. Denememden sonra eş denemesi yaptm cnm. Ama 10 cmi 3-4 kez aldm genişlettim hemen 2 dk içinde eş denemsi yaptm :)
cnm ben de 10 cm rahat yapıyorum ama eş denemesinde hangi pozisyonda başardınız.ikidir yapamıyoruz yaaparat
giriyor rahat..
cok saol kafama bısey takılırsa sorarım oglen maerkete gıdıp bebyg alıcam dun bıraz zorlandım ... artık yeter bu hastalıgın benı ve evlılıgıme zarar vermesınden cok sıkıldım ben 7 senelık evlıyım 1 kaç dr gıttım ama sonuc husran tek umudum sızlersınız benım ıcın dua edın ..
ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü aparatı ilk alırken bayağı uzun sürüyor zor oluyor, ikide biraz daha hızlı ve kolay,... bu şekilde gidiyor. pozisyonu ayarlayamama korkum var, paniklerim diye. Allahı inş biter artık. yanmam kesilince rahat almaya başlayınca deneyeceğim melisa olur mu? canım çok sağol özelden de msj yazmışsın.
cnm ben de 10 cm rahat yapıyorum ama eş denemesinde hangi pozisyonda başardınız.ikidir yapamıyoruz yaaparat
giriyor rahat..
ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü aparatı ilk alırken bayağı uzun sürüyor zor oluyor, ikide biraz daha hızlı ve kolay,... bu şekilde gidiyor. pozisyonu ayarlayamama korkum var, paniklerim diye. Allahı inş biter artık. yanmam kesilince rahat almaya başlayınca deneyeceğim melisa olur mu? canım çok sağol özelden de msj yazmışsın.
giriyor rahat..
Canım çok sağol yazdıkların için. burdaki arkadaşlar olmasa ben de hiç bir şey yapamazdım, Allah razı olsun onlardan. ben kalınlık 10 ama uzunluk daha 4-5 cm deyim o eşikte kalıyorum. bugün tekrar deneyeceğim inş olur. sakin kalmalıyım ama çok sabırsızlandık artık eşim de ben de 11 ay oldu ben evleneli. artık hiç bir şey yapmıyorum kafam hep bu işte, bir bitse artık inş. yanma benimde umrumda değil artık yeter ki bitsin. inşallah eş denemesinde bir an önce başarılı olursun canım güzel haberler alırız senden.
melodika bende gecen yil ekimde evlenmistim yil donumumuze ne kadar az kaldi hala yapamadim ama dogru yerdeyiz yapabilirz ve bak neler yapabiliyoruz ki zaten yaptik sayilir sadece es denememiz var az kaldi bende onu erteleyip duruyorum herseyi hallettim:)yapcaz endiselenme millet catir catir yapiyo bizde yapcaz guveniyorum ben bize:)bukadar ilerlediysek muhakkak yapariz(ins)melodika bence sen stresten panikten aklini karistiriyosun gorunuse bakilirsa herseyi halletmissin basaranlarin yorumlarinida okudum hepsi hemfikir yani biraz stresini azalt minnosum benim.okadar emek harcadik dibine getirdik artik kucucuk hale getirdik sorunumuzu ramak kaldi bunaltmadan kendini hallet isi ben de oyle davrniyorum artik olcak ins
selam kızlar ben daha yenı uye oldum buraya ben 7 yıllık evlıyım sadece 1 defa dr gıttım oda olumsuz cvb aldım dr bana senı uyutum y.....z dedı bende korktum takı dune kadar dun orta parmagımı çalıstım ve yaptım parmagımın ebetında mum lada yaptım ama sabah yapamamıstım uzuldum az once tekrar denedım ve oldu bu sefer 7cm en 10 cm boy olarak calıstım 5 defa yaptım bende ılkez yapıyorum hıc yapmamıstım dokunamıyordum yenı baslayan bırı olarak 2. gunumdeyım benım gıbı yenı baslayanlara tek soylıyebılecegım hıc bırsekılde acımıyor yanmada olmuyor tabı simdi ben ne sekılde devam edıcem bılmıyorumm yardımcı olacak tecrubelı bırı bana yol gösterebılırmı...
sen herkesten ondesin masallah sana:)3 4 gune yaparsin gibi geldi bana yani cok tecrubeli olmasamda ikinci gunu aparat alamadigim asikarsimdi senin 10 kalinlik yapman kalmis onuda yapti mi hoop es denemesi dicekler tecrubeli arkadaslar sana tebrik ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?