Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

alışana kdr devam cnmmmmmm süpersnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
melisa sende 10cm alabilmiştin di mi? kaç gün yapmıştın hatırlıyor musun? yanmam geçti di mi yapa yapa? çok sordum ama napıyım bir daha hüsran yaşamak istemiyorum eş denemesinde.

evet cnm alabilmiştm. her yaptığımda yanması dahada azaldı cnm genişledikçe azalıo yanma merak etme süpersinn :)
ben 10 cm le 2. denememden sonra eş denemesi yaptm cnm. ama 10 cmi 3-4 kez aldm genişlettim hemen 2 dk içinde eş denemsi yaptm :)

Son düzenleme:

eşimle yapmak zorunda mıyım egzersiz? başaramıyorum o zaman. sadece tutmasına izin veriyorum, ilerlemeye çalışınca nasıl bir kasılma başlıyor anlatamam, kontrol edemiyorum. eşim de çok kötü oluyor o zaman uğraşmak istemiyor.

yok canım eşinle yapmak zorunda değilsin panik olma onla olmaya alış diye ben önerdim bende eşimle yapamıyodum bende sadece tutmasına izin veriyodum

sizi kötü etkiliyorsa yapma tabiiki cnm. diorm ya ben şuan bile yapamam yani. bak eş denemesindede penis kotrolü sende olursa daha sakin olursn cnm emn ol. açık yazdm ama kusura bakma

ben de öyle yapmayı düşünüyorum çünkü aparatı ilk alırken bayağı uzun sürüyor zor oluyor, ikide biraz daha hızlı ve kolay,... bu şekilde gidiyor. pozisyonu ayarlayamama korkum var, paniklerim diye. Allahı inş biter artık. yanmam kesilince rahat almaya başlayınca deneyeceğim melisa olur mu? canım çok sağol özelden de msj yazmışsın.

cnm ben de 10 cm rahat yapıyorum ama eş denemesinde hangi pozisyonda başardınız.ikidir yapamıyoruz yaaparat
giriyor rahat..

tabi ki ederiz.ama aklıma takıldı söylemeden etmeyeyim.bebeyağı için hep olumsuz şeyler yazmışlardı burda.mantar gibi.ben o yüzden çekindim kullanmadım.kkaderim in tavsiye ettiği gibi z.yağı kullandım.saf z.yağı bulmaya çalış bence.tabi sen bilirsin.ama daha doğal sonuçta

melodika bir kere daha söylüyorum hazırsın inan.eş denemesinde olmaması için en ufak bir neden yok artık.sen pozisyonda sıkıntı yaşıyorsun.sana mesajda anlatmıştım ya onu denemekte nasıl bir sıkıntı oldu onu merak ediyorum ben.sen sadece sonda bir hata yapıyorsun kesin.bu defa olacak.hatanı bul yeter.birine sor ve dediklerimi uygula lütfen.hadi canım,geçecek.
cnm ben de 10 cm rahat yapıyorum ama eş denemesinde hangi pozisyonda başardınız.ikidir yapamıyoruz yaaparat
giriyor rahat..

arkadaşım sana özelden mesaj yolluyorum.

unuttum söylemeyi.eşle egzersiz zor.aparatla hele dahada zor.aparat yuvanın şeklini almıyor,hep açıyı sen vermek zorunda kalıyorsun.ama p... öyle değil inan.ben eşimle hiç egzersiz yapmadım,bak lateu da öyl söylüyor.yıprattın tükettin kendini yapma.yeter artık mutlu ol derhal.iyi haberlerini bekliyorum.

giriyor rahat..

canım ben 4 ay sonra yendim ve egzersiz yapmadım burayı okuyordum yapmaya çalıştım ama olmadı. sonra bir cesaret geldi bana. yüzüm eşime dönük ve üstteydim bence böyle rahat oluyor. ama ilk baskı hissettiğinde sakın vazgeçme nefes al ver yavaş yavaş itmeye çalış baskı hissedeceksin ama vazgeçme inan oluyor o zaman.hatta varya tam birleşme olunca ne baskı ne acı hissetmiyosun gerçekten bak.biraz açık yazdım ama kusura bakmayın lütfen belki yardımcı olur diye yazmak istedim.bir de ultrason jel öneriyorum.

bu egzersizleri yapabilenlere hayranım.ben iki sene ugraştım bu sorunla ve daha yeni yendim.şu an bile bu egzersizleri yapabileceğimi sanmıyorum.yani egzersizleri yapanlar benden daha cesaretliler,daha iyi durumdalar.ben bırak aparatı dokundurmuyordum bile.yani aslında sorun çözülmüş,son hamle kalmış,o da biraz rahatlıkla aşılır diyorum.boşuna 2 senemi üzüntüyle geçirmişim diyorum.moralinizi bozmayın sakın,ben çok korkağımdır iğne bile yaptıramam,ben başardıysam herkes başarır :)

melodika bende gecen yil ekimde evlenmistim yil donumumuze ne kadar az kaldi hala yapamadim ama dogru yerdeyiz yapabilirz ve bak neler yapabiliyoruz ki zaten yaptik sayilir sadece es denememiz var az kaldi bende onu erteleyip duruyorum herseyi hallettim:)yapcaz endiselenme millet catir catir yapiyo bizde yapcaz guveniyorum ben bize:)bukadar ilerlediysek muhakkak yapariz(ins)melodika bence sen stresten panikten aklini karistiriyosun gorunuse bakilirsa herseyi halletmissin basaranlarin yorumlarinida okudum hepsi hemfikir yani biraz stresini azalt minnosum benim.okadar emek harcadik dibine getirdik artik kucucuk hale getirdik sorunumuzu ramak kaldi bunaltmadan kendini hallet isi ben de oyle davrniyorum artik olcak ins

selam kızlar ben daha yenı uye oldum buraya ben 7 yıllık evlıyım sadece 1 defa dr gıttım oda olumsuz cvb aldım dr bana senı uyutum y.....z dedı bende korktum takı dune kadar dun orta parmagımı çalıstım ve yaptım parmagımın ebetında mum lada yaptım ama sabah yapamamıstım uzuldum az once tekrar denedım ve oldu bu sefer 7cm en 10 cm boy olarak calıstım 5 defa yaptım bende ılkez yapıyorum hıc yapmamıstım dokunamıyordum yenı baslayan bırı olarak 2. gunumdeyım benım gıbı yenı baslayanlara tek soylıyebılecegım hıc bırsekılde acımıyor yanmada olmuyor tabı simdi ben ne sekılde devam edıcem bılmıyorumm yardımcı olacak tecrubelı bırı bana yol gösterebılırmı...

sen herkesten ondesin masallah sana:)3 4 gune yaparsin gibi geldi bana yani cok tecrubeli olmasamda ikinci gunu aparat alamadigim asikarsimdi senin 10 kalinlik yapman kalmis onuda yapti mi hoop es denemesi dicekler tecrubeli arkadaslar sanatebrik ederimmm

arkadaşlar merhaba ben 2 parmak çalışırken vajinamda yanmalar oluyor gel gitler yapamıyorum sadece içine alabiliyorum aparatlardan da biraz korkuyorum halen bide aparatların hijyenligini sizler nasıl yapıyorusunuz yardım ederseniz sevirim galiba ben çok yavaş ilerliyorum

evt ıns hıc acımadı ama benım es demem cok sıkıntılı olucak gıbı gelıyo bana esımle alakalı bı durum cok mutluyum yapabıldıgıme ınş hevesım kırılmaz

ben aparatı sokuyorumgelgıtler yapıyorum cok fazla olasada daıresel olarakta oynatıyorumm acaba dogru yoldamıyımmm ben anlamdım gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…