- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.361
kızlar bugun tekrar es denemesı yapıcam cok tedırgınım nasıl olackmı dıye inş guzel gecer bu sefer zeytın yg ıle denıcem cok heycanlıyım sunu anlamadım poponun altına yastık koyup popoya dogru ıttır konusunu bana bı zahmet anlatırmı bılen bırı ozel msjda atabılırmı lutfen acıl heycanlıyım ıns bu sefer terettutte kalmam oldumu bıttımı dıye
öylee birşeye niyetim hiççç olmadııı mailler mesajlar çok şeyi anlatır dertlerimide :) sadece utandım yazmaya bu sürede cesaretim kırıldı evet yaptığım şey çok yanlış farkındayım ama güçlü olamadım ben eşimde seslenmdi hiç sorun olmadı şu an öylee değiliz artık olsun bitirelim diyor haklı kiii
canım hatırladım seni:) meslektaşız evet, öğretmendin sen de değil mi? 10 cm i regl olmadan önce çok rahat aldım kayıp gitti, yanma da çok azdı. ama eş denemesi yapamadım dahareglim bitince yapıcam bu hafta inşallah. ben ilk şubat ayında doktora gitmiştim, parmak egzerszi vermişti ama yapamadım aylarca olmadı parmakla hissedince içeriyi ilerleyemedim. temmuzda burayı bulunca aparata başladım işte şimdi 10 cm deyim. artık bitmesini o kadar istiyorum ki, tayinim de oldu eşimin yanına artık bebek de istiyoruz, 1 yılımız bu ay dolacak. lütfen yıldönümümüz gelmeden bitsin bu iş, dua et canım.
Banada yardim esin lutfen Ben igneden kacan kisiyim ve ilk gecem berbat oldu uyuyamiorum uc aylik evliyim ve yapamiorum hollandada yasiorum Burda Öle yardim etmiorlar doktora gittim bana kaygandirici verdiler icine surmem lazim ve emla aldim ama daha yapamadin yardim lutfen cok kötuyum
kızlar bugun tekrar es denemesı yapıcam cok tedırgınım nasıl olackmı dıye inş guzel gecer bu sefer zeytın yg ıle denıcem cok heycanlıyım sunu anlamadım poponun altına yastık koyup popoya dogru ıttır konusunu bana bı zahmet anlatırmı bılen bırı ozel msjda atabılırmı lutfen acıl heycanlıyım ıns bu sefer terettutte kalmam oldumu bıttımı dıye
Allah cümlemizden razı olsun arkadaşım, dualarla zaten o milyarların veremeyeceği şeyi alıyoruz biz, mutluluktan uçan arkadaşlarımızın haberlerini alıyoruz daha ne olsun.
Sen neguzel atlation Ben o parmak ekserligi de yapamam acidan korkuorum bana yardim edin neolur cevap
Sen neguzel atlation Ben o parmak ekserligi de yapamam acidan korkuorum bana yardim edin neolur cevap
canım ben hiç egzersiz yapmadım ama burda ki arkadaşlardan biliyorum, aynı senin durumunda ben oraya bakamıyorum bile diyenler şimdi 10 cm aparat aldım diye yazıyorlar, birden olmaz tabi yavaş yavaş alışacaksın, önce oraya tiksinsende bakmaya alış, bak sana söyleyeceğim ilk şey, egzersiz konusunda arkadaşlar yardımcı olur ben anlamıyorum ama, şunu söyleyim geç aynanın karşısına ve poponun altına yastık koy belki okumuşsundur diğer arkadaşlara yazmıştım, önce bir bak açık bir delik yok orda sonra vajinanı dışarı itiyor gibi ıkın, büyük abdestini yapar gibi yada bak oraya bir delik minicik açılacak, bak canım ben yendim evet ama ben daha dün acaba yapabilir miyim diye parmakla denedim arkadaşlar nasıl yapıyor diye denedim sadece, ama cesaret edemedim, şunu söylemeye çalışıyorum parmaktan daha kolay p.. inan bana kalın ve büyük olması korkutmasın seni, kendi parmağın zor olabilir belki eşinden yardım al, ben eşim tiksinir diye çok korkmuştum ama öyle olmuyor inan.şimdi sana bir link yolayım birde benim sayfamı incele, tabi kararı sen ver burda ki arkadaşların yardımıyla egzersizede başlarsın, herşeyi dene burda herkes sana yardım eder korkma olur mu uzakta da olsan yalnız değilsin, düzenli olarak gir buraya sakın pes etme,
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı incele lütfen sonra burdaki arkadaşlarlada konuş, inşallah çok kısa sürede aşarsın.
cnm merhaba ben de kkaderimden ALlah razı olsun zeytinyağla yenenlerdenim özeline bi bak istersen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
sadece zeytinyağıyla mı yendiniz lütfen yardım edin
ben de tam 14 aydır vajinusmusum. Bu hastalığı yenenlerden yardım istiyorum. Biri çıkıp bana harfi harfine anlatabilir mi?
cnm merhaba ben de kkaderimden ALlah razı olsun zeytinyağla yenenlerdenim özeline bi bak istersen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
ilk ay uğraştık olmayınca sebebini araştırdık internetten. vajinusmuşum. erteledikçe erteledim. korktum baya o histen
canım msj ımın başı sadece sana biliyosun değil mi önce de belirttim senin sıkıntılarını biliyorum zaten, ama lütfen ortadan kaybolma utanma da
biliyorum canım tabii ki alınmadım haklısın sen.sende diğer kızlarda melek gibisiniz maşallah.. hayat devam ediyor bende olana kadar edicem gelişmeleri yazcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?