Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım vajinanın girişini yatay konumda sanıyodum ben de ama parmagınla girebildiysen eger asagı dogru ilerlediği farkedersin aynı şekilde p.. kontrolü sende olsun ve istersen yatağın ucuna gelerek ayaklarını sarkıtabilirsin eşin fazla müdahil olmasın ve yavaş yavaş ilerlemeyi deneyin biraz sabır yani bi anda olmuyo çünkü..

canım msj ımın başı sadece sana biliyosun değil mi önce de belirttim senin sıkıntılarını biliyorum zaten, ama lütfen ortadan kaybolma utanma da

10 cm yi çok rahat almak ne demek bitmiş bu iş :) ben parmağımı rahat alamadığım halde doktor eş denemesine geçirmişti.ki ben parmağımı zar zor alırken aparatı çok zor alıyodum.bir de ilk denemende kaderimin de tavsiye ettiği gibi zeytin yağını mutlaka dene derim canım ben çok faydasını gördüm jelden çok daha iyi.ben p..se geçince jelle 2-3 kez denedim tam olmadı zeytin yağıyla ilk denemede oldu.tayinin de hayırlı olsun ne güzel bak herşey yoluna giriyo hayatında :) şu illeti yendikten sonra eşinle ilişkinde çok daha iyi oluyo.

Banada yardim esin lutfen Ben igneden kacan kisiyim ve ilk gecem berbat oldu uyuyamiorum uc aylik evliyim ve yapamiorum hollandada yasiorum Burda Öle yardim etmiorlar doktora gittim bana kaygandirici verdiler icine surmem lazim ve emla aldim ama daha yapamadin yardim lutfen cok kötuyum

Öncelikle sakin ol canım 3 ay çok kısa bir süre şanslısın insanlar yıllarını kaybediyor inan.Hemen egzersizlere başla.İlk iş bir ayna al ve vajinanı incele onu iyice tanı oturur pozisyonda aynayı koy ıkın ve o deliğin ne kadar açılabildiğini gör.Sonrasında parmak egzersizleri.

canıım hadi bakalım dulşarımız senle haberdar et bizi, ben çok sık giremiyorum ama hepinizi çok merak ediyorum, bu arada özelden de yazamıyorum, ama dediğim gibi gönlüm sizlerle, hiç stres yapma bak görceksin ilkinden daha kolay olcak, sen sonuçta hallettin bu işi.

Sen neguzel atlation Ben o parmak ekserligi de yapamam acidan korkuorum bana yardim edin neolur cevap

canım ben hiç egzersiz yapmadım ama burda ki arkadaşlardan biliyorum, aynı senin durumunda ben oraya bakamıyorum bile diyenler şimdi 10 cm aparat aldım diye yazıyorlar, birden olmaz tabi yavaş yavaş alışacaksın, önce oraya tiksinsende bakmaya alış, bak sana söyleyeceğim ilk şey, egzersiz konusunda arkadaşlar yardımcı olur ben anlamıyorum ama, şunu söyleyim geç aynanın karşısına ve poponun altına yastık koy belki okumuşsundur diğer arkadaşlara yazmıştım, önce bir bak açık bir delik yok orda sonra vajinanı dışarı itiyor gibi ıkın, büyük abdestini yapar gibi yada bak oraya bir delik minicik açılacak, bak canım ben yendim evet ama ben daha dün acaba yapabilir miyim diye parmakla denedim arkadaşlar nasıl yapıyor diye denedim sadece, ama cesaret edemedim, şunu söylemeye çalışıyorum parmaktan daha kolay p.. inan bana kalın ve büyük olması korkutmasın seni, kendi parmağın zor olabilir belki eşinden yardım al, ben eşim tiksinir diye çok korkmuştum ama öyle olmuyor inan.şimdi sana bir link yolayım birde benim sayfamı incele, tabi kararı sen ver burda ki arkadaşların yardımıyla egzersizede başlarsın, herşeyi dene burda herkes sana yardım eder korkma olur mu uzakta da olsan yalnız değilsin, düzenli olarak gir buraya sakın pes etme,
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
ilk sayfayı incele lütfen sonra burdaki arkadaşlarlada konuş, inşallah çok kısa sürede aşarsın.

Cok Tesekkür ederim bakcam evet yanliz degilim saol biraz hafifledim

cnm merhaba ben de kkaderimden ALlah razı olsun zeytinyağla yenenlerdenim özeline bi bak istersen elimden geldiğince yardımcı olmak isterim

bende 3 haftalık evliyim bugün işaret parmağımı kayganlaştırıcı sayesinde baya soktum sizin dediğiniz gibi ıkınarak ve sık sık nefes alarak ve gerçekten acımadı ilk denememdi ama ikinci denememde nedense girdiremedim yani acı duymaya başladım sizce ne yapmalıyım banada yardımcı olurmusunuz detaylı bir şekilde nasıl yapacağım konusunda çok sevinirim...

İyi günler arkadaşlar sanırım bende sizlerle aynı sorunu yaşıyorum.Eşimle birlikte olamıyoruz. Bende bir korku ve acıyacakmış hissi oluyor.Kasıyorum kendimi her seferinde sizleri dediği gibi parmak olayını yaşadık.Parmağım her şekilde giriyor. Herşey yolunda giderken iş oraya geldiği zaman herşey değişiyor.Yardım istiyorum sizlerden nasıl yenebiliim bu durumu

canım msj ımın başı sadece sana biliyosun değil mi önce de belirttim senin sıkıntılarını biliyorum zaten, ama lütfen ortadan kaybolma utanma da

biliyorum canım tabii ki alınmadım haklısın sen.sende diğer kızlarda melek gibisiniz maşallah.. hayat devam ediyor bende olana kadar edicem gelişmeleri yazcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…