- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.341
inşallah canım benim sizler sayesinde cesaret alıyorum burda ne kadar çok yenen oldu bu aralar o kadar seviniyorum ki kurtulanlara darısı melodikayla bana artık bizim devreden kimse kalmadı ikimizden başka
melodika yenersin inşallah artık tam biter bu iş.bende yenemedim hala egzersizin başlarındayım burayı çevrimdışı takip ettim sırf utandığım için benle olanların çoğu yendi çünkü.senle büşrayı merak ettiim acaba yendiler mi diye hergün açıyordum büşra bitirdii sıra sende inşallah darısı da bizee :) :)
artık ben de utanıyorum buraya yazmaktan yenemedim bir türlü çünkü.Ama burası motivasyonumu arttırıyor girmeden de yapamıyorum.inşallah sıra bendedir zeycanım. herkes kurtulsun bu dertten inş.
merhaba bayanlar.
yaklasık 2 haftalık evlıyım. sorunumu sızınle paylasıp destegınızı beklıyorum.
aslında esımle bırlıkte olmaktan vajınama bırseyın gırmesınden rahatsız deılım. ama nedense bırlesme esnasında cok fazla acı cekıyorum ve dolayısıyla tam bırlesmeyı malesef saglayamadık. o kadar canım acıyor ki bırlıktelık esnasında farkında olmadan acıdan esımı ıttım ve kısa surelı aramız acıldı. 2 kere cok az kan geldı ama ancak yarısına kadar zorla dayanabılıyorum. kayganlastırıcı kullandık ama yıne de degısen bırsey olmadı. acıdıgı ıcın cok kasıyorum, kastıgım ıcın daha cok acıyor. kısır donguye gırıyor.
Mrb arkadaşlar bende 2 aylik evliyim cinsel birlesme oldu ama tam birlesme yapamiyorum başı giriyor ama gerisi yok yapamiyorum cok aci cekiyorum belli bir seviyeden sonra ne yapabilirim şimdiden cok tşk ederim
slm kızlar.. Çoook ama çok mutluyum bu siteyi bulduğum için.. burda tecrübelerini paylaşan herkese sonsuz teşekkürlerEski bir vajili olarak ben çok şanslıydım çünkü evliliğimin ilk ayında bu siteyi bulmak nasip oldu.. Derdime bi çare olacak doktor arayışına girmiştim ki bu başlık çıktı karşıma ve sabırla yorumları okumaya başladım üye olmadan. Yazılanları okudukça o kadar heyecanlandım ki hemen egzersizlere başlamak istedim fakat o dönem reglim başladı ve biz memlekete gittik eşimle ama yılmadım orda da fırsat buldukça internete girmeye ve egzersizleri yapmaya başladım. eşime ilk söylediğimde komik buldu ama desteğini eksik etmedi ve bana güvendiğini söyledi hep. İlk olarak serçe parmağımı aldım ve o kadar heyecanlandım ki işaret parmağımı ve ardından iki parmağı almaya başaladım. bunların hepsi bir gün içinde oldu. Tabi ardından mum denemelerine geçtim her gün biraz daha kalınlaştırarak denemeye devam ettim bir hafta. bu arada mumun kalınlığını hiç ölçmemişim :) Ben sadece kendimi rahat hissetmeye odaklanmıştım :) en son bi ip yardımıyla ölçmeye karar verdim baktım ki bu işi çözen arkadaşların verdiği ölçüyü çoktan aşmışım 14cm olmuş.. sonra eşime söyledim ve eş denemesi yaptık ve tabiki hüsran ama yılmadım ertesi gün yine denedik ve oldu tam ramazan bayramı gecesi bunu başardık çifte bayram yani Şimdi evleneli iki ay oldu ve yeni başlayanlara destek olmak ve hikayemi paylaşmak için üye oldum eminim benim gibi sessiz sedasız başaran bir sürü kişi var..
Mrb arkadaşlar bende 2 aylik evliyim cinsel birlesme oldu ama tam birlesme yapamiyorum başı giriyor ama gerisi yok yapamiyorum cok aci cekiyorum belli bir seviyeden sonra ne yapabilirim şimdiden cok tşk ederim
Hoş geldin canım buradaysan başarabilirsin buna kesinlikle inan. Sanırım aynı dönemde evlenmişiz seninle.. Bizlerde aynı şeyleri yaşadık ve aştık.. ben ilk olarak tıbbı eldiveni geçirdim ve zeytinyağı sürerek serçe parmağımı yavaş yavaş ilerlettim. bu egzersizleri mutlaka yap canım
tşkler kızlar inş öncelikle rabbime ve size güveniyorum ben popo yönünde demişin ya kkaderim galiba biz yanlış yapıoruzonu konuyu biraz açarmısın
canım arkadaşların hep eklediği bir resim var da ben yapamadım şimdi vajina penis girişi yaz google da görsellere bak, vajina hafif eğimli sen direk girdirmeye çalışınca olmaz. poponun altına yastıkta koyabilirsin, o eğimi verir ben msn adresmi yolluyorum burdan resim yollayamadım linkte yollayamıyorum yasak mı bilmiyorum çünkü.özel msj yolluyorum oraya bir bakın
canım arkadaşların hep eklediği bir resim var da ben yapamadım şimdi vajina penis girişi yaz google da görsellere bak, vajina hafif eğimli sen direk girdirmeye çalışınca olmaz. poponun altına yastıkta koyabilirsin, o eğimi verir ben msn adresmi yolluyorum burdan resim yollayamadım linkte yollayamıyorum yasak mı bilmiyorum çünkü.özel msj yolluyorum oraya bir bakın
hmmm zeytinyağla yenen birisi daha mı varmış :) daha doğrusu zeytinyağlı egzersiz :))
Evet zeytinyağlı egzersizle aştım ben:))) çok detaylı anlatamadım yaptıklarımı ama burda okuduğum herşeyi denemeye çalıştım. Şunu söyleyebilirim zeytinyağı bu işi çok kolaylaştırıyor kesinlikle... Jelle de denemiştim ama başaramamıştım. Egzersiz sadece oraya bişey girebileceğini öğretiyo bize. Allah razı olsun sizden kkaderim ve diğerleri . O kadar sevaba giriyorsunuz ki bize milyarları bağışlıyorsunuz aslında... Bir çok doktorun ne kadar çok para istediği ortada. Allah gönlünüzdeki bütün dileklerinizi nasip eylesin.. Burda aynı tecrübeyi yaşayan bayanlardan tavsiye almak büyük bir fırsat gerçekten!
gnlerı sayma canım ozaman daha cok uzulursun bak ben tam 2 yılda halletım aamma hep sallayarak 1 gecede ınanareak bıtırdım ısımı okadar kolaymıskı bumuymus dıceksınnn canım.ben sneın yenceğıne ıannıyorum her yaptıın asamayı yaz buraya hem daha cok yol katedersın
zeycanım sonunda gelmiş :) nerdesin sen kuzu :) ya ne demek utanmak yerinden ders izlersen öğrenmek zor olur tahtaya çık bir soru çöz bakalım :) kaçmak yok bir daha bak komara aylarca gitti kayboldu ortalıktan ama bir geldi çözüldü şükür, inşallah seninde çözülür , kurtulursun ama arkadaşlar utanmayın nolur utanılcak birşey yok ki, biz burda ayıplamayız sadece sizinle beraber üzülürüz o kadar, ben bir arkadaş yurt dışındaymış galiba yazdıklarını okuyunca ağladım resmen ya ama yardım istemeyene yardım edemeyiz ki , yada yardım istediği halde uzatılan eli tutmazsa, bak o arkadaşa kaç defa msj yazdım cvp bile vermedi,peki o zaman ben nasıl yardım edebilirim yada diğer arkadaşlar. bu konuşmalarım genel bu arada zeycanım sana değil , biz burda hepimiz birbirimizi tanımıyoruz ama öyle güzel bir bağ var ki aramızda tanımadan sevmeye başladık birçoğumuzu, bu çok güzel ve belkide tedavi eden şey bu bağ. lütfen bu bağı koparıp gitmeyin.
Doğru söylüyorsun canım bir gecelik iş aslında herkes yapıyor ama bende o an olmuyor şimdide vajina girişinde et parçasına benzer birşey var acaba bu normal mi yoksa sizlerde orası tamamen açık mı bilen varsa lütfen lütfen yazsın yoksa birde muayeneye gitmem gerekecek...
kızlar bugun tekrar es denemesı yapıcam cok tedırgınım nasıl olackmı dıye inş guzel gecer bu sefer zeytın yg ıle denıcem cok heycanlıyım sunu anlamadım poponun altına yastık koyup popoya dogru ıttır konusunu bana bı zahmet anlatırmı bılen bırı ozel msjda atabılırmı lutfen acıl heycanlıyım ıns bu sefer terettutte kalmam oldumu bıttımı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?