- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.321
herkes bitirmişsin diyor ama ben daha inanamıyorum olacağınaşu an regliyim canım ama biter bitmez bu hafta hemen geçeceğim eş denemesine. güzel haberler çoğalmışken ben de bir güzel haber veririm inş bu hafta. çok uzadı sanki benimki
melodika yenersin inşallah artık tam biter bu iş.bende yenemedim hala egzersizin başlarındayım burayı çevrimdışı takip ettim sırf utandığım için benle olanların çoğu yendi çünkü.senle büşrayı merak ettiim acaba yendiler mi diye hergün açıyordum büşra bitirdii sıra sende inşallah darısı da bizee :) :)
büşra canım mesaj kutun dolu gitmiyor malesefff
zeycanımmmmmmm bende senden güzel haberler beklıyorum ne durumdasın ıraz daha hızlandır bence calısmaları bak senın tertıppler gelın bıle oldu yapcağına ınan azımlı ol yapıcaksın ben sana ınanıyorum bıraz daha egzersızlerın ustune dus guzel haberlerını beklıyorum tatlım
huh, bitti, geçt,, inanmıyordum, oldu :)
dramatize edip mutsuz olmak hayattaki en kolay şey. bir sorun mu var? neden bana oldu diye dertlenileceğine çözüm aranmalıymış meğer.
doktordan içeri adımı atan "bitti" diyebilir. her şey o kapıya gidene kadar, sonra her şey çözülüveriyor. :)
Canımm canımm inan bende güzel haberler vermeyi çok çok istiyorum şuraya şöyle keyifli keyifli yazmayı ne kadar istiyorum tahmin edebiliyorsundur.arkadaşlar kadar başarılı olamadım annemler haftasonu gittiler ben hemen başladım ama yolun daha çok başındayım artık buradayım yazacam neler olduğunu canım dört elle sarılcam bitircem inşallah kendi kendimi motive ediyorum sizlerde dua edin 1YIL 9 AY OLMUŞ MALESEF(
1 Yıl 10 ay olmaması için vargücümüzle devam Zeycanım lütfen gün sayıp kendini üzme.Başladın ve devamı gelecek oldu mu? Egzersizleri aksatmak yok:)
merhaba bayanlar.
yaklasık 2 haftalık evlıyım. sorunumu sızınle paylasıp destegınızı beklıyorum.
aslında esımle bırlıkte olmaktan vajınama bırseyın gırmesınden rahatsız deılım. ama nedense bırlesme esnasında cok fazla acı cekıyorum ve dolayısıyla tam bırlesmeyı malesef saglayamadık. o kadar canım acıyor ki bırlıktelık esnasında farkında olmadan acıdan esımı ıttım ve kısa surelı aramız acıldı. 2 kere cok az kan geldı ama ancak yarısına kadar zorla dayanabılıyorum. kayganlastırıcı kullandık ama yıne de degısen bırsey olmadı. acıdıgı ıcın cok kasıyorum, kastıgım ıcın daha cok acıyor. kısır donguye gırıyor.
arkadaşlar merhaba bende katıldım aranıza, ben de yeni evliyim ve henüz olmadı. kasıyorum kendimi. parmak denemesi yapmaya çalıştım çok az girdi. korkuyorum, benim eşim de anlayışlı ama yine de kendimi kötü hissediyorum. lütfen bana da tavsiyelerde bulunun. okumaya çalışıyorum geçmiş yorumları fakat çok karışıyor. yardım edin aşanlar lütfen
Arkadaşlar merhaba tekrar, çok sık yazmasamda forumu sürekli takip ediyorum, tavsiyelerinizi uyguluyorum, yalnız neredeyse 4 ay olacak ve ben hala bazı şeyleri aşamıyorum.
Bir bakkal mumunu kagıt havluyla dolgunlastırarak streçledim ve cok rahat bi şekilde kullanabiliyorum, panik, agrı, sızı olmaksızın.
30 agustosla haftasonunun birleşmesini fırsat bilerek, 2 günü egzersizle, son gunu de eş denemesiyle degerlendireyim dedim ama dün yine hüsrana uğradım
kas gevsetici sakinleştirici zeytinyağı neler denemedim ama olmuyor. p... denemesinde yine panikliyorum. bir de bakkal mumuyla p... arasında kalınlık acısından ciddi bir fark var. cok kalın geliyor bana mumu daha ne kadar kalınlastırmam daha ne kadar egzersiz yapmam gerekiyor bilemiyorum.
eşim destek olsada bu korkum zaman zaman sorunlara neden oluyor artık aramızda.
Daha açık ve özel tavsiyeleriniz olursa lütfen özelden yazın.
parmak denemesi yapacak cesaretin varsa yakında kurtulursun bu dertten sadece 3-5 gün üzerine düş kararlı ol yeter, vajinayı esnetme diye bir şey yok sadece beynimizi kandırıyoruz santimlerle olabileceğine inandırıyoruz, ilişki sonrası eski haline dönüyor vajina, eşin anlayışlı olması çok da iyi olmuyor uzayıp gidiyor, aşamalar ilk sayfada uzun uzun anlatılıyor.
Canımm canımm inan bende güzel haberler vermeyi çok çok istiyorum şuraya şöyle keyifli keyifli yazmayı ne kadar istiyorum tahmin edebiliyorsundur.arkadaşlar kadar başarılı olamadım annemler haftasonu gittiler ben hemen başladım ama yolun daha çok başındayım artık buradayım yazacam neler olduğunu canım dört elle sarılcam bitircem inşallah kendi kendimi motive ediyorum sizlerde dua edin 1YIL 9 AY OLMUŞ MALESEF(
melodika yenersin inşallah artık tam biter bu iş.bende yenemedim hala egzersizin başlarındayım burayı çevrimdışı takip ettim sırf utandığım için benle olanların çoğu yendi çünkü.senle büşrayı merak ettiim acaba yendiler mi diye hergün açıyordum büşra bitirdii sıra sende inşallah darısı da bizee :) :)
gerçekten bitti senin canım, sadece p kanlı canlı afedersin de ürkütüyor nedense ama onuda cansız gibi düşünerek eşine söyleyip sende şöyle bir dur , hiç hareket etme müdahale etme diyerek sanki aparatla deneme yapıyor gibi yağlayıp dene bak asıl p canını hiç acıtmaz, senin mumların kulun yapısı, p Allah yapısı,yani p nin ucu nasıl afedersin yuvarlak daha yumuşak diğer yanlarına göre ve yine diğer taraflarından daha ince, neden çünkü canın yanmasın diye,inceden kalına rahat girsin diye öyle yaratılmış,Allah istese hepsini aynı kalınlıkta yaratırdı ama inceden kalına gidiyor ve biliyosun vajina çok esnek, başı girince devamıda yavaş yavaş geliyor, ıkındıkça dahada kalınını alabilecek kapasitede, kendini serbest bırakamadığın zamanlar ıkın o zaman kasamıyosun da kendini, sen elinle tutarak biraz kendin it sonra çıkmayacak kadar girince yavaş hareket ederek afedersin ıkına ıkına içe doğru iterek otur.bak bazen nedense girmiyor diye düşünülüyor, işte o zaman biraz daha yukarı çıkarak biraz daha yaklaşarak devam et, ıkınırsan ve yağlı olursan inan canın acımayacak, ama yavaş hareket et acele etme kendini kasarken zorlama yok yere canın yanmasın, ıkınırken it.hadi şu regl den sonra bitecek inşallah senin.
uzadı evet ama bitecek,öyle güzel bitecek ki hemde.kutlamalar,şenlikler.habersiz bırakma
ben üstte beceremedim daha önce kkaderim o yüzden altta denemeyi düşünüyorum ama yanlış mı yaparım acaba? o an panikten kaskatı olduğum için üstte hareket edemiyorumdaha kolay olacağını biliyorum ama işte o an kilit. aparatla bile acı kalmadı benim sadece bir yerden geçerken çok az yanma, orayı geçince zaten her şey çok rahat. kafam çok karıştı? bu sefer olmalı artık, olmamasına tahammülümüz kalmadı artık ne benim ne de eşimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?