- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.421
cnm ben hep gözümde büyüttüm ilişkiyi yani kan çok gelecek çarşaf kana bulanacak çok acıyacak die büyüttüm çünkü hiçbişey bilmeden evlendim kaskatı kalıyordum sana özelden de yazdım ben herşeyden aşırı derecede korkan bir insanım hep küçücük çocuklar yapıyor ben neden yapamıom neden bu kadar ödleğim diyordum bizim 8 ay olmadı cnm 8 sadece bir kere giriş oldu zar olayı halledildi yine 2 ay ara verdim yine yapamadım bi insan 10 ay boynca her gün ağlar mı ben ağladım eşimden ayrılmayı düşündüm her seferinde inanıyorum olacak dedi ama şunu anladım ağlayarak bi yere varılmıyor ben ağlayınca vücudum hep kaskatı kaldı eşim her seferinde beni rahatlattı ve kkaderimden ALlah razı olsun zeytinyağı önerdi onunla hallettim ama egzersizler de çok önemli egzersizin amacı beynimize bişeylerin girebileceğini kabul ettirmek hiç birimiz severek isteyerek yapmadık diyorum ya ben de hiç bakamazdım dokunamazdım ama asla önyargılı olma canım burdakilerin %90 ı bu parmak egzersiziyle aştı bence sen de dene eminim olacak sonunu düşün cnm eşinin gözündeki o mululuğu o ışığı göreceğini düşün emin ol acı hissetmeyeceksin ben 28 haziranda aştım ve inanamadım hiçbişey hissetmedim eşime oldu mu dedim oldu dedi gözlerindeki o mutluluğu o ışığı gördüm daha önce hiç öyle değildi kendime kızdım bunun için mi bekledim 10 ay die bu en güzel aylarınızı heba etmeyin ne olur
bende öpüyorum canım :) yaptım yaptım dün gece ben kulak çöpünün üçte ikisini aldım kaydıı hiç acımadı sadece yağ kullandım ne anestol ne kas gevşetici çok rahat oldu ama kalınlaştırarak denedim o olmadı hemen. bugün tekrar yapıcam kış hazırlıklarıyla uğraşıyordum kaç gündür de gribim
kızlar cok heycanlıyım 7 senelık vajınısmus kabusum dun gece itibariyle bitmiş bulunmakta .....
kızlar 2 es denemesı basarıyla sonuclanmıstır ... bitti artık kabuslarım dun tam anlamıyla bırlıkte olduk..
hıc acı yanma hıssı yoktu hala ınanamıyorum 2 haftada bıtırdım bu işi emınim bundan sonra daha guzel olucak hersey
03.09.2013 yeni dogum gunum artık ınanımaz bı olay bu esım sen bu ısı bıtırdın artık dıyo ...
rabbım bu derdı ceken herkeze yardım etsın ... dualarım sızlerle ...
BU MSJ OKUYUP AH KESKE BENDE BASARABILSEM DIYEN KIZLAR SADECE INANIN VE HERGUN EGZERSIZ YAPIN AMA BU ARADA BURAYA YAZMAYI IHMAL ETMEYIN ..ÇÜNKÜ SADECE BIZ BURDA ÖZGURUZ..HERSEYI KONUSABILIYORUZZ..HEPINIZI COKK SEVIYORUMMM
hee bu arada vajıyı yenı yenmıs bırı olarak gelenegı bozmuyorum yardıma ihtıyacı olan herkese acıgım yazabılırsınızzz
Bende sen gibiyim acidan cok korkan kisiyim Benim uc ay oldu esim yapariz diyor ama Ben hic denemiorum bile parmak nasil sokayim onu dusunuorum regelim bitsin bakcam yoksa acamam diyorum aci hizetmek istemiorum bana yardim et neolur
canım keşke acı hissetsek ama biz kendi gözümüzde bu ilişkiyi o kadar büyüttük o kadar korkutulduk ki çok acıyacak die beynimize sinyal gönderioruz acı hissetmeyeceksin emin ol anladığım kadarıyla eşin anlayışlı birisi ama sana şu kadarını söyleyeyim sakın eşinin anlayışının arkasına sığınma canım bizler burda konuşuyoruz derdimizi anlatıyoruz rahatlıyoruz ama onlar kimseye bişey diyemiyorlar konuşamıyorlar hep içlerine atıyorlar bir de biz üzülmeyelim die uğraşıyorlar onların işi de çok zor canım ne olur eşine bunu yapma bak bizler parmak egzersizini yaptık ölmedik cnm gözünde büyüttüğün gibi bişey değil çok rahat olacak adetin bitsin egzersizden önce kendini bir kez olsun bir incele insan bilmediğinden korkarmış biz de vücudumuzu tanımadığımız için olacak mı die gözümüzde büyütüyoruz ve korkuyoruz bu dertten kurtulmak istiyorsan adım atmalısın cnm sen adım atacak alursan zaten herkes sana koşarak gelecek sen o adımı atarak yarısını halletmiş olacaksın önemli olan senin istemen canım oradan çocuk çıkıyor vajinamız çok esnek bunu sakın unutma :)
Tamam yapcam ilk önce Bir parmakla gecsin bu yazcam sana ama söylemesi ayip Ben hic bakmadim orama delik tam nerde nerde gircek bilmiorum lutfen gulmeyin ama Öle
cnm bunda gülünecek utanılacak bişey yok çünkü ben de dedim ya nerde emin ol bilmiyordum doktorum bana kendini incele ona dokun o da senin elin ayağın gibi bir organın dediğinde yüzümün halini görmen gerekirdi kimse kimseye burda gülmez cnm her konuda rahat ol açık ol aklına ne takılırsa sor hepimiz birbirimize soruyoruz en tanıdığınla bile konuşamıyorsun burda kimse birbirini görmedi tanımıyor ama burda farklı bir bağ var herkes birbirini sahipleniyor mutluluğuyla mutlu oluyor hüznüyle üzülüyor sen rahat ol egzersize başlamadan önce güzel bir duş al kaslar gevşiyor zaten ama dediğim gibi öncelikle kendini incele iyice bir bak kendini kastığında vajinan nasıl oluyor öncelikle buna bak sonra ıkın o zaman vajinan nasıl oluyor eşin de yanında olsun sen gergin olunca seni rahatlatsın inşallah olacak cnm inanıyorum
vajinismusla ilgili bilgi alabilir miyimcanım sakın kaybolma biryerlere :) kaçış yok bu defa yenmeden gidemezsin bırakmam seni :))
ben parmak erzersizi yaptım ilk denemede işaret parmagım hepsi girdi. sonra onu çıkardım orta parmagımı iyice soktum oda hepsi girdi.şimdi ne yapacam genişlemiyo fazla ?cnm bunda gülünecek utanılacak bişey yok çünkü ben de dedim ya nerde emin ol bilmiyordum doktorum bana kendini incele ona dokun o da senin elin ayağın gibi bir organın dediğinde yüzümün halini görmen gerekirdi kimse kimseye burda gülmez cnm her konuda rahat ol açık ol aklına ne takılırsa sor hepimiz birbirimize soruyoruz en tanıdığınla bile konuşamıyorsun burda kimse birbirini görmedi tanımıyor ama burda farklı bir bağ var herkes birbirini sahipleniyor mutluluğuyla mutlu oluyor hüznüyle üzülüyor sen rahat ol egzersize başlamadan önce güzel bir duş al kaslar gevşiyor zaten ama dediğim gibi öncelikle kendini incele iyice bir bak kendini kastığında vajinan nasıl oluyor öncelikle buna bak sonra ıkın o zaman vajinan nasıl oluyor eşin de yanında olsun sen gergin olunca seni rahatlatsın inşallah olacak cnm inanıyorum
vajinismusla ilgili bilgi alabilir miyim
haklısın canım ben de hep böyle şeyler düşünüp duruyorum o da iyice moralimi bozuyo inşallah bu dertten herkes kurtulur kırk yıl düşünsem böyle bişeyin başıma geleceğini düşünmezdim yeni arkadaşlar gelmiş buraya bende artık girmeyeceğim siteye yendiğim gün girip yazıcam buraya inşallah Allaha emanet olun...
evet forumun yüzü değişmiş, yeni arkadaşlar çoğalmış. ben de çok fazla girmeyeceğim galiba artık utanıyorum 1 aydan fazladır egzersizle uğraşıyorum ama sonuç yok daha. ben de yendiğim gün buraya yazmak istiyorum inş yenersem tabi. kabus dolu günler devam ediyorreglim bitmek üzere eş denemesinde yardım istemeye gelirim. bu aşamaya gelmemi sağlayan herkese teşekkürler. 10cm i almayı hayal bile edemezdim, burası sayesinde oldu. dualarınızı eksik etmeyin eş denemesinde başarılı olayım inşallah.
ilk adımı attınya gerisi gelir inşallah sen merak etme Allah yardımcın olsun biran önce kurtul şu durumdan kuzum inşallah dilimiz etmediği zamanlar bile kalbimiz size dua ediyor inşallah kurtulun.
evet forumun yüzü değişmiş, yeni arkadaşlar çoğalmış. ben de çok fazla girmeyeceğim galiba artık utanıyorum 1 aydan fazladır egzersizle uğraşıyorum ama sonuç yok daha. ben de yendiğim gün buraya yazmak istiyorum inş yenersem tabi. kabus dolu günler devam ediyorreglim bitmek üzere eş denemesinde yardım istemeye gelirim. bu aşamaya gelmemi sağlayan herkese teşekkürler. 10cm i almayı hayal bile edemezdim, burası sayesinde oldu. dualarınızı eksik etmeyin eş denemesinde başarılı olayım inşallah.
bitecek inşallah bizde burda umut ediyoruz Allah herkesten de senden de razı olsun ilk adımımı attım ŞÜKÜRLER OLSUNNNN.....:) :)
ben parmak erzersizi yaptım ilk denemede işaret parmagım hepsi girdi. sonra onu çıkardım orta parmagımı iyice soktum oda hepsi girdi.şimdi ne yapacam genişlemiyo fazla ?
Ben daha yapamadin yaparmiyim sence Ben sinekten korkan kisiyim aci istemiorum yardim Basaranlar yardim
Ben daha yapamadin yaparmiyim sence Ben sinekten korkan kisiyim aci istemiorum yardim Basaranlar yardim
acı yok canım olmayacak buna kendini inandır ne olur sen yeter ki başla
Sizdemi acidan cekinen kisisiniz masallah ama ilerlediniz Ben((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?