- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.461
emla kullanmak istemiyorum acıkcası. onunla rahat giriş sağlarsam bu sefer normale donmekte zorlanırım psıkolojık rahatlama olusturur zıhnımde oyle olsun ıstemıyorum. yavas yavas yol katettik. ilk başta ucu bile girince acıyordu. şimdi yarısına kadar girebiliyor ama yine de yarısına kadar girerken de çok acıyor sürekli durarak yavaş yavaş ilerliyoruz. kızlık zarını da geçtiğimizi düşünmüyorum. 2 kere çok az kan geldi.
Netimiz olduğu sürece buralardayım ben yendikten sonra bile bende becerebildiğim kadar yardımcı olmak isterim canım:)sende biraz kpss çalış zaman ayır ona da tamam mı :)
merhabalar ben kendi parmağımla asla yapamıyorum ama eşimin bütün parmaklarını aldım.parmağına eldiven geçirdi yağ sürdük ve yavaş yavaş deniyerek hepsini aldım sadece baş parmak biraz acıttı ama katlandım.şimdi biz 2 li parmak denemesini nasıl yapacağız.hangi parmaklar ve nasıl yanyana mı üstüstemi olucak parmaklar 2li ve 3lü parmak denemelerinde.bunlar acıyor mu...
ayrıca şu mum denemesini biri bana anlatır mı?nasıl mum alıcam ben?resimdeki gibi mi?bunu nasıl aparat yapıcam?acıyor mu mum denemesinde?lütfen cevaplayın.:18:
http://www.royalmum.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/bakkal_mumu_117x120.jpg
bu mumlardan mı alıyoruz??????????
tamam canım aklım sizdeyken ders çalışamıyorum inanmazsınız belki ama, eşimde kızıyor bırak şu siteyi ders çalış artık diye :S
zeycanım, hacico ve melodika ders çalışmam geleceğim size bağlı siz yenmeden derse başlamıyorum hadi bakalım, tembellik yok, yoksa bende tembellik edicem.:2:
cevap verin lütfen ......
herkese slm bende aynı derttenim çok sıkıntılıyım nasıl atlatıcam bilemiyorum etrafımda evlileri görünce kendimi kadın gibi hissetmiyorum farklı geliyorum kendimi çok garip bi duygu anlatılmicak şekilde nolur bilgisi olan yardım etsin bana
inşallah canım benimde regl bitiyo artık bende direkt eş denemesi yapıcam Allahın izniyle başarılı olurum da buraya yazarım canım artık çok sıkıldım iyi haberlerini bekliyorum seninde.
Eşin haklı aslında :)bir yerden başlamak iyidir benimde çalışmam gerekiyor bende yenince hemen başlıycam inşallah hepimiz yeneriz hayırlısıylaa
canım sakın umudunu kaybetme. buradaysan mutlaka başaracaksın.Ben burada yazılanları yapıp da başarılı olamayan hiç kimseyi bilmiyorum. Hiç bişey için acele etme. Ben de ilk jinekolojik muayeneden geçtim. Doktor bana da anestol ve kayganlaştırıcı verdi ama pek faydasını görmedim. Zaten mucize bekleme her şey sen de bitiyor dedi. Doktora gitmemim tek faydası en azından hiç bir engelimin olmadığını öğrenmek oldu.. Korkunun hiç kimseye faydası yok. Emin ol hepimiz aynı korkuları yaşadık ve zamanla aştık.. Bu sorunu yaşayan herkesin canı kıymetliydi :)) Ama hiç bir şey aşılmaz değil ve bu stresi yaşamaya değmez.. sormak istediğin her konuda yardımcı olmaya hazırız.. sen yeterki iste..
11 aydır evliyim önceden çok kasılıyodum aşırı derecede titreme oluyodu şimdi ole deil tam oraya değdiğinde gereksiz sıkıyorum kendimi farkındayım ama elimde deil(
Peki neden Öle yapion sordunmu kendini agriormu diye yada basinc tan mi Ben o yuzden Ben kastigim Icin giremior o yuzden yag la deme bi kayip gider ozaman
ya bende yıtılıcak korkusu çok var nasıl bi his ne bilim deişik bi duygu yani biraz açık olcam ama burda konuşulanlara değinerek söylüyorum pe...s büyük vaj....a küçük nasıl olur anlamında düşünceler
Aynen aynen Bende buyuk sorlanior ve aciyor ondan sendemi o yuzden kalinligi 4 cm nasil olcak offff
canım oncelıkle gecmıs olsun hıc uzme kendınıcaresı olan bırseybu ben 2 sene cektım ve sonra yendım azımlı olursan hemen atlkatırsın nezamandır evlısın
evet beni o düşünce bitiriyor ondan izin veremiyorum hani herkez bişe olmaz orası esnek diyo ama işte şu düşünceler varya ya bakıyorum etrafıma bundan ölen yok herkez yapıyo ben niye yapamıyorum ama bilinç altı işte yırtılacak korkusu falan filan bazen çok kötü oluyorumki anlatamam
Bende Öle aynen o korku var Acir diye bide cok kötu oluorum zor girmesi girmiorya neyapim diye dusunuorum herkes yapior onlar dayanikli aciya cok acior kesiorlar sanki sende mi
Sen yinede iyisin Ben okadar bile degil UCu girdi cektirdim geri cok acidi igne yapiorlar sanki sen kac aylik evliyim peki aslinda okadar girdiginde ikinci kes acimior denior senin neden acaba sen egserzlik yaptinmi parmak falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?