- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.481
ya ben dayanıklıyımdır acıya bendeki hiç bilmediğim bi şey bi duygu hani oraya girince hissi nasıl olacak ben ilk denediğimde vaj...a kenarında ufak bi yırtılma oldu kanadı ama içeri girmedi o çok acımıştı belkide ondan korkumdan yapamadm
canım kan zaten birkaç damla birşey geliyor, vajina girişinden sadece 1 ,2 cm içerde zar , zar artık yırtılmıştır senin , geçmiş olsun :) gelişmelerinin sonunda inşallah sabırla başarıya gideceksin.
yok zaten kayganlaşma tam olmadığı zamanlar bizimde hissettiğimiz öyle basit bir yanma değil, baskı ağrı oluyor, ama ilklerde ben sadece yağ kullandığım için bişey hissetmedim , zeytinyağ deneyip aynı şey olursa bir dr a git derim ben, tabi hemen korkma daha önce egzersiz falan yaparken yada tam kaygan değilken vajina içi zorladıysan belki tahriş olmuş bile olabilir, yinede vajina içinde birşey var mı bundan emin olmanı tavsiye ederim dr a bir görün ki kafan rahat olsun, bana kalırsan daha önce tahriş olmuştur o yüzden yanıyordur derim, yağı bir dene bence sonrasında dr a git.
Biz daha 3 haftalik evliyiz ve ayri sehirlerdeyiz sadece haftasonlari gorusuyoruz. Her girdiğinde aciyor. Ilk bizimde oyleydi simdi yarisina kadar girebiliyor ama acisi cok fazla iliskiden sonra butun gun bacaklarim aciyo. Egzersiz yapmadim. Bu haftasonu da denicez olmazsa dr a gitcem belki baska bi sikinti vardir
Sorladigi icindir ve belki kizlik dir gut doktora bi baktir bence Ben baktirdim sorun yokmus Sade korktum aci ve i basinc ve nasil girer diye . Emla Krem var o aciyi asaltior Doktor veririo
inşallah canım benimde regl bitiyo artık bende direkt eş denemesi yapıcam Allahın izniyle başarılı olurum da buraya yazarım canım artık çok sıkıldım iyi haberlerini bekliyorum seninde.
inş hacico. ben de inan çok sıkıldım. benim regl bugün 6. gün ama kesilmedi napsam bilemedim? aparat yapsam mı bugün acaba, çok ara verdim 6 gün güvenimi kaybettim. aparattan sonra hemen eş denemesi yapmayı planlıyorum ama.
inş hacico. ben de inan çok sıkıldım. benim regl bugün 6. gün ama kesilmedi napsam bilemedim? aparat yapsam mı bugün acaba, çok ara verdim 6 gün güvenimi kaybettim. aparattan sonra hemen eş denemesi yapmayı planlıyorum ama.
canım aynen senin gbi düşünüyordum bnde..küçücük yere kocaman şey nasıl girer??? :))) ama giriyormuş :) ben benmki çok küçük kesin diye doktra gittm anormal bişey var mı diye ama doktor gayet normalsin deynce rahatladm..snra aynayla kontrol ettim ve parmak denemeleri sayesinde oranın büyüdüğünü gördüm :) şmdi bizm dedklerimzle olmuyr senin denemen lazım aynanın karsına geçerk...bir kere o cesareti gösterip denemeye baslaynca ve her parmakta daha fazla açıldgını gördükçe rahatlıyrsun merak etme :)evet beni o düşünce bitiriyor ondan izin veremiyorum hani herkez bişe olmaz orası esnek diyo ama işte şu düşünceler varya ya bakıyorum etrafıma bundan ölen yok herkez yapıyo ben niye yapamıyorum ama bilinç altı işte yırtılacak korkusu falan filan bazen çok kötü oluyorumki anlatamam
ben onu ilk zamanlar çok denedim az uyuşturuyor bişe yaptığı yok belkide yanlış sürüyorumdur hatta sürdüm jelatin folyolar varya onla kendimi hava almicak şekilde sardımki etkili olsun diye nerde çok az acaba içine sürsem olurmu
kuzucummmmm bı bekle acele etme onca zaman bekleıdm tamamne reglın bıtsın oyleaparat yap sonra es denemesı acele etme yahrıs edersın kuzum.sen zaten sona cok yaklastın azcık daha sabret.
kızlar buarada acı falan yok kendınızı kastığınız ıcın acıyor sureklı acıdan bağsedıosunuz burda ama coğu aradasımızın hıc acımadı popo yonune eğımlı ıttırdıkmı acımıyor yonu bulamıyorsunuz ayrıcada kastığınız ıcın acıtıyor.kafanızda bukadar buyutmeyın lutfen sureklı acıdan bağsedersenız yenmenız cok zor olur
haklı ama benimde aklım sizde buraya girmediğim zaman belki geldiğimde herkesi kurtarıyor yardımcı olabiliyor değilim ama belki bir kişi bile benim yardımımla aşacaksa ve ben gelmiyorum diye o insan hergün o acıyı yaşayacaksa ne bileyim belki diyorum size saçma gelecek ama ben hergün ağladım neler yaşadığını herkesin biliyorum az çok, o yüzden yardım etmemek kendime ihanet gibi geliyorçok mu saçmaladım
AVESRA msj gönderemez oldum bi sorun oluşuyor bana yardım eder misin canım
hayır sakın hacico da sende gelmemezlik etmeyin, nasıl söz çekinmek ya o zaman mail falan atın gerekirse sorularınızı sorun yada moraliniz bozuk olursa yine lütfen yazın gerekirse maille.sen zaten maşallahın var melodika p ye bir cesaret etsen canım ya 20 cm desen alacak cesaret var aslında sendebenden cesursun ama haberin yok
canım gayet guzel ilerliyrsun panik yapma sakin ol :) bunları yaparken ne kullanıyrsun krem kayganlsrıcı yag? ben hepsinide aynı anda kullarak yapmanı tavsiye ederm :) sanırım kaygnlıgn az oldugu için sızlaman oluyr bu gayet normal ve tabi alışmadıgı için ilk gensleme sırasnda acır... snraki denemelern daha rahat olur canım.. sen şmdi kalemi tam olarak ve rahat almaya calış canm hızlı gtmen önmli değil yeter ki kendni rahat hisset ve vajinn acıldıgını gör...yaparkn ayna kullanmanı tavsiye ederm :)Kızlar yardım eder mi kulak çöpünü bir kat yapıp tamamını aldım daha sonra iki kat kalınlaştırarak denedim oda tamamen girdi .kurşun kalemi streçledim oda girdi yarısına kadar.fakat çok istedim mumu denedim o olmadı vajina duvarlarına dudaklara değince acıttı. kalemi eşimde denedi ama o acıttı o istemişti alışayım diye.bunların hepsi dün geceden bu yana oldu parmak yerine aparatla gidiyorum şimdilik yapmam gerekenleri bilmiyorum yardım eder misiniz
evet melodika yeni arkadaşlar gelmiş evimiz doluydu annemler gidince bende başlamak zorunda olduğumu düşündüm. hazirandan beri burdayım daha fazla çekinmeden bitirmek istiyorum inşallah sende yenersin Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?