- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.521
Tamam Öle yapcam Size inaniorum söz tez gunde Iyi haberi vercen cunku dayanamiorum artik uyku yok gecelerim cok kötu kucuk parmakla basliyacam Haber ederim
emın ol tek sen değılsın bızde snele aynı selerı yasadık halada yasayanlar var oyuzden tek olmadığını dusun morlaını toppla acıyı sıl reglın bıtınce egzersızlere basla bak nasıl moral gelıcek canım 1 ayda halledıcez bu ısı azımlı olursan ben sana guvenıorum
canımm bak yazılarına cok dıkat edıyorum sen sadece acıyı dusunuosun bu hastalığı atlatman ıcın once acıyı kafandan cıkarrr öldürecek bır acı yokkkı sureklı acıdan bağsedersen yenmen cok zor bu hastalığı once bı beynını ınandır acı yok bızde yapık ben sana ne dıyorum hıc acımadı dıyorum sen sureklı acıycak dıye dusunursen zaten acır ve yapamazsın eşin sonucta sevdığın adam senı uzer sana zarar verırmı zaten cok acıdımı bırakırr cekılırrr.sen egzersızlere guzelce basla parmağınıda sokarken acımadığını gorceksın ki p... parmaktan ve aparattan cok daha kolay gırıyor..lutfen esın ıcın kendın ıcın su acı mevzusunu sıl
canımm bak yazılarına cok dıkat edıyorum sen sadece acıyı dusunuosun bu hastalığı atlatman ıcın once acıyı kafandan cıkarrr öldürecek bır acı yokkkı sureklı acıdan bağsedersen yenmen cok zor bu hastalığı once bı beynını ınandır acı yok bızde yapık ben sana ne dıyorum hıc acımadı dıyorum sen sureklı acıycak dıye dusunursen zaten acır ve yapamazsın eşin sonucta sevdığın adam senı uzer sana zarar verırmı zaten cok acıdımı bırakırr cekılırrr.sen egzersızlere guzelce basla parmağınıda sokarken acımadığını gorceksın ki p... parmaktan ve aparattan cok daha kolay gırıyor..lutfen esın ıcın kendın ıcın su acı mevzusunu sıl
canım aynen senin gbi düşünüyordum bnde..küçücük yere kocaman şey nasıl girer??? :))) ama giriyormuş :) ben benmki çok küçük kesin diye doktra gittm anormal bişey var mı diye ama doktor gayet normalsin deynce rahatladm..snra aynayla kontrol ettim ve parmak denemeleri sayesinde oranın büyüdüğünü gördüm :) şmdi bizm dedklerimzle olmuyr senin denemen lazım aynanın karsına geçerk...bir kere o cesareti gösterip denemeye baslaynca ve her parmakta daha fazla açıldgını gördükçe rahatlıyrsun merak etme :)
kızlar berbat durumdayım gene ya offf offf. dayanamıyorum artık ben bu acıya.
ağlamaktan yaş kalmadı gözümde.
yalvarıyorum artık bitsin diye.
eşimle aram durduk yere bozuluyor, sessiz sedasız uzaklaşıyor benden.
bu kadar çaresiz olduğuma inanamıyorum,
kendimi sevmiyorum ki artık ben
bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor sanki
nefesim kesiliyor....
kusura bakmayın tek burası var içimi dökebileceğim.
çok aptal bir durum, bu kadar kolay olan bir şey benim için niye zor niye hiç anlamıyorum
nefesim kesiliyor....
çok aptal bir durum, bu kadar kolay olan bir şey benim için niye zor niye hiç anlamıyorum
canm o kadar üzme kendini bak ben 11 aydır hala yaşıyorum aşıcaz allahın izniyle kendini niye sevmiyosun seviceksin tabi öyle şeyler düşünme olurmu aşıcaz aşıcaz ağlamanın faydası yok güzelim benim dert etme ben iş yerinde vakit buldukça yazıyorum evimde netim yok ara ara bu siteye bakıyorum yazılanları görünceçok seviniyorum bak bizim gibi yapamıyan çok vardı senelerce ama bak yapmışlar bizim neyimiz eksik onlardan ole düşün herkez aynıdır üzülme
panik angellefove arkadaslar yenısınız burda sanırım bence bıranonce egzersızlere baslarsınız bır anonce hastalınız bıtmıs olur.egeguzelı reglmıs bıtsın baslıcak sızlerın durumu nedır hıc vajınanızı ınceledınızmı
ben onu ilk zamanlar çok denedim az uyuşturuyor bişe yaptığı yok belkide yanlış sürüyorumdur hatta sürdüm jelatin folyolar varya onla kendimi hava almicak şekilde sardımki etkili olsun diye nerde çok az acaba içine sürsem olurmu
ide cnm ben oraya fazla dokunamıyorum sorun orda hissi çok tuhaf bi durum yani ne bilim anlatamıyorumkii içeri sokma cesaretim yok
nefesim kesiliyor....
Neden yapamazsin neyden korkuon peki Bende öleydim yapcam ama yagla
ide ben dr. alttan baktıramam üsten bakarsa ultrasonla tmm ama diğer türlü asla
Neden yahu, bence her türlü doktorunuza danışmalı tedavi olmalısınız.
geçen denim dedim bebek yağıyla yapamadım valla
canım hosgeldın nasılsın nasıl gıdıyor epeydır yoktunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?