Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam Öle yapcam Size inaniorum söz tez gunde Iyi haberi vercen cunku dayanamiorum artik uyku yok gecelerim cok kötu kucuk parmakla basliyacam Haber ederim

emın ol tek sen değılsın bızde snele aynı selerı yasadık halada yasayanlar var oyuzden tek olmadığını dusun morlaını toppla acıyı sıl reglın bıtınce egzersızlere basla bak nasıl moral gelıcek canım 1 ayda halledıcez bu ısı azımlı olursan ben sana guvenıorum

Tm yapcam söz evet yanliz degilim cok kisi var malesef aYni durumda insallah yeneriz hepimiz allah bu derdi Verdi dermani i da verir insallah kimse ölmediya bu durumda halederim herseyin caresi var

doğru söze ne denir...

eşin için, kendin için, bizim için diye ekledi halil sezai ankarada vatani görevini yapmakta olan halamın kızı için

Son düzenleme:
yağmur yağınca kaçtı millet çevrim dışı izliyor herkes (soru yağmuru )

Son düzenleme:

Evet haklisin ne aci cekenler var bu neli hicbirsey aslinda dunyada ne hastalar var neler yasiorlar bizde bunu yencez dogru kimse ölmediya simdiye kadar bundan iki saniyelik is Bende yap am

ide cnm ben oraya fazla dokunamıyorum sorun orda hissi çok tuhaf bi durum yani ne bilim anlatamıyorumkii içeri sokma cesaretim yok

kızlar berbat durumdayım gene ya offf offf. dayanamıyorum artık ben bu acıya.
ağlamaktan yaş kalmadı gözümde.
yalvarıyorum artık bitsin diye.
eşimle aram durduk yere bozuluyor, sessiz sedasız uzaklaşıyor benden.
bu kadar çaresiz olduğuma inanamıyorum,
kendimi sevmiyorum ki artık ben
bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor sanki
nefesim kesiliyor....
kusura bakmayın tek burası var içimi dökebileceğim.
çok aptal bir durum, bu kadar kolay olan bir şey benim için niye zor niye hiç anlamıyorum

Tedavi olmayı denedin mi canım? Ay hemen bu kadar olumsuz düşünme lütfen, sonuçta dünyanın sonu değil...

canm o kadar üzme kendini bak ben 11 aydır hala yaşıyorum aşıcaz ALLAHın izniyle kendini niye sevmiyosun seviceksin tabi öyle şeyler düşünme olurmu aşıcaz aşıcaz ağlamanın faydası yok güzelim benim dert etme ben iş yerinde vakit buldukça yazıyorum evimde netim yok ara ara bu siteye bakıyorum yazılanları görünceçok seviniyorum bak bizim gibi yapamıyan çok vardı senelerce ama bak yapmışlar bizim neyimiz eksik onlardan ole düşün herkez aynıdır üzülme

hayata gıcıklık olsun diye içtenlikle bir kez daha gülümse...

inceledim incelemzmiyim ama bakmakla yetiniyorum kenarlarna hafif dokunuyorum yavaş yavaş önceden onuda yapamıyodum ama

ide ben dr. alttan baktıramam üsten bakarsa ultrasonla tmm ama diğer türlü asla

Sen neyden korkuorsun peki bak Burda cok yardim ediorlar sagolsun yagla hic birsey hizetmeden girior kolayca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…