- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.541
Neden sende sorun nerde tamam Bende yapamiorum ama daha birseyle denemedim ölesine oda cok acidi biraktik ama sevisme oluor yani okadar degil de icine girdiremiorum
Neden yahu, bence her türlü doktorunuza danışmalı tedavi olmalısınız.
ben kocama bile açıp göstermiyomanca karanlıkta
yok bende sevişiyorum cnm onda hiçbi sorun yok ilk zaman pisikiatrise gittim oda sormuştu hiç bi sorun yok sadece o olaya girince olmuyo dedim çok korkuyorum deyince yarım saat odada bıraktı beni elinde reçeteyle geldi reçetede vajinusmus yazıyodu kocaman yani anlican istekliyim o anda korku olunca olmuyo
Neyden korkuorsun peki o duruma gelince Bende korkuorum ama yencem biliorum yencez yagla dene bi Bende burdan ögrendim regelim bitsin yapcam yagla ve emla uyusturucu var bana Doktor dedi onuda kullancam ozaman olur herhalde hemen zrlamadan Giris
canım bizimde o cesaretimiz yoktu ki sadece sunu dusunmeni istiyorum; sen suan oraya dokunmazsan ne olacak? ne kaybedeceksin? birazcık acıdan baska ne hissedebilrsin ki? yada ne zaman dokunmayı dusunuyrsun ömur boyu bu stresle mi yasayacksın? hayır tabiki bunu en kısa zamanda yenmek için burdasın zaten sen ve inan burda olman buyuk bişey.. cnku ben burdaki insanları gördukce cesaret kazandım..cnku seni biz anlıyoruz ve bzde olan seyleri nasıl yendgimzi sana anlatyruz.. bu cesaretszliğin sonu yok ki ertelemek yerine bir defa olsun aynanın karsısına gec ve vajinana bak..sonra eczaneden ketoral kremini al ve o kremi vajinanda görunen deliğin etrafına surmeye calış canım...sadece bunu istyorum senden parmk falan sokma :) sadece vajinn etrafına dokun ama kremle dokun normal elle değil o zaman yanman olur korkarsn... ve bu yanma normal herkeste olur... o yuzden ailen için eşin için ve bu stresten biran önce kurtulmak için hemen bugun bu dediklerimi yapmaya calış bnce canım :) bu işi sen yapacaksın baskası değil erteleme daha fazla canım inan basaracaksın sende herkes gibi :)ide cnm ben oraya fazla dokunamıyorum sorun orda hissi çok tuhaf bi durum yani ne bilim anlatamıyorumkii içeri sokma cesaretim yok
canım bizimde o cesaretimiz yoktu ki sadece sunu dusunmeni istiyorum; sen suan oraya dokunmazsan ne olacak? ne kaybedeceksin? birazcık acıdan baska ne hissedebilrsin ki? yada ne zaman dokunmayı dusunuyrsun ömur boyu bu stresle mi yasayacksın? hayır tabiki bunu en kısa zamanda yenmek için burdasın zaten sen ve inan burda olman buyuk bişey.. cnku ben burdaki insanları gördukce cesaret kazandım..cnku seni biz anlıyoruz ve bzde olan seyleri nasıl yendgimzi sana anlatyruz.. bu cesaretszliğin sonu yok ki ertelemek yerine bir defa olsun aynanın karsısına gec ve vajinana bak..sonra eczaneden ketoral kremini al ve o kremi vajinanda görunen deliğin etrafına surmeye calış canım...sadece bunu istyorum senden parmk falan sokma :) sadece vajinn etrafına dokun ama kremle dokun normal elle değil o zaman yanman olur korkarsn... ve bu yanma normal herkeste olur... o yuzden ailen için eşin için ve bu stresten biran önce kurtulmak için hemen bugun bu dediklerimi yapmaya calış bnce canım :) bu işi sen yapacaksın baskası değil erteleme daha fazla canım inan basaracaksın sende herkes gibi :)
canım suan senin piskoloğa gitmen gerekiyor... sen uzun zamandr ugrasıyrsun ben gbi ama hala cok duygusal davranıyorsun ve bu yuzden kayubediyrsun... herkesn ssöylediği sana uzak geliyor ben farklıyım szden kötuyum diyorsun içnden surekli.... o yuzden piskoloğa git acilen ve sana mutluluk verip takmamanı saglycak bir hap iste..inan kiişe yarayack ve daha iyi olursun..cnku bnde sen gbi her gun aglıyordum..pskoloğum wellbutrin diye bir ilaç verdi onu kullandım..snra eşime baktım...oda cok uzuluyrdu onun için basarmalıyım diye dik durdum ve basardım... tabi bu cesareti bana o hap verdi kendme guvenm geldi...sende doktra git istersen bu hapın ismini ver arkadsm tavsye etti siz ne dersnz falan de sende kullan canm umarm faydası olur :)kızlar berbat durumdayım gene ya offf offf. dayanamıyorum artık ben bu acıya.ağlamaktan yaş kalmadı gözümde.yalvarıyorum artık bitsin diye.eşimle aram durduk yere bozuluyor, sessiz sedasız uzaklaşıyor benden.bu kadar çaresiz olduğuma inanamıyorum,kendimi sevmiyorum ki artık benbağırmak istiyorum sesim çıkmıyor sankinefesim kesiliyor....kusura bakmayın tek burası var içimi dökebileceğim.çok aptal bir durum, bu kadar kolay olan bir şey benim için niye zor niye hiç anlamıyorum
Yahu utanacak bir şey yok diyeceğim ama muhtemelen diğer kulağınızdan çıkacak :)
gözun aydın canım rabbim herkese nasp etsin bundan kurtulmayı :) nasıl yendiğinide anlatda yardmcı olsun yenilere inş. :)kızlar ınanın cok kolay hıc acı yok ben pazar gunu yendım hergun yapıyoruz esımle alısmak ıcın benım de yenmıs olmama ragmen zorlanıyorum hala ılk gırerken ama sonu gelıyo azım edın ınat edın
amin canım inş yeneriz. okullar açılmadan bitsin lütfen. yoksa derse git, sınav hazırla vakit daralıcakhepten kalcak her şey diye korkuyorum. evliliğimizin de 1 yılı dolmak üzere, 1 yılı bu şekilde bitirmek istemiyorum ben.
Lutfen yazarmisiniz bana popo yonune eğımlı ıttırdıkmı aci olmuormus nasil yapcan nedemek istediniz anlamadim detayli anlatin neolur
canım gayet guzel ilerliyrsun panik yapma sakin ol :) bunları yaparken ne kullanıyrsun krem kayganlsrıcı yag? ben hepsinide aynı anda kullarak yapmanı tavsiye ederm :) sanırım kaygnlıgn az oldugu için sızlaman oluyr bu gayet normal ve tabi alışmadıgı için ilk gensleme sırasnda acır... snraki denemelern daha rahat olur canım.. sen şmdi kalemi tam olarak ve rahat almaya calış canm hızlı gtmen önmli değil yeter ki kendni rahat hisset ve vajinn acıldıgını gör...yaparkn ayna kullanmanı tavsiye ederm :)
Nasılsın Zeycanım
Bence biraz kalemle veya kulak çubuğu aparatlarınla devam et ki iyice alış ve esnet
Mumu direk alamaman gayet normal. Ben 2 gün uğraşmıştım
Yapman gereken sadece egzersizlere devam etmek ve alıştıkça aparatı kalınlaştırmak
eşin için, kendin için, bizim için diye ekledi halil sezaiankarada vatani görevini yapmakta olan halamın kızı için
Kizlar gerçekten hic gram aci yokmus kendi başına yenemeyip dr murat beye gidenlerdenim dun sabah gittik ve bugun ogle saatine kadar iliski yasayabilir hale geldik ve oldu sonunda şükürler olsun
kız emla kreminin içinde 5küçük tüp var 50 tl okadar pahalıki anlatamam ALLAH tan evde 2 3 tüp var denerim bende o kıvama gelince
Kayganlastirici ve bpanten krem kllniysn aparatclstktn snra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?