Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen Bende öleyim Bende aciyi dayanamiorum igneden kacan kisiyim Ben orami bastiramioum bile insallah yapariz Ben parmak degilde direk p. Denemek istiorum acimadan insallah sen Ben ayniyiz ozaman yanliz degiliz

zar yapısından dolayı parmakla bozulmaz sanırım parmak çok ince, bence de büyük bir gelişme kapalı olmadığını anladın eğer kararlı olup devam edersen kısa zamanda sen de yenersin.

parmağı çok da ince değil canım ama sanırım yönünü dik gittiği için idrar kesesine çarptı ve acı duyduğum içinde bitirdik. vazgeçmeyeceğim bu işin üzerine gideceğim başarı öykümü ben de buraya yazacagım Allahın izniyle.

Peki kuzucukkk orasi uyustugu zaman o aci baski hizedilmiormu bide yag surunce oh hepsi girer deme

vajinanın sadece ilk 2 cm i hissedilirmiş, vajinanın ilerisi hissizmiş. yani bir kere yapabilsek şu iki cm i aşsak eminim gerisi gelecek. anestolü içine dışına sürmüştüm evet hissizlik yapıyor ama sadece anestol ile bnm olmamıştı şimdi anestolü sürüp biraz hissizleştikten sonra eşimin parmağına yağı sürüp deneyeceğim bakalım. inşallah olur.

Peki Canim oda anestrol uyusturucu duruma nereye icinemi Ende emla var oda uyusturuorya onla yapsam Bende sen gibi aaaa oldumu demek istiorum esime Ben o hanima gidemem hollanda da yasiorum bana yardim etsem lutfen

Oldugu zaman bana yaz Bende emla Öle yag deneyim sadece 2 cm evet geresi balon gibi Genus Alan insallah allah buyuk

ne güzel konuşuyosun bende çalışmaktan egzersiz yapamıyorumki hangi ara yapimmm evde olsam denerim sürekli yapmaya çalışırım ama ben mesele vajina kenarına önceden dokunamıyodum şimdi dokunabiliyorum ama içine giremiyorum bende o var bide o dediğin krem ne işe yarıyo bende kayganlaştırıcı var sadece onuda denemedim bana kayganlaştırıcı değil uyuşturucu bişe lazım emla var ama bişe yapmıyoki az yakıyo biras uyuşturuyor aman aman değil o dediğin krem ney?

yı gunler ben sana bısey soracaktım bir hafta olacak nerdeyse vajı yenmem olarak hala ılk gırıste yanma var nezamn gecer cnm bıde o bıldık pozısyondan baska yapamıyorum ona cok alıstım baska turlu olmuyor ne yapmalıyım acaba bana ne onerırsın

Gunaydin herkese Canim sen deniyeceltin yag ve emlayla kocanin parmakinla olmadimi yapamadinmi

Neguzel sen yenmissin hayirlisi bizleri insallah sen nasil yendin kolay oldumu

cnm alışma aşamasındasın ıllakı yenı yendın zten zamanla alışırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…