- 11 Haziran 2013
- 756
- 113
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.741
teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet rastladım ama mum kulak pamuğu aparat vs. ben bunları hayatta yapamam. hele şu egzersiz lafı bile bana itici korkutucu ve uzak geliyor. parmağı da yapamam diyordum , kkaderim 'in konusunda inanılmaz cesaret bulduğumun akşamı yaptım gerçi ilk boğum kadar oldu kızlık filan da gitmedi ama bu bile bnm için büyük bir gelişme. sen yenmişsin ne güzel inşallah darısı benim gibi hastalara.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
jinekolog rahatlatıcı şurup vermişti pasiflore gibi bişey adı iki saat önce iç dedi fakat uygulayamadık çünkü eşim uyuşmadan normal yapmak istiyor illa
Tamam yarin yaz olurmu insallah benide yanliz birakmayin
Tamam yarin yaz olurmu insallah benide yanliz birakmayin
yzacam canım sizde beni bırakmayın lütfen
yzacam canım sizde beni bırakmayın lütfen
iyi geceler umarım başarılı olursunz
canım piskoloğa gtmen guzel brsey cok faydası oluyr gerckten ama sunu söyliym bazen cok oyalayabilir seni o yuzden sen onun dedklerini kolay yaptkca biraz daha fazlasını iste ki daha cabuk sonuca ulas... ben 3 ay gittim bi yerdn snra tıkanıyrsun kendi gayretnin fazla olması gerekyr o bişey yapamıyr o yuzden sen burdan da tavsiye alarak daha cok bişeyler yapmaya calış bnce :)
Sen neyapmayi dusunuon peki neyapcan canim
sen hangi kremi kullanıyrsun cnm bilmyrum ama ben dr tavsiye ettiğini söyluyrum ve benm kullandklarımı... ben uzun zaman ugrastm canm uc ay falan pskologumla brlkte iki parmaga geldim ve onda takldım... snra burayı buldum ve zeytnyagyla deneme yaptım bir haftada bitrdim :) sende yag kullan bnce canm..bu arada kalemi nasıl yaptın en ustunde prezrvatf yada beyaz eldivenler var ya onlardan gecirip onu yaglarsan daha kolay olur işin cnm ben öyle yapmstım :) sen benm dediğim seklde hazrla aparatı ve hçbişey dusunme yaparkn hatta muzik dnle ben öyle yaptm iyi geldi oynuyrdum yaparkenartık buralardayım canım aksilik çıkmadıkça:)bugün açamadık neti bayaa üzüldüm tam da egzersizi yarılamışken neyse kavuştum uyumadan :)çok çok şükür hiç acı hissetmiyorum egzersizlerde ama krem tahrişlerde önemli aslında herhangi bir o tarz krem olabilirmi.alana kadar sen kaç günde yendin canım??? BUNDAN SONRA NE YAPCAM BEN ??ben dün gecede kalemi kalınlaştırarak devam ettim ama korktum tamamını almadım.bol bol nefes alıp veriyorum bu çok ii oluyor öylee.
Ben doktorun dediği gibi 8-12 seans devam edicem olmazsa jinekolog gidip aldırcam aşılama falan belk bebek tutar o zaman
aklıma başka bir şey gelmiyor
evet cnm bnde pskologa gttim ve bazı yönlerde iyi oldu kendeime guvnmemi sagladı yapabilecegime inandrdı beni ve ödevlere basladk önce bir parmk birbogum snra iki bogum snra tumu... ve snra iki parmaga geceksin... ben 3 ayda ikiye geldim ve iki parmkta zorlandım tabi bu kişiye göre değişir... tam vazgeciyrdum tedaviden burayı buldum ve zeytnyagını duydum.. ikiyi zeytnyagyla denedm ve cok kolay oldugunda sok oldum.. o yuzden denemelrde zeytnyagını tavsiye ederm.. snrada bir hfta içinde bitrdim sorunu cok sukur :) simdi yapman gereken dktr kontrolundeykn zeytnyagınıda kullan burdan da destek al daha iyi olur.. bana ilaç vermşti dr oda benm duygusal olmamı azalttı ve mantklı dusununce daha koly cözdum tabi..Sizde benim gibiydiniz başaralı oldunuz mu hangi aşamalardan geçtiniz bilgi verirseniz sevinirim.
Ne seansi ve neyapiorsun orda ve ne asalamasi peki anlamadim anlatirmisin abin Iyi olur Canim
sen hangi kremi kullanıyrsun cnm bilmyrum ama ben dr tavsiye ettiğini söyluyrum ve benm kullandklarımı... ben uzun zaman ugrastm canm uc ay falan pskologumla brlkte iki parmaga geldim ve onda takldım... snra burayı buldum ve zeytnyagyla deneme yaptım bir haftada bitrdim :) sende yag kullan bnce canm..bu arada kalemi nasıl yaptın en ustunde prezrvatf yada beyaz eldivenler var ya onlardan gecirip onu yaglarsan daha kolay olur işin cnm ben öyle yapmstım :) sen benm dediğim seklde hazrla aparatı ve hçbişey dusunme yaparkn hatta muzik dnle ben öyle yaptm iyi geldi oynuyrdum yaparkensnra popoya dogru biçmde yine ıkınarak ve derin nefes alıp vererek kalemi sok cnm... zaten kalınlastrmayı sen rahatlıgına göre devam ettir..yani rahat olarak aldıgnda biraz daha kalınlastr surekli... ve her defasında sonuna kadar almaya calış ama zorlama... popo yonune dikkat et cnm hatta kalça altına yastık koy öylede koly oluyr... hani byle biyere gelnce zorlanıyrsan gitmiyrsa kalemi biraz daha asagı yönelt ve o anda bolca ıkın sıkma kendini o zaman ordan asagıda gider rahtca :)
Sen neyapmayi dusunuon peki neyapcan canim
ilk iki seansta vajinayı anlattı şeklini çizdi seks konusunda bilgiler verdi test yaptı bana ve eşime ikinci seans için ödev verdi yani parmak ve ayna egzersizi üçüncü seansta ödevlerimizi yapıp yapmadığımızı sordu yaptıysak birinci boğum parmak egzersizini eşinin parmağı ile uygulayın dedi bu seans lar 12 seans a kadar uzayabiliyor haftada bir seans a gidiyoruz bu tedavi sonuçlanmazsa jinekolog gidip kızlık zarını aldırcam aşılama yöntemiyle gebe kalmayı deneyeceğim zaten cinsel birleşme olmuyor başka çare yok gibi geldi bana
evet cnm bnde pskologa gttim ve bazı yönlerde iyi oldu kendeime guvnmemi sagladı yapabilecegime inandrdı beni ve ödevlere basladk önce bir parmk birbogum snra iki bogum snra tumu... ve snra iki parmaga geceksin... ben 3 ayda ikiye geldim ve iki parmkta zorlandım tabi bu kişiye göre değişir... tam vazgeciyrdum tedaviden burayı buldum ve zeytnyagını duydum.. ikiyi zeytnyagyla denedm ve cok kolay oldugunda sok oldum.. o yuzden denemelrde zeytnyagını tavsiye ederm.. snrada bir hfta içinde bitrdim sorunu cok sukur :) simdi yapman gereken dktr kontrolundeykn zeytnyagınıda kullan burdan da destek al daha iyi olur.. bana ilaç vermşti dr oda benm duygusal olmamı azalttı ve mantklı dusununce daha koly cözdum tabi..
psikolog dediğine göre vajinusmus u olan çiftlerde sürtünme yoluyla eş zevk alıyor yani durum bizdede bu artık eşim bu durumdan sıkıldı normal bir evlilik olmasını istiyor bende istiyorum ama çözüm halen bulamadıkKizligini aldirinca olur gibime gelior o aciyor Öle deyilmi peki esin hicmi yapmak istemez iliski yani ömür boyu bölemi durcan cnim
psikolog dediğine göre vajinusmus u olan çiftlerde sürtünme yoluyla eş zevk alıyor yani durum bizdede bu artık eşim bu durumdan sıkıldı normal bir evlilik olmasını istiyor bende istiyorum ama çözüm halen bulamadık[/QUOT
Yani yapamasam kizligini aldircan cocuk koydurcan ölemi ozaman dogunca esniyorya ilerde dogunca iliski girersin deme ölemi dusunuon
psikolog dediğine göre vajinusmus u olan çiftlerde sürtünme yoluyla eş zevk alıyor yani durum bizdede bu artık eşim bu durumdan sıkıldı normal bir evlilik olmasını istiyor bende istiyorum ama çözüm halen bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?