Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende aynı senin gibiyim yaa bakamıyorum tutamıyorum ama nereye kadar sürecek deli olacam artık giden gelen çocuk yokmu diyo kafayı yemeye az kaldı

Tanıdık ve akrabalar çocuk yok mu bu ne tembellik diyorlar bir şey diyemiyorum bende anne olmak istemezmiyim ağlamaktan yoruldum ne zor bir sınavmış Allah ım

Bende aYni cocuk olsun artik diyorlar ama en daha birsey yok yapamiorum bile delirmesin uyku yok zaten mutlu olamiorum herkes nasil ja ben neden böleyim acidan korkan kisiyim

bilmiyorum nasıl bviter bu çile eşim ne kadar daha katlanır çocuk istiyo herkez istiyo ben daha karı olamadım ki çocuk ola

Tanıdık ve akrabalar çocuk yok mu bu ne tembellik diyorlar bir şey diyemiyorum bende anne olmak istemezmiyim ağlamaktan yoruldum ne zor bir sınavmış Allah ım

Allahımın bi bildiği vardır elbet ben asıl nasıl dopuracam onu da bilmiyorum arkadaşlar umarım en yakın zamanda kurtuluruz hep birlikte inşallah

Insallah Canim sende Ben gibisin Sade Ben varim diyordum acidan korkan yaparsin yap banada cesaret ver olurmu

ben burda zaten benim gibi rkadaşları görünce kendime geldim sadece benim sanıyordum ama böyle bu dertten yanan bir sürü insan varmış ama hiçbiri benim gibi dğil egzersiz yapıyorlar dokunuyorlar bende oda yok kapalı kutu mübarek

Kalmiyacan Canim Bende aYni sen gibiyim insallah olur. Bazen Öle bi agliyoumki icki icmek istiorum farkini varmadan yapsin ama gunah iste neyapim caresizim

onuda yaptım Allah affetsin bu dertten kurtulmak için onuda denedim ama kafa yine aynı kaya sarhoz oluyorum eşim tam deneyecek çığlıı bastım farkında oluyorsun yine oda çare değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…