- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #158.701
bende aynı senin gibiyim yaa bakamıyorum tutamıyorum ama nereye kadar sürecek deli olacam artık giden gelen çocuk yokmu diyo kafayı yemeye az kaldı
şimdi kenarına ve içine mi sürecem kızlık zarına kadar mı
Bende aYni cocuk olsun artik diyorlar ama en daha birsey yok yapamiorum bile delirmesin uyku yok zaten mutlu olamiorum herkes nasil ja ben neden böleyim acidan korkan kisiyim
parmağı ben yapamıyorum direk deneyecem kaçmayacam artık bakalım ne olacak dua edin ne olurrrrrrrr
Tanıdık ve akrabalar çocuk yok mu bu ne tembellik diyorlar bir şey diyemiyorum bende anne olmak istemezmiyim ağlamaktan yoruldum ne zor bir sınavmış Allah ım
Tanıdık ve akrabalar çocuk yok mu bu ne tembellik diyorlar bir şey diyemiyorum bende anne olmak istemezmiyim ağlamaktan yoruldum ne zor bir sınavmış Allah ım
Kizlik zari 2 cm ilerde oraya kadar degil oraya kadar parmak girse geresinini yaparsin yok biraz iceriye Sade
Allahımın bi bildiği vardır elbet ben asıl nasıl dopuracam onu da bilmiyorum arkadaşlar umarım en yakın zamanda kurtuluruz hep birlikte inşallah
Dogru diyorsun nasil bi canimiz var bizim acidan korkuoruz
Dua etcem ama yaz bana merak ederim emlayla bilgi verirsin oldumu
Emla ile denedikten sonra bilgi verirseniz çok sevinirim olursa bizde deneriz.
Insallah Canim sende Ben gibisin Sade Ben varim diyordum acidan korkan yaparsin yap banada cesaret ver olurmu
ızlık zarına kadar elimi soktum bi kere ama nasıl acıyo anlatamam yanma oluyo işte tamda orda olan oluyo tabiki haber veririm faydası olursa hemen tavsiye edecem
Umarım artık bu illet hastalıktan kurtuluruz tecrübelerimizi paylaşalım
Umarım artık bu illet hastalıktan kurtuluruz tecrübelerimizi paylaşalım
Paylascaz tabi insallah sende yap. Emla Öle yapan olursa sen yada dnz. Haber et olurmu
zaten birbirimize destek olalım lütfen yalnız kalmak istemiyorum
mutlaka haber verecem kremi ne kadar süreyim peki 4 tne tüp var
zaten birbirimize destek olalım lütfen yalnız kalmak istemiyorum
Kalmiyacan Canim Bende aYni sen gibiyim insallah olur. Bazen Öle bi agliyoumki icki icmek istiorum farkini varmadan yapsin ama gunah iste neyapim caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?