Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hacico neler duyuyorummm bırazını alıyomusunnn ee ozaman yarı gelın olmussunsen hadı bakalım buaksam sık dısını hepsını al bol zeytınyağıyla kendını sıkmadan en guzel evlılık yıldonumu hedıyesı olucak sızın ıcın kuzumm dualarım senınle yarın guzel haberlerını beklıyorum:10:

İNŞALLAH CANIM BENİM YA aLLAH RAZI OLSUN SORMA BENDE KENDİME ŞAŞIRDIM NASIL OLDU DA ALABİLDİM DİYE BU KADARI BİLE BENİ MUTLU ETTİ :1: EŞİM DE SEN DÜZELİYOSUN ZAMANLA DİYO MORALİM DÜZELİYO ZAMANLA HERŞEY İYİ OLACAK aLLAHIN İZNİYLE:16: SEN NASILSIN BEBİŞİN NE YAPIYO İÇERDE BAKALIM :54:

Popo yönünde ittirmeye çalıştık aslında, hatta hareket de etmeye çalıştık yönü ayarlayabilmek için ama ben kasıyorum hala yanma hissini hissedince panikliyorum. Çıkmıyo içimden ama öyle olsa da. Durup bekliyoruz. Bakalım yine deneyeceğiz inşallah bugün. Dua bekliyorum kızlar. Adet olmadan 1 hafta içinde bitse bu iş artık ne iyi olur...

Bende bu sabah eşimle parmak egzersizinden sonra p... ile deneme yaptık p... ucu biraz girdi ama ben baskı hissettiğim için eşime dur dedim sanki yaklaştık gibi geldi :):40:

O kremi sürüorsun yani peki aci veya yanma oluormu bide su basinc varya zor Girme herhalde kendimiz kastigim Icin oluor izin vermiorumya ilerlemesini deme

evet cnm kendini kastigin icin agriyor zaten ben basardigim halde kendimi kasarsam agriyo ama aci giriste zaten gerisi kolay bu arada sen parmak egzerzisine basladinmi

İNŞALLAH CANIM BENİM YA aLLAH RAZI OLSUN SORMA BENDE KENDİME ŞAŞIRDIM NASIL OLDU DA ALABİLDİM DİYE BU KADARI BİLE BENİ MUTLU ETTİ :1: EŞİM DE SEN DÜZELİYOSUN ZAMANLA DİYO MORALİM DÜZELİYO ZAMANLA HERŞEY İYİ OLACAK aLLAHIN İZNİYLE:16: SEN NASILSIN BEBİŞİN NE YAPIYO İÇERDE BAKALIM :54:

ıyıyım canım bende bebıste ıyı sanırım cuma gunu gorduk masllah buyumustu allah kucağıma almayı nasıp etsın darısı sızlerın basına ıns

bu arada arkadaşlar sakın yağı falan temizleyim diye sabunla falan yıkamayın, tazyikli su tutmayın vajinaya olur mu bunlar zararlı şeyler, yağdan bişey olmaz bırak kalsın bünye kendi atar atması gerekeni.dıştan peçeteyle silin yeter.
niye zararlı ki yaa ben hep sabunla yıkıyrum zeytnyagı mantar falan yapar diye :) hem tazykli suyun n e zararı var ki anlamadım?

kızlarrr oldu sanırım:) egzersizimin 10. gününde aparat ebatının da 8 cnm liğinde eş denemesinde başardık çok şükür:) bolca kendime ve eşime zeytinyağı sürdük.... ha kolay alabildim mi hayır eş denemesinde 6 sefer başı girdi birazı girdi ama azmettim hepsini o gece almak istedeim ve tamamını 6. da alabildim çok şükür... pozisyon olarak ise burda bahsedilen şekilde çok rahattım bn alttayken de denedik girdi ama canım felaket yandı üst pozisyonda çok rahattım birz içimde de beklettik.... zar yırtılmadı hala duruyor daha sonra yırtılır mı bilmem ama şu an hiç zarar görmedi kan da gelmedi... bu arada aparatta 8 cnm e henüz alışmamıstım ancak avesra, kkaderim sağolun sizlerin tavsiyeleriyle de eş denemesi yaptık ve başardık çk şüükür... rabbim bu derdi kimseye vermesin bzm de 1.5 yılımız gitti... yapamayan tüm arkadaşlar zaman kaybetmeden egzersize başlayın... bn de en başında elimi bile değdirememiştim... zar için de operasyon diyen doktor da oldu ama bu site den de burda iyi niyetli arkadaşlardan da Allah razı olsun... zaman oldu burdaki başaırı hikayelerini okuyarak gaza gelip hiç istek yokken egzersiz yaptım ve sonu mutluluk:))) devamı da gelir inş:):) herkese kolay gelsin... yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsinz arkadaşlar

kızlarrr oldu sanırım:) egzersizimin 10. gününde aparat ebatının da 8 cnm liğinde eş denemesinde başardık çok şükür:) bolca kendime ve eşime zeytinyağı sürdük.... ha kolay alabildim mi hayır eş denemesinde 6 sefer başı girdi birazı girdi ama azmettim hepsini o gece almak istedeim ve tamamını 6. da alabildim çok şükür... pozisyon olarak ise burda bahsedilen şekilde çok rahattım bn alttayken de denedik girdi ama canım felaket yandı üst pozisyonda çok rahattım birz içimde de beklettik.... zar yırtılmadı hala duruyor daha sonra yırtılır mı bilmem ama şu an hiç zarar görmedi kan da gelmedi... bu arada aparatta 8 cnm e henüz alışmamıstım ancak avesra, kkaderim sağolun sizlerin tavsiyeleriyle de eş denemesi yaptık ve başardık çk şüükür... rabbim bu derdi kimseye vermesin bzm de 1.5 yılımız gitti... yapamayan tüm arkadaşlar zaman kaybetmeden egzersize başlayın... bn de en başında elimi bile değdirememiştim... zar için de operasyon diyen doktor da oldu ama bu site den de burda iyi niyetli arkadaşlardan da Allah razı olsun... zaman oldu burdaki başaırı hikayelerini okuyarak gaza gelip hiç istek yokken egzersiz yaptım ve sonu mutluluk:))) devamı da gelir inş:):) herkese kolay gelsin... yardımcı olabileceğim bir şey olursa sorabilirsinz arkadaşlar

HaYirli olsun ne mutlu sana darisi bize insallah Ben de basi girdi kastim herhalde kendini acidi geri cektirdim bakalim emlayla yaparim herhalde normal mi bi aci yalanlar bilir basi Sade ve geträufte sanki duvar var yani girmior yokmus gibi Bir duygu

kızzzlar ne güzel gelinlerimiz artıyo bu ara cnmmmmmm çok tebrk ederm rabbim başka dert vermesiiiiin ve halaylar sana gelsiiiin:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

cnm tebrik ederim :) gözün aydın kurtulmuşsun bu illetten :))))

arkadaşlar merhaba. ben daha öncede yazmıştım ama egzersizlere ara verdiğimiz için hala devam ediyor sorunumuz malesef:( bugün emla kremi, kas gevşetici, rahatlatıcı sprey ve kayganlaştırıcı jeli aldık. onlarla denemeye karar verdik. yenen arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok iyi olur. çünkü emin değilim kullanıp kullanmama konusunda. bana yardımcı olabilir misiniz? ne yapsak acaba kullansak mı yoksa egzersizleri yapıp mı denesek?

canımmmmmmm tebrık ederım allah baska dert vermesin inş:23:

arkadaşlar merhaba. ben daha öncede yazmıştım ama egzersizlere ara verdiğimiz için hala devam ediyor sorunumuz malesef:( bugün emla kremi, kas gevşetici, rahatlatıcı sprey ve kayganlaştırıcı jeli aldık. onlarla denemeye karar verdik. yenen arkadaşlardan tavsiye alabilirsem çok iyi olur. çünkü emin değilim kullanıp kullanmama konusunda. bana yardımcı olabilir misiniz? ne yapsak acaba kullansak mı yoksa egzersizleri yapıp mı denesek?

Bende emla aldim uyusturuor aci ilk giriste hizetmion sen bilirsin ama egsersiz Iyi mis Ben sadece kulak cubukla az yaptim

ıyıyım canım bende bebıste ıyı sanırım cuma gunu gorduk masllah buyumustu allah kucağıma almayı nasıp etsın darısı sızlerın basına ıns

54 mm mi olmuş aman da aman teyzesi sevsin onu :17:inşallah sağlıkla annesiyle babasıyla beraber büyütmekte nasip olsun , mürüvvetini görmekte nasip olsun, burda teyzeleri biraraya gelir altın takarız kuzuya :52:

54 mm mi olmuş aman da aman teyzesi sevsin onu :17:inşallah sağlıkla annesiyle babasıyla beraber büyütmekte nasip olsun , mürüvvetini görmekte nasip olsun, burda teyzeleri biraraya gelir altın takarız kuzuya :52:

yalnız kaderim teyzesı sana sımdı cok kızdıııı 54 mm değılım buyudum dıo 6 cm olmus:):) ıns allah kucağıma almayı nasıp etsınde hersyeını goruruz ısteyen herkese allah nasıp etsın:emir_bebek:

Insallah kurtuluruz allah buyuk sen neden yapamadin peki neyden korktun emla ile mi yapcan banada dermisin nasil oldugunu

parmak denemesine başlamıştım, eşimle de parmak denemesi yapıyorduk. hatta p. denemesinde biraz da girmişti, acı hissedince çekmiştim kendimi. sonra araya ramazan girdi, kayınvalidemlere gittik, annemlere gittik tatil derken ara verdik denemelere. şimdi kesin çözüm olsun diye kremi kullanalım diyoruz da emin de değilim işte bir yan etkisi olurmu diye. birde kas gevşetici haplar felan da var. bir yan etkisi olurmu acaba diye çekiniyorum açıkcası kullanmaktan. kullananlar bana yardımcı olablirse çok sevinirim. krem de vajina girişine uygulanıyor zaten kutusunun içinde de detaylı anlatıyor nasıl kullanılacağını.

Back
X