Merhaba arkadaslar,
Ben 3aylik evli bir bayanim..esimle birbirimizi gercekten cok cok severek evlendik..bu isin boyle zor olacagini hic dusunmemistik..ilk denememiz basarisiz otesi oldu,cok kasildim,korktum ve canim cok yandi..bi iki kez daha denedik ve ben asla bu isin olamayacagina inanmaya basladim..o kadar kotuydu..denemeyle aşamayacagimizi anlayinca doktora gitmeye karar verdik..once devlet hastanesine gittim (kadin dogum),doktor kontrol bile etmeden vajinismus olabilir diyerek resmen basindan savdi..sonra ozel hastaneye gittik yine kadin doguma,doktor epey ilgilendi,ben tek sorunu kizlik zari sandigimdan operasyonla acmasini teklif ettim..doktor sagolsun kabul etmedi,her erkek kendi yapmak ister dedi,simdi sorun yapmasa bile ilerde yapabilir dedi..neyse,ilac verdi,vajinal tablet,orayi rahatlatmak,olusan enfeksiyonu gidermek icin..tabi benim icin ölüm demekti o fitili icime almak..ama yapmam gerekiyordu..canimin acisiyla bagira bagira giris kismina yerlestirmeye ugrastim,o bile olmuyordu,kucucuk tabletin yarisi disarda kaliyordu..
Bu sure icinde denemeyi birakin demisti doktor,araya adet donemim de girince uzadikca uzadi..ama psikolojim berbatti,esimi bu konuda da mutlu etmek istiyordum,bana karsi o kadar sevgi dolu ve anlayisliydi ki icim daha da parcalaniyordu..hic yapamiycam,boyle gidecek dusuncesi beni mahvediyordu..
Neyse,yaklasik 2 hafta once doktora yeniden gittik,bana uyusturucu krem onerdi bu kez(emla veya anestol)..en buyuk yanlisimiz onu kullanmak oldu..vajina sisti,ici disa cikacak kadar ve feci sekilde yandi,asla denemeyin..
Sonra esim internette bakarken bu siteyi bulduk Allah in izniyle.. Ve donum noktasi oldu bizim icin.. Kegel egzersizi diye biseyden bahsediliyodu ve denemeye karar verdik.. İlk olarak esim kucuk parmagiyla denemeye calisti,birakin girmesini,dokunmasina bile izin vermedim,cok acidigini hissettim ve kasildim..ama vazgecmedik,iyi ki de gecmedik,esim ugrasmasa ben kacardim da

devam ettik,kucuk parmagiyla yavas yavas girdi..ve burda en onemli sey kesinlikle ZEYTİNYAGİ..parmagina ve vajina girisine zeytinyagi surdu,kayganlastirici veya tukurukle hic ugrasmayin,bakteri ihtimali cok yuksek..hem zeytinyagi vajinaya iyi geliyormus,yabanci siterlerden arastirdik..
Bi kac gun boyle kucuk parmak,arkasindan isaret parmagini denedik,tabiki canimin acidigi oluyodu,bazen kayip gitse de,baska bi zaman tekrar en basa dondugumuzu dusunuyordum..ama kucuk parmaga bi iki kereden sonra alistim ve artik hissetmiyodum girerken aci filan..derken isaret,arkasndan orta parmak geldi
Bi iki kere p...s ile denemeye kalktik ama ben inanilmaz kasildim yine,anladimki ben bi cisim girmesinden degil de p....sten korkuyorum.. Sonra yine umudum azcik kirildi ama kafamda kendi kendime egzersiz yapmaya basladim,inanin o zaman bile kasiliyordum, hayalde yani

sonra kendi kendime konusmaya,telkin vermeye basladim,ne olacak ki,bak soyle boyle diye.. Esimi bu kadar seviyo olmam da en buyuk tesvikti benim icin.. Anlayis gosterse de bu sıkıntımızı surekli dusundugunu biliyodum,normal olarak..
Bana karsi sönmesinden de cok korkuyordum..bu beni gaza getiren sey oldu.. Doktor bana zifaftan ölen duymadik demisti saka yollu : ) dayanabilirim diye inanmasam da zorladim kendimi..
Son olarak iki gun once esim tekrar eldiven takarak denedi parmaklarla(eldivensiz denemeyin,enfeksiyonla ugrasmayin bi de,o da agri yapabilirmis).. Sonra p....se zeytinyagi surdu,vajinaya da.. Once (burdan okudugumuz bi ornekle) ben ustte denedim,birazini aldim : ) ama canim yaninca durdum,kontrol bende olunca canim acidigi an cekiliyodum onu anladim..sirt ustu yattim ve esim ustte denemeye karar verdik yine.. Parmak egzersizi yaparken sık birak yapiyorduk ve sıktıgımda kucucuk parmak dev bisey gbi canimi acitiyordu.. Birakinca(popo ve karin kaslarini)varligini bile anlamiyordum,en onemli nokta bu iste..sorun kizlik zari degil,aciyan sadece o degil cunku,ki doktor ameliyatla acsak da aciyacak bi sure demisti..ve egzersizle kizlik zari da git gide esneyip yumusuyordu..
Esim yagi surdukten sonra girmek icin yaklasti,burnumdan nefes alip agzimdan verirken dedigim kaslari birakmaya ve cis yapar gbi orayi acmaya calistim,tabi biraz canim yandi ama aldirmiycam dedim,esim yavas yavas ilerledi,birden girse ölürdüm zaten

Her canim yandiginda cikmasini istemedk yerine orda bekletip sakinlesmeye calistim,bekledikce de inanin o aci azaliyordu.. Vee en sonunda (nasil oldugunu anlamadan) kizlik zarini gecti,ben anlamadim tabi,esim vallahi demese inanmazdim : ))
Ve ikimizde sarilip aglamaya basladik.. Cunku tam bu isten once namaz kildiktan sonra uzunca dua etmistik,ve bu sonucu alinca birbirimize sarilip sukrettik,anladimki en onemlisi bu.. Her yontemi denesen de,esas istemen gereken yeri bilmek gerekiyor
Sonra ertesi gun,yani dun tekrar denedik ve tamamini aldim yine.. Tabiki zevk almiyorsun,yine canin yaniyor ama zamanla insaallah orasi rahatlayacakmis.. O yuzden egzersizi asla birakmamak gerekiyor.. Ara verince zorlaniyorsun..
Ve vajinismus veya baska sey,sakin ertelemeyin arkadaslar,beklemekle ne olmasini umuyoruz ki.. Vajinanizda enfeksiyon olabilir,mantar olabilir veya esiniz yanlis yeri zorluyor olabilir.. Bilincli olup,(benim gibi kacmayip),isin pesine dusun,dua etmeyi birakmayin asla.. VAJİNİSMUS BİR ERTELEME HASTALİGİDİR, o yuzden asla korkup kacmayin..Burdaki insanlarin hikayelerini de okuyunca bi tek ben degilim diyerek telkin veriyorsun kendine.. Bu kadar insanin aşmiş olmasi da cesaret veriyor..
İnanin esinizin yuzundeki mutluluk hepsine bedel
Not: daha gecen hafta buraya uye olurken,aklimin ucundan gecmezdi basari oykusu paylasacagimiz

umudunuzu canli tutun,insaalllah hepiniz kurtulacaksiniz sorununuzdan :128: Allah a emanet olun.. Sevgiler..