Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

P.le yaptim basi Sade girdin sonra baski oldu ve aci heben cektim normal mi bu o aci ne peki

cnm o surtunmenin verdigi aci.ama bence kontrol senin elinde degilde esinin elinde olsun.ama emin ol icine aldiktan sonra hic aci hissetmiyeceksin.bide biraz aciyinca hemen birakma pes etme cunku ilk olarak basarsan bile daha sonraki bi kac denemedede cok az aci hissedeceksin onun icin disini bir anlik sik.igne vurulmussun gibi hisset o anda aci ama sonrasinda hic birsey yok.ins olumlu haberlerini bekliyorum dua edecem senin icin.Allah yardimcin olsun.ins.

merhaba tatlım aramıza hosgeldın ne asamadasın onu soylersen yardımcı oluruz

Tşk ederim. ben hiç egzersize başlamadım diyebilirim. Ama eşimin ve benim orta parmağımı alabiliyorum.

Tşk ederim. ben hiç egzersize başlamadım diyebilirim. Ama eşimin ve benim orta parmağımı alabiliyorum.

Bana da yardımcı olursanız cook sevinirim ben de bu başlıktaki konuya uzun süre okumalardan sonra ilk defa yazıyorum ben kendi parmağı ilk defa dün alabildim okdar ama 2 boguma kadar aldım bekledim bekledim sonra yavas yavas cektim,

[ı]canımmmm ne olduuu naptın aksam[/ı]

avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))
çok dua ettim evlilik yıldönümümde olsun artık diye ve z.yağı sürüp eşime ters dönük pozisyonda p.yi elimle yönlendirdim ve hiç pes etmedim bi baktım ki içime almışım hiç bişey hissetmedim acı ağrı vs. olmadı zannettim hatta oldumu oldumu diye eşime sordum oldu dedi inanamıyorum hala şükürler olsun hepinizden Allah razı olsun
ilk halayımı çekiyorum

Öle giriormu oturunca yoksa elinle yada kibirdayarak yönlendircenmi yoksa sadece oturman yetermi yani oraya girermi lutfen bilgi Ben bilmiorum
Elinle kafasını içine sokmaya çalış sonra bacaklarını iyice aç derin bir nefes al verince yavaşça ittir benim ıkınmama filan gerek kalmadı İnan bu pozisyonla yapan arkadaşlar var lütfen onlarda yazsın dualarım seninle:)

canım benımmmmmmm goun aydınnnn cok sevındım allah baska dert vermesın

hımanladım canım.ortaparmak almıssan ozman egzersızde zorluk cekmezsın sımdı soyle yapalaım ılk olarak serce parmakla basla bugun serce parmağını sok bol jelle serceyı yaptınmı ısrateı gecersın sonra orta parmak sonra ıkı parmak ve uc parmakta yapınca zaten yenııosun burdkaı herkes 3 parmakta yada aparatta 10 ccm yendı cnm.ama egzersızlerın bıtmedne es denemesıne gecme olmayınca busefer uzuluoruz moralımız bozuluyor.sen basla egzersızlere bzıı haberdar et surkelı bız senı yonlendırelım ınankı cok kolay olacak ve guzel gunler senı beklıyor bana ınan

amin inşallah canım benim hala inanamıyorum olmadı zannediyorum hala çünkü gitgel falan yapmadık öyle bıraktık hemen şaşkınlıktan sevinçten

bende olduğunda ınanamıstım cnm olmadı sanmıstımm hıc bısey anlamamıstım normal bunlar zamanla hersyeı orenıceksın hepsı olucak sukur atlattınyaaa

Tşk Ederim tamam bugün başlayacam egzersizlere buraya da ne aşamada olduğumu yazarım

bende olduğunda ınanamıstım cnm olmadı sanmıstımm hıc bısey anlamamıstım normal bunlar zamanla hersyeı orenıceksın hepsı olucak sukur atlattınyaaa

ay inşallah canım yaa öyle dedikleri gibi hiçbir yanma ağrı acı olmadı bende sadece şu an afedersin büyük abdestini yaparken zorlandığın zaman biraz sızlama hissedersin ya hani inceden inceden öyle bi his var o kadar :13: en cesaretsiz canı tatlı insan olan ben bile bu kadar mıydı yani dedim

e bosuna burda okadar soylemedık bız acı yok ağrı yok dıye hıc bısye anlamıcaksınız dıye dığer kızlarda bunu duysun acı yok kızlar korkmayınnn...allah baska dert vermesın canım bebeklı haberlerınıde duyarız ıns

hacicoooooooooo canım nasıl sevindm anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte bu süpersin arık gerisi gelicekkkk bak sonunda çekiorz halayını rabbim başka dert vermesin tebrk ederimmmmmmmmmm

amin inşallah canım Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah

tbr ederim cnm :) ne güzel bi kişi daha aşmış:) eşine en büyük evlilik yıldönümü hediyesini vermişsin çünkü onların gözündeki o ışıltı o mutluluk dünyalara bedel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…