- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.081
Tam ilişki yaşanmadan üzerine boşalarak hamile kalan çok yakın arkadaşım var şimdi çocuğu 4 yaşındahamile kalan demiyorum canım ben hani bir sorun olup olmadığı anlaşılırmı acaba diorum
Tam ilişki yaşanmadan üzerine boşalarak hamile kalan çok yakın arkadaşım var şimdi çocuğu 4 yaşında
Pozisyonumu bulamıyorum? Aşagıya egimli yapıyorum. Artık o kadar yoruldum kı
Pozisyonumu bulamıyorum? Aşagıya egimli yapıyorum. Artık o kadar yoruldum kı
ben birinci boğumdayım ama yere uzanıp bacaklarını iyice aç eline aynayı al popoya doğru uygula bence doktorum öyle tavsiye etti böyle denerseniz belki sonuç alırsınız
Yani tamamen yatar pozisyon daha kolay dıyorsunuz. Akşam öyle deneyeyım.
Yani tamamen yatar pozisyon daha kolay dıyorsunuz. Akşam öyle deneyeyım.
avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))
çok dua ettim evlilik yıldönümümde olsun artık diye ve z.yağı sürüp eşime ters dönük pozisyonda p.yi elimle yönlendirdim ve hiç pes etmedimbi baktım ki içime almışım hiç bişey hissetmedim acı ağrı vs. olmadı zannettim hatta oldumu oldumu diye eşime sordum oldu dedi inanamıyorum hala şükürler olsun hepinizden Allah razı olsun
ilk halayımı çekiyorum
arkadaşım onu hangi doktor vermiş bilmiyorum ama anestol asla bu amaçla kullanılacak bir ürün değil vazelinde zararlıkötükedihüso:lepi: sonuçta vajina hassas bir yer size tavsiyem giletgelen kesinlikle bunu kullanın 1 tüp tamamı vajinaya sıkılıcak ben çok çektim biliyorum bunları
Teşekkür ederim birinci boğumdan ileri çıkamadım 3 haftadır 5 yıllık evli olup halen bakire olmak kötü hissediyorum Geçen ay gittim muayene olmak için jinekolog 32 yıldır bakiresin bir 32 yıl daha bakire kalmaya niyetin var galiba gibi şeyler söyleyince iyice moralim bozuldu.
merhaba tebrik ederimmmm ne mutlu sana darısı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın başına akşam bende ilaç aldım denemek istedim ama denemeye bile yeltenmedim sadece birbirimize doymaya çalıştık..(( ben bugün eşimin parmağına zeytinyağı sürdürüp denettirecem sen üstte eşine arkan dönük pozisyonda yaptığını söylüyosun yaa ben bunu yapamam ki nasıl yapacam yüzüm ona dönük ancak yapabilirim yada eşim üsteyken yarısına kadar alıyorum sonrasında kendimi kasıp onu üstümden itip acı hissediyorum kafayı yiyecem oda bende bebek istiyoruz etrafımdaki dengesizler çocuğumun olmadığını düşünüyorlar sorup duruyorlar kaynanam bile yoksa çocuğunuzmu olmuyor diye soru sordu böyle bişey varmı yaa bunun bana ne kadar acı verdiğini bilemezsiniz eşime hissettirmiyorum o benim bu konuyu umursamadığımı düşünüyor ama beynimde bu konu beni yiyip bitiriyor....ne yapacağımı şaşırdım...
canım sen şimdi doktoru boşver. moralini bozma bak burayıda bırakma çekinme herşeyi sor cvp veren muhakkak olur. parmağını düz dimdik değil popo yönüne eğimli yani aşağı doğru it. ve sana tavsiyem parmağına prezervatif geçir üstünede kayganlaştırıcı sür. bak nasıl kayıyor aşağı doğru anlamayacaksın bile . hatta evdeysen şuan kalk dene. parmakla ilerleyemiyorum diyorsan aparat denemek ister misin?
şuan ofis teyim akşam parmakla egzersiz deneyeceğimcanım sen şimdi doktoru boşver. moralini bozma bak burayıda bırakma çekinme herşeyi sor cvp veren muhakkak olur. parmağını düz dimdik değil popo yönüne eğimli yani aşağı doğru it. ve sana tavsiyem parmağına prezervatif geçir üstünede kayganlaştırıcı sür. bak nasıl kayıyor aşağı doğru anlamayacaksın bile . hatta evdeysen şuan kalk dene. parmakla ilerleyemiyorum diyorsan aparat denemek ister misin?
merhaba tebrik ederimmmm ne mutlu sana darısı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın başına akşam bende ilaç aldım denemek istedim ama denemeye bile yeltenmedim sadece birbirimize doymaya çalıştık..(( ben bugün eşimin parmağına zeytinyağı sürdürüp denettirecem sen üstte eşine arkan dönük pozisyonda yaptığını söylüyosun yaa ben bunu yapamam ki nasıl yapacam yüzüm ona dönük ancak yapabilirim yada eşim üsteyken yarısına kadar alıyorum sonrasında kendimi kasıp onu üstümden itip acı hissediyorum kafayı yiyecem oda bende bebek istiyoruz etrafımdaki dengesizler çocuğumun olmadığını düşünüyorlar sorup duruyorlar kaynanam bile yoksa çocuğunuzmu olmuyor diye soru sordu böyle bişey varmı yaa bunun bana ne kadar acı verdiğini bilemezsiniz eşime hissettirmiyorum o benim bu konuyu umursamadığımı düşünüyor ama beynimde bu konu beni yiyip bitiriyor....ne yapacağımı şaşırdım...
bende vajinusmusumbanada yardım edermisinizz... o aparatlar gerçekden işe yarıyormu. sizdemi vajinusmusdunuz yendinizmi. nası yendiniz..
bende vajinusmusumbanada yardım edermisinizz... o aparatlar gerçekden işe yarıyormu. sizdemi vajinusmusdunuz yendinizmi. nası yendiniz..
şuan ofis teyim akşam parmakla egzersiz deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?