Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Selam. Uzun yullardır bu sorunu yasıyorum. Egzersizlerde ilerleyemedim. Aparatım var. Yarısından sonra darlık hissedip yapamadım. Zeytınyagı da denedim. Bilemiyorum ne yapsam. Doktorlarda aynı alıştırmayı veriyor zaten. Ne guzel herkes basarıyor.

ben birinci boğumdayım ama yere uzanıp bacaklarını iyice aç eline aynayı al popoya doğru uygula bence doktorum öyle tavsiye etti böyle denerseniz belki sonuç alırsınız

Ben dun cesaret aldim ve esimin ustunde sirtimda dönuk yapmaya calistim ama girmesi cunku ja Ben fasla yukarda oturuyorum nasil olcak p. Aldim kafasini geresi girsin diye oturdum cikti geri ya bacaklarinimi oturcam nasil olcak dizlerimin ustundeydim ama olmadi yardim bugun Yine yapcak artik yeter herkes yapio Bende yapcam cunku mutlu degiliz

merhaba tebrik ederimmmm ne mutlu sana darısı ben ve benim gibi olan arkadaşlarımın başına akşam bende ilaç aldım denemek istedim ama denemeye bile yeltenmedim sadece birbirimize doymaya çalıştık.. (( ben bugün eşimin parmağına zeytinyağı sürdürüp denettirecem sen üstte eşine arkan dönük pozisyonda yaptığını söylüyosun yaa ben bunu yapamam ki nasıl yapacam yüzüm ona dönük ancak yapabilirim yada eşim üsteyken yarısına kadar alıyorum sonrasında kendimi kasıp onu üstümden itip acı hissediyorum kafayı yiyecem oda bende bebek istiyoruz etrafımdaki dengesizler çocuğumun olmadığını düşünüyorlar sorup duruyorlar kaynanam bile yoksa çocuğunuzmu olmuyor diye soru sordu böyle bişey varmı yaa bunun bana ne kadar acı verdiğini bilemezsiniz eşime hissettirmiyorum o benim bu konuyu umursamadığımı düşünüyor ama beynimde bu konu beni yiyip bitiriyor....ne yapacağımı şaşırdım...

bir tüp nasl tamamen vajinaya sıkılıyor. çok olmuyormu? vajina içinemi sıkılıyor nasıl oluyor? paylaşırmısınız?

canım sen şimdi doktoru boşver. moralini bozma bak burayıda bırakma çekinme herşeyi sor cvp veren muhakkak olur. parmağını düz dimdik değil popo yönüne eğimli yani aşağı doğru it. ve sana tavsiyem parmağına prezervatif geçir üstünede kayganlaştırıcı sür. bak nasıl kayıyor aşağı doğru anlamayacaksın bile . hatta evdeysen şuan kalk dene. parmakla ilerleyemiyorum diyorsan aparat denemek ister misin?

canım dun aksam denıcektın sende uzuldum acıkcası ..ama bak hacıco arkdasımız 10 cm e kadar egersız yaptı oyle yendı canım sende baslarsan egzersızlere hallederız bu ısı ınan sneı cok ıyı anlıyorumm ama hallucak emın ol

bende vajinusmusum banada yardım edermisinizz... o aparatlar gerçekden işe yarıyormu. sizdemi vajinusmusdunuz yendinizmi. nası yendiniz..

şuan ofis teyim akşam parmakla egzersiz deneyeceğim

Mrb olmali Ben dun o sirtima dönuk denedim ama girmedi yani basi girdi oturayim dedi olmadi ya yukari oturdum bana Biri bilgi versin bugun Yine deniyecem ama nasil dizlerimin ustundeydim ama oturunca olmuor

bende vajinusmusum banada yardım edermisinizz... o aparatlar gerçekden işe yarıyormu. sizdemi vajinusmusdunuz yendinizmi. nası yendiniz..

evet cnm bende vajinismustum ve sadece burdaki kızların tavsiyeleri yardımları sayesinde yendim. mesela ben parmağımla hiç yapamadım. parmağımla içini hissedince bi garip oluodum çünkü.
ilk başta kulak çubuğu ile başladım canım. kulak çubuğuna peçete sardm streçledim. kayganlaştırıcı sürüp egzersz yapıyodum. alıştıkça aparatımı peçete ile kalınlaştırdım.... çevresi 10 cm olana kdr. ilk aparatım kalem kalınlığındaydı incecikti. ama ilk onu bile almayı başardığmda öle içim umutla dolmuştuki :)
sen yeterki burayı bırakma çekinme sor. yardımcı olan biri muhakkak olur cnm:13:

canımm hosgeldın bızde vajınusmustuk ve yendık ben tam 2 sene cektım ama buranın sayesınde halletım sımdı hıc canını sıkma sende halledıceksın parmak yada aparatla egzersızlere baslarsan cok kısa zamanda hallederız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…