Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaridan sonra cok canim aciyor insallah bu illeti yenebilirim ama beni 3yildir bitirdi sadece son 2 denemede yariya kadar alabildim okadar ne yapacagimi bilmiuorum

merhaba canım hoş geldin, yarıya kadar alabilmen çok güzel, yani yolu yarılamışsın bitirmene az kalmış. hangi pozisyonda deniyorsunuz bilmiyorum ama ben senin üstte eşine sırtın dönük olduğun pozisyonu öneriyorum. üstte olduğun için kontrol sende oluyor. nefesle ve bolca ıkınmayla üstesinden geleceksin. birde dümdüz girmeyecek pe..s popoya eğimli bir şekilde sokmanız gerek. burda hepimiz egzersiz yaparak bunun üstesinden geldik canım, sanada egzersiz yapmanı ve eş denemesinde yazdığım pozisyonda olmanı öneririm. daha fazla vakit kaybetme, erteleme artık, çünkü zaman çok çabuk geçiyor. Rabbim yardımcın olsun..

mumu bir kat peçeteye sardım inat ettim ve tamamını nerdeyse aldım çok mutluyum afedersiniz deliğin baya baya açıldığını gördüm inanamadım.ittikçe girdi şoktayım hala şimdi napmam lazım yardımmmmm...

Süpersin canımm çok sevindim senin adına
yaptığın aparatla alışana kadar çalışmaya devam et, yavaşça git gel yapmaya çalış canım. iyice alışınca etrafına sardığın peçeteyi kalınlaştırarak devam edeceksin. hergün egzersiz yaparsan çok yakındır yenmen.. hadi kolay gelsin..

egzersizlere yeni başlayan arkadaşlar,biliyoruz ne kadar zor.egzersiz için en çok direnenlerden biriydim,son çare başlamıştım.o da ne zorluklarla,ne başarısızlıklarla,ne gözyaşlarıyla.ama şimdi hepsi bitti.bitirmiş biri olarak size söylemek istediğim şey şu.inanın egzersize başladıysanız,en zorunu tamamladınız demektir.çünkü eşle olan,egzersizden defalarca kere kolay.ben böyle söyleyince siz ikna oluyormusunuz bilmiyorum ama inanın öyle.yerini bile kaç zaman bilmeyen,dokunamayan,kesinlikle egzersiz yapamam diyen ben bunu egzersizle yendim.lütfen bırakmayın.üzeriniden taşlar kalkacak sanki bu illeti yenince.ne olursa olsun ertelemeyin.yazık geçen her günümüze.

Yaridan sonra cok canim aciyor insallah bu illeti yenebilirim ama beni 3yildir bitirdi sadece son 2 denemede yariya kadar alabildim okadar ne yapacagimi bilmiuorum
Canım ben de senin gibiydim yarıya kadar alabiliyordum ama daha fazla ileri gidemiyorduk çünkü deli gibi ağrı çekiyordum. Ağrının sebebi yanlış pozisyon ne olur benim denediğim pozisyonu dene sen üste eşine arkan dönük biraz kayganlaştırıcı sür yavaştan içine al nasıl olduğunu anlamadan kayıp girecek göreceksin ben de 2 ay sırf yanlış pozisyondan çok kötü günler yaşadım

Öle nasil gircek ki kivrilir p. Girmezki yanlis yerde gider Öle olmasmi

Öle nasil gircek ki kivrilir p. Girmezki yanlis yerde gider Öle olmasmi
ben de öyle sanıyordum ama doğru yer orası yani popoya doğru ben hep düz sanırdım sağolsun buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle öyle denedik. İlk deneme de oldu :) ben özellikle yarıya kadar alıp yapamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum hatta yalvarıyorum lütfen öyle deneyin ağrımadı bile nasıl oldu ben de anlamadım baktım eşim gülüyor o söyledi oldu diye ben anlamadım heyecandan belki de ya da olmayacağına çok inandım:)

Öle giriormu oturunca yoksa elinle yada kibirdayarak yönlendircenmi yoksa sadece oturman yetermi yani oraya girermi lutfen bilgi Ben bilmiorum

ilk biraz zorlandım ıkınıp ittirdim aonra bir boşluk var sanki çıkardım aparatı baktı deliği gördüm sonra tekrar denedim biraz daha girdi derken nerdeyse hepsi girdi içinde oynatabildim ileri geri yaptım çevirdim hiç bi acı bişey yoktu bir yarım saat uğraştım daha sonra bıraktım artık yarın devam edicem..

yezdacım aynen böyle devam et çok güzel, gelin olman çok yakın hadi inş. hergün yarım saat yapsan yeterli canım. alıştıkça aparatın kalınlığını arttır olurmu.

yezdacım aynen böyle devam et çok güzel, gelin olman çok yakın hadi inş. hergün yarım saat yapsan yeterli canım. alıştıkça aparatın kalınlığını arttır olurmu.

Lutfen su uste Ben ve sirtim esime dogru olan posisyonu söylermisiniz Öle nasil Popo ya dogru gircek elimizlemi yada p. Lemi yönlendircenmi yada öyleyken otarafa girer kendi

çok teşekkür ederim zaten sizlet olmasa ben hiç bişey yapamazdım çok korkak bir insanım ama inş çözecem gibi bugun biraz kendime güvenim arttı sanki resmen mumun tamamını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…