- 29 Kasım 2009
- 2.433
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #159.021
Varsa neypacam peki offff ja ne bu iliskiye girememmi yani varsa Doktor bakti altta. Dikkatle normal dedi yok bi sorun dedi
2, kez es denemesi yaptik fakat sadece yariya kadar alabildim bu normalmidir bundan sonra neyapmam gerekir
Yaridan sonra cok canim aciyor insallah bu illeti yenebilirim ama beni 3yildir bitirdi sadece son 2 denemede yariya kadar alabildim okadar ne yapacagimi bilmiuorum
Yaridan sonra cok canim aciyor insallah bu illeti yenebilirim ama beni 3yildir bitirdi sadece son 2 denemede yariya kadar alabildim okadar ne yapacagimi bilmiuorum
mumu bir kat peçeteye sardım inat ettim ve tamamını nerdeyse aldım çok mutluyum afedersiniz deliğin baya baya açıldığını gördüm inanamadım.ittikçe girdi şoktayım hala şimdi napmam lazım yardımmmmm...
mumu bir kat peçeteye sardım inat ettim ve tamamını nerdeyse aldım çok mutluyum afedersiniz deliğin baya baya açıldığını gördüm inanamadım.ittikçe girdi şoktayım hala şimdi napmam lazım yardımmmmm...
Canım ben de senin gibiydim yarıya kadar alabiliyordum ama daha fazla ileri gidemiyorduk çünkü deli gibi ağrı çekiyordum. Ağrının sebebi yanlış pozisyonYaridan sonra cok canim aciyor insallah bu illeti yenebilirim ama beni 3yildir bitirdi sadece son 2 denemede yariya kadar alabildim okadar ne yapacagimi bilmiuorum
Canım ben de senin gibiydim yarıya kadar alabiliyordum ama daha fazla ileri gidemiyorduk çünkü deli gibi ağrı çekiyordum. Ağrının sebebi yanlış pozisyonne olur benim denediğim pozisyonu dene sen üste eşine arkan dönük biraz kayganlaştırıcı sür yavaştan içine al nasıl olduğunu anlamadan kayıp girecek göreceksin ben de 2 ay sırf yanlış pozisyondan çok kötü günler yaşadım
ben de öyle sanıyordum ama doğru yer orası yani popoya doğru ben hep düz sanırdım sağolsun buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle öyle denedik. İlk deneme de oldu :) ben özellikle yarıya kadar alıp yapamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum hatta yalvarıyorum lütfen öyle deneyin ağrımadı bile nasıl oldu ben de anlamadım baktım eşim gülüyor o söyledi oldu diye ben anlamadım heyecandan belki de ya da olmayacağına çok inandım:)Öle nasil gircek ki kivrilir p. Girmezki yanlis yerde gider Öle olmasmi
ben de öyle sanıyordum ama doğru yer orası yani popoya doğru ben hep düz sanırdım sağolsun buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle öyle denedik. İlk deneme de oldu :) ben özellikle yarıya kadar alıp yapamayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum hatta yalvarıyorum lütfen öyle deneyin ağrımadı bile nasıl oldu ben de anlamadım baktım eşim gülüyor o söyledi oldu diye ben anlamadım heyecandan belki de ya da olmayacağına çok inandım:)
Süpersin canımmçok sevindim senin adına
yaptığın aparatla alışana kadar çalışmaya devam et, yavaşça git gel yapmaya çalış canım. iyice alışınca etrafına sardığın peçeteyi kalınlaştırarak devam edeceksin. hergün egzersiz yaparsan çok yakındır yenmen.. hadi kolay gelsin..
ilk biraz zorlandım ıkınıp ittirdim aonra bir boşluk var sanki çıkardım aparatı baktı deliği gördüm sonra tekrar denedim biraz daha girdi derken nerdeyse hepsi girdi içinde oynatabildim ileri geri yaptım çevirdim hiç bi acı bişey yoktu bir yarım saat uğraştım daha sonra bıraktım artık yarın devam edicem..
yezdacım aynen böyle devam et çok güzel, gelin olman çok yakın hadi inş. hergün yarım saat yapsan yeterli canım. alıştıkça aparatın kalınlığını arttır olurmu.
yezdacım aynen böyle devam et çok güzel, gelin olman çok yakın hadi inş. hergün yarım saat yapsan yeterli canım. alıştıkça aparatın kalınlığını arttır olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?