Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar mrb burdaki herkese gecmis olsun ayin 17sinde bir aylik evli olacagim ve bilmedigim bir seyin icindeyim , vajinismus mu yoksa biz mi beceremiyoruz bilmiyorum ama iliskiye giremiyoruz ilk siralar kendi evimizde degiliz vs gibi bahanelerle avuttuk kendimizi sonra evimize gectik adet oldum bitti derken dun ilk denememizi yaptik sonuc yine husran. Sorunum burdakilerle ayni mi bilmiyorum ama soyle anlatayim sanki bende bir duvar var kesinlikle ilerlemiyor zorlayinca bukulme oluyor. Ve ilk siralarki zorlamalarda canim cok yanmisti bir defa bi kan geldi ama kizlik zari mi bilmiyorum cunku ucu belki ancak girmistir. Doktora gitmedim simdi de yurt disindayim saglik guvencemiz yok ve burda da gidemeyecegim bu neyin nesi anlamiyorum. Ilk siralar korkuyordum ama kesinlikle esimi itmiyordum yani psikolojik bir sey gibi gelmiyor bana cok mu kucuk ne bileyim baska bir sey mi bilmiyorum lutfen bana da yardimci olun birseyler soyleyin gercekten kafayi yemek uzereyim ne yapacagim bilmiyorum

yalnız bükülme oluyor diyorsun ya p de p kırılıyor gibi bükülüyorsa dışına çıkmak anlamında demiyorum, p yeterince sertleşmemiş olabilir bununda nedeni, vajili kadınların eşlerinde oluyor yendiğinde düzelir merak etme canım, her defasında sonuç hüsran olduğu için tam olarak onlarda kendini veremiyor bazen ve ereksiyon sorunu oluyor.onun dışında da
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html bu konunun ilk sayfasını okuyun ilk olarak denemenizi tavs,ye ederim, eğer ki olmazsa bir iki gün deneyin derim olmazsa egzersize başlayın ve hepimiz yardımcı oluruz elimizden geldiğince.

eveeet avukatıyım ,gerçi kaç aydır maaşımı ödemiyor sevabına çalışıyorum :1:deniizzzz:19:.zeycanım konuşmama hakkına sahipsin :1:eğer ki avukat tutacak durumun yoksa ben sevabına seninde avukatın olayım :7:o an sen yoksan seni savunurum heyyyttt bea ben varken kim benim bacılarıma laf söyleyebilir :1:
çok istemiştim sayısaldan hukuk olmuyordu içimde kaldı, izin verin kendi çapımda takılıym şuralarda :27:

çalış canım pazarları da çalış kim tutar senii :1: evinin işi yok mu yaa hem senin :)
sen çok zengin olursun burda maaşla çalışırsan söyliiim:27: kendine çalışma saatleri ayarla bence düzene girsin hemde sınava da çalışmış olursun.plan yapmak her zaman iyidir.şurda ne kaldı zaman çok çabuk geçiyor.inşallah bizde bu sıkıntıyı atlatıp gönül rahatlığıyla devam ederiz hayatmıza.

Son düzenleme:
yine düzene girer hiç merak etme.bu kadarı oldu,canımızın hiç yanmadığını gördük ya,gerisi deneye deneye olur.bende ilk girişte yavaşım hala ama dert etmiyorum,hepsi çözülecek Allahın izniyle

evet canım zaten çok takmıyrum kafama , keşke herkes yense zamanla atlatılır şikayet edersem bencillik olur zaten.

zar yapısı pek çok kişide farklılık gösterir,kiminde esnektir mesela.hiç korku duyma çünkü ağrı diye birşeyin hiç olmadığını göreceksin.sinirler yok orda.acı hissi sinirler yoksa olmaz zaten biliyorsun.tedirgin olman çok normal yaşamadığın için bilemiyorun ama acı kesinlikle yok.canının yandığını söyleyen herkes kasmaktan yakıyor canını.geçenlerde biri çok güzel bir örnek vermişti hatırlayamıyorum kimdi.ağzını sıkıca kapat sonra parmağını ağzının içine almaya çalış.hah acı işte o yüzden oluyor.tabi biz kontrol etmekte zorlanıyoruz.öyle kasma demekle olmuyor biliyorum.hiç kasmadığımı sandığımda bile egzersiz yaparken kasıyormuşium aslında,şimdi farkediyorum.hiç üzme kendini bize güven ve nefesle,kegelle gevşeyerek devam etmeye çalış

beni bilgilendirdiğin için çok tşk ederim.size güveniyorum zaten siz olmasaydınız ben hayatta bile olmazdım gerçekten bana bir ışık oldu uz.

çalış canım pazarları da çalış kim tutar senii :1: evinin işi yok mu yaa hem senin :)
sen çok zengin olursun burda maaşla çalışırsan söyliiim:27: kendine çalışma saatleri ayarla bence düzene girsin hemde sınava da çalışmış olursun.plan yapmak her zaman iyidir.şurda ne kaldı zaman çok çabuk geçiyor.inşallah bizde bu sıkıntıyı atlatıp gönül rahatlığıyla devam ederiz hayatmıza.

malesef tatlım dükkanla uğraştığım için ev işinide akşam 10 dan yatana kadar yapıyorum:43:yemeğide gidince yapıyorum yaaa :14:gelde yardım et söyleneceğine :19:
:1: azcık ciddi duramadım ya :1:
plan yapsam da uyamıyorum canım malesef günüm tamamen dolu sadece burda dükkandayken artık ders çalışmaya başlayacağım ,yaparsın sen az kaldı inşallah .Allah yardımcımız olsun hepimizin.

Son düzenleme:
inşallah canım.apararı rahatça alman mükemmel.ben zor alıyordum,çözmeme yakın hiç alamamıştım hatta ne kadar üzülmüştüm eskiler bilir ama yinede yendim görüyorsun.sen benden daha iyi durumdasın yani tebrikler:)yarıya kadar alıyorsan daha ilerletmek kolay,yönü çözebilmek için ileri geri hareketlerle aşağı yani popo yönüne doğru yönlendirmen lazım yarıdan sonra.ama olmadı ilerletemedinse oda dert değil.yarıya kadarı bile yeterli.çözmene engel değil.asıl girişi yapman büyük başarı.eş denemesinde aparattan o kadar kolayki,bende hep nasıl olacak o boyda birşeyi alamadan diye düşünüyordum ama hiç gerek yokmuş.en gayret etmen gereken ileri geri hareket ettirebilmek şimdi en çok buna çalış.bunuda yaptınsa bitti bu iş diye görebilirsin:)

allah senden razı olsun.allah ne muradın varsa versin.senin söylediklerine uyucam sayende yenecem inş:((

eveeet avukatıyım ,gerçi kaç aydır maaşımı ödemiyor sevabına çalışıyorum :1:deniizzzz:19:.zeycanım konuşmama hakkına sahipsin :1:eğer ki avukat tutacak durumun yoksa ben sevabına seninde avukatın olayım :7:o an sen yoksan seni savunurum heyyyttt bea ben varken kim benim bacılarıma laf söyleyebilir :1:
çok istemiştim sayısaldan hukuk olmuyordu içimde kaldı, izin verin kendi çapımda takılıym şuralarda :27:

sağol kaderim maaş ödemiyorum ama çok dua ediyorum o olmaz mı?? :))) bu arada sen hem avukatlık hem terapistlik yapıyosun hakkın ödenmez canım sağol :)

:43: Bende bir aylık ewliyim ama olmuyo yapamadım sewerek ewlendim eşim çok anlayışlı ama ben boğuluyorum bu illetten kurtulmak istiyorummmm:43:

Arkadaşım merhaba, bence daha çok erken bu kadar sıkılacak bunalacak inan hiçbir şey yok o kadar basit birşey ki...Ben tam 9 aylık evliyken yendim bu muymuş dedim sen sakın bu kadar erteleme çünkü o kadar basit birşey ki ....peki egzersizlere başladın mı ne aşamadasın anlatırsan sana yardımcı olabilir hem ben hem forumdaki diğer arkadaşlar..

Arkadaşım merhaba, bence daha çok erken bu kadar sıkılacak bunalacak inan hiçbir şey yok o kadar basit birşey ki...Ben tam 9 aylık evliyken yendim bu muymuş dedim sen sakın bu kadar erteleme çünkü o kadar basit birşey ki ....peki egzersizlere başladın mı ne aşamadasın anlatırsan sana yardımcı olabilir hem ben hem forumdaki diğer arkadaşlar..

yok canım başlamadım ona bile cesaretim yok eşimde herşey kafanda bitiyo önce korkunu yen diyo ama olmuyo işte :43::43:

Benim eşim de çok anlayışlıydı fakat onlar ne kadar anlayışlı olursa bizim bu işi tamamlamamız o kadar gecikiyor ben onu anladım lütfen sen geciktirmeden egzersizlere başla...ben kendimden bahsedeyim sana ben eşimi çok severek arzulayarak evlendim böyle bir şey de hiç aklıma gelmezdi taaa ki ilk geceye kadar...ilk gece olmadı yorgunuz dedik olsun dedik ikinci gece olmadı olur dedik balayına gittik olacak dedik...geldik adet dönemi ,bayram vs vs sürekli erteledik..baktımki tam 9 ay geçmiş ve bu yük her gün biraz daha büyüyerek sırtımızda ağırlaştı benim psikolojim bozuldu psikologlara başladık o da çözüm olmadı ve ben bu siteyi keşfettim herkesin durumu birbirinin aynı...en iyi anlayanlar bu sitede ve egzersizlere başlama kararı aldım ki ben hastaneden doktordan iğneden herşeyden korkan bir insanım ama burda kendime bir güven geldi arkadaşların desteğiyle.bir pazar hiç unutmuyorum eşim evde yoktu br kayganlatırıcı aldım ve kulak çöpünü streçleyim içime aldım aaa bi baktım kocaman bir boşluk be acı ne birşey...sonra 5 kulaş çöpü sardım o da rahat girdi...sonrasında çapı 9 cm lere kadar ilerleterek tam tamına 4 günde yendim ve dedim ki bu kadar basit birşey mi??? evet o kadar basit birşeymiş gerçekten çok kolay sende hemen bugün başla daha fazla erteleme bunu ben diğer arkadaşlarım yaptıysa sende yapabilirsin...insanlar bunu zevk için ilk günde yapıyor senin onlardan ne eksiğin varki biraz cesaret ve sabır bir deneesen cesaretin yerine gelecek ve hemen bitsin isteyeceksn lütfen bugün başla ben sana güveniyorum..

Egzersizlere başlamaya bile cesaretim yok eşim üzülmiyim diye deneyelim bile demiyo ben de ben bersem anca öle dün denedik sonuç yine aynı ve ben bütün gece ağladımmmm egzersiz yapmak istiyorum ama yapamıyorum ondada beni bi korku kaplıyo :43:

Egzersizlere başlamaya bile cesaretim yok eşim üzülmiyim diye deneyelim bile demiyo ben de ben bersem anca öle dün denedik sonuç yine aynı ve ben bütün gece ağladımmmm egzersiz yapmak istiyorum ama yapamıyorum ondada beni bi korku kaplıyo :43:

sakın korkma korkacak hiçbirşey yok inan ben senden bile korkağımdır kan görsem bayılırım kan aldıramam iğne vurulamam....bunu ben yaptıysam sende yaparsın ve o kadar basit bir şeyki...vajina kocaman bir boşluk ve o kadar esnek ki egzersiz yapsan bunu sen de farkedeceksin .bak önce kulak çöpüyle dene bir tane kulaç çöpünü streçle nefes al verirkende çöpü ilerlet kayganlaştırıcı sürmeyi sakın unutma bak göreceksin kendiliğinden kayacak yalnız vajina öyle dümdüz bir yer değil popo yönünde hafif aşağı eğimli ilerleteceksin hiç bir şey anlamıyorsun ki kendilğinden gidiyor sen bile inanamayacakın ve cesaretin gelecek bak şimdi dene çok basit karşına bir ayna al bak incele ve bu dediklerimi dene lütfen.ben de senin gibiydin daha yol yakın gün geçtikçe seninle evlenenlerin hamile kadığını öğreneceksin daha çok üzüleceksin.eşin şuan sorun yapmıyor ama ilerleyen zamanlarda en ufak birşeyde sana bunu hatırlatacak ben bunları yaşadım sen yaşama kendini kadın gibi bile hissetmiyorsun..

sakın korkma korkacak hiçbirşey yok inan ben senden bile korkağımdır kan görsem bayılırım kan aldıramam iğne vurulamam....bunu ben yaptıysam sende yaparsın ve o kadar basit bir şeyki...vajina kocaman bir boşluk ve o kadar esnek ki egzersiz yapsan bunu sen de farkedeceksin .bak önce kulak çöpüyle dene bir tane kulaç çöpünü streçle nefes al verirkende çöpü ilerlet kayganlaştırıcı sürmeyi sakın unutma bak göreceksin kendiliğinden kayacak yalnız vajina öyle dümdüz bir yer değil popo yönünde hafif aşağı eğimli ilerleteceksin hiç bir şey anlamıyorsun ki kendilğinden gidiyor sen bile inanamayacakın ve cesaretin gelecek bak şimdi dene çok basit karşına bir ayna al bak incele ve bu dediklerimi dene lütfen.ben de senin gibiydin daha yol yakın gün geçtikçe seninle evlenenlerin hamile kadığını öğreneceksin daha çok üzüleceksin.eşin şuan sorun yapmıyor ama ilerleyen zamanlarda en ufak birşeyde sana bunu hatırlatacak ben bunları yaşadım sen yaşama kendini kadın gibi bile hissetmiyorsun..

Çok tşk ederim Allah razı olsun..kayganlaştırıcı yerine vazelin veya bebek yağı sürsem olurmu

Çok tşk ederim Allah razı olsun..kayganlaştırıcı yerine vazelin veya bebek yağı sürsem olurmu

Merhaba arkadasim arkadas ne guzel Demis Bende öleyim igneden hatta sinekten korkan Ben es denemesi yaptim emla lrem surdum rahat olmam Icin lasmamam Icin e yarisi girdi hatta birsey hizetmedim sadece baski oda normal deme korkma demesi kolay ama Öle sende böle dene sonra hersey parmakla yaparsin

kullanan arkadaşlar var fakat ben su bazlı bir kayganlaştırıcı kullanmandan yanayım çünkü vazelin kullanan arkadaşların bazılarında mantar oluşmuş hem bu kayganlaştırıcılar su bazlı olduğu için bir yan etkisi de yok...

Merhaba arkadasim arkadas ne guzel Demis Bende öleyim igneden hatta sinekten korkan Ben es denemesi yaptim emla lrem surdum rahat olmam Icin lasmamam Icin e yarisi girdi hatta birsey hizetmedim sadece baski oda normal deme korkma demesi kolay ama Öle sende böle dene sonra hersey parmakla yaparsin

tabi ki...bir yerden başlamak lazım o kadar kolay ki o baskı hissi de zamanla kaybolacak emin ol..

ben de burada yazılanları okuyarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. tek parmakla çalıştım. iki yi beceremedim mumla denedim ben de o daha kolay geldi. etrafına peçete sardım sonra streç film üzerine de prezervatif ve jel.. arkadaşların da dediği gibi nefes verirken itiyorum. giriş hep acılı ben de sık sık çıkartıp geri sokuyorum o acıya alıştırmaya çalışıyorum. geçecek mi bilmem. eş denemesini de hayal kırıklığı yaşamamak için erteliyorum..

haklısın canım ama inanki elde degil sende bu duyguları yaşayan biri olarak anlatmama gerek bile yok diye düşünüyorum canım ama seni dinleyip kendime bi çeki düzen verip bu illeti yenmem için daha fazlasını yapıcam:(((
evet anlatmana gerek yok cnku seni en iyi biz anlarız cnm... ben senn duygularını yasadıgım için byle soyluyrum.. biliyrum kolay değil bunu yapmak ama kendine guvnmeyip surekli kötuyu dusunmek fayda vermiyr inan ki.. eşlerimzde bu duruma cok uzuluyor... hem bu hastalık yenilebileck bişey allah korusun ya daha farklı bir hastalıgın olsydı o zaman ne yaprdın? insanlar umutla kanseri bile yeniyor artık ki senn hastalıgn kanserden daha kolay cnm değil mi :) o yuzden kendini yıpratma biran önce kurtulmk için daha cok caba göster ve bunu mutlulukla olacak kesin diyerek yap o zaman daha cabuk biter inş. :)

Back
X