- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.501
kizlar mrb burdaki herkese gecmis olsun ayin 17sinde bir aylik evli olacagim ve bilmedigim bir seyin icindeyim , vajinismus mu yoksa biz mi beceremiyoruz bilmiyorum ama iliskiye giremiyoruz ilk siralar kendi evimizde degiliz vs gibi bahanelerle avuttuk kendimizi sonra evimize gectik adet oldum bitti derken dun ilk denememizi yaptik sonuc yine husran. Sorunum burdakilerle ayni mi bilmiyorum ama soyle anlatayim sanki bende bir duvar var kesinlikle ilerlemiyor zorlayinca bukulme oluyor. Ve ilk siralarki zorlamalarda canim cok yanmisti bir defa bi kan geldi ama kizlik zari mi bilmiyorum cunku ucu belki ancak girmistir. Doktora gitmedim simdi de yurt disindayim saglik guvencemiz yok ve burda da gidemeyecegim bu neyin nesi anlamiyorum. Ilk siralar korkuyordum ama kesinlikle esimi itmiyordum yani psikolojik bir sey gibi gelmiyor bana cok mu kucuk ne bileyim baska bir sey mi bilmiyorum lutfen bana da yardimci olun birseyler soyleyin gercekten kafayi yemek uzereyim ne yapacagim bilmiyorum
yalnız bükülme oluyor diyorsun ya p de p kırılıyor gibi bükülüyorsa dışına çıkmak anlamında demiyorum, p yeterince sertleşmemiş olabilir bununda nedeni, vajili kadınların eşlerinde oluyor yendiğinde düzelir merak etme canım, her defasında sonuç hüsran olduğu için tam olarak onlarda kendini veremiyor bazen ve ereksiyon sorunu oluyor.onun dışında da
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html bu konunun ilk sayfasını okuyun ilk olarak denemenizi tavs,ye ederim, eğer ki olmazsa bir iki gün deneyin derim olmazsa egzersize başlayın ve hepimiz yardımcı oluruz elimizden geldiğince.