eş denemesi yapacağım diyorsan önce benim sayfam var vajinismusu zeytinyağ ile yendim diye o konunun ilk sayfasını oku ve sonra baktın olmadı egzersizlere başlarsın canım, eş denemesinde genelde kontrolün sende olduğu bayanın üstte olduğu pozisyonu tavsiye ediyoruz ama kişiden kişiye değişiyor tabi, bazı insanlarda kontrol eşinde olsun istiyor.yenene kadar hepsini dene canım, illaki o olmaz diğer pozisyon rahat gelir. altta olup bacaklarını açmaya çalışmak vajili biri için zor çünkü acıyacak hissiyle hemen bacaklarını kapatıyorsun, eşini itiyorsun falan ama üstte zaten mecburen bacaklar açık olduğu için,şansın daha yüksek bence.serçe parmağını alman küçük gibi görünen çok büyük bir adım biliyor musun? zihnin oraya birşey gireceğini kabullenmeye başlamış demek bu, mesela yenmiş biri olarak ben hiç parmağımı falan girdiremiyorum o kadar korkağım ama p inan hepsinden kolay, sabırla devam et benden cesur olduğuna göre sende hayırlısıyla yeneceksin, hepimiz yanındayız, ama bir söz ver artık ağlamak yok, bilinç altında o kadar olumsuz şey var ki vajinismus yaşayanların, ağlayarak kötü şeyler düşünerek yenisini ekleme onlara. yalnız değilim ve bunu bugün yarın aşacağım de.