Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben bugün terapistime gittim bir haftadır regl olduğumdan egzersizlerimi yapamadım yarın kısmetse tekrar başlıyacağım terapistimiz bizi daha iyi gördüğünü söyledi suratımızda artık gergin görünmediğimizi ödev olarak da ikinci boğum ve aynada jel ile vajinaya masaj verdi ben şuanda 4 seans ödevindeyim benim gibi olanlar varsa onlarda uygulayabilirler umarım başarılı olurum en son yaptığımda birinci boğumda idim eşimle birlikte egzersiz uygulamıştık. Eş denemeleri bu arada kesinlikle yasak :)

evet haklısın canım.bende herşeyden korkan biri olarak bunu yapacagım asla aklıma gelmezdi asla yapamam dediğim şeyi şuan yapıyorum.allah dert vermiş dermanınıda vermiş tabiki ama işte elde olmayan bişey ama allah iziniyle sonuna kadar çabalıycam sizlerinde desteğiyle.
asla yapamam yok işte artık kesinlkle yaparım var :) inş. yapıcksn cnm sen cnku gayret ediyrsun ve istyrsun :) suan hangi seviyedesn ne yapıyrsun :)

:25:
Merhaba ben bugün terapistime gittim bir haftadır regl olduğumdan egzersizlerimi yapamadım yarın kısmetse tekrar başlıyacağım terapistimiz bizi daha iyi gördüğünü söyledi suratımızda artık gergin görünmediğimizi ödev olarak da ikinci boğum ve aynada jel ile vajinaya masaj verdi ben şuanda 4 seans ödevindeyim benim gibi olanlar varsa onlarda uygulayabilirler umarım başarılı olurum en son yaptığımda birinci boğumda idim eşimle birlikte egzersiz uygulamıştık. Eş denemeleri bu arada kesinlikle yasak :)

Merhaba Canim nasil bi Therapie göruyorsun sen baya ilerlettin yani ;)

Arkadaşım,şu olaydan ben de muzdaribim,eş denemesinde yarıya kadar herşey acısız normal,yarıdan sonrası gelmiyor,yönü de popoyadoğru itiyorum ama olmuyor mu acaba?ne yapmam lazım lütfen yardım edinnnnn,bebek de istiyorum artıkk:(((
canım o yarıya geldiğin an gitmediğinde derince nefes al ver ve ıkın surekli... bu arada eşinde zorlamasın... bıraksın oldugu yerde o sekldee içerde oldugu seklde kalın biraz sen alış penise, içinde olmasına.. snra tekrardan ıkın o zaman acılır biraz daha vajına...zorlamayın yavas olarak deneyn baslarda umarm daha kolay olur :)

Bizim doktor doc psikiyatrist konuşuyor ilaç vermedi hiç ödev veriyor her hafta pzt günleri gidiyoruz

İlerletme pek olmadı sanki ama ödevlerimi elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum parmak ikinci boğumu bakalım nasıl yapıcam umarım olur biraz çekiniyorum artık yarın deneyeceğim umarım başarılı olurum doktorumuz ilk ödevler çok zor olur dedi daha sonrakiler daha kolay olur dedi :) önemli olan egzersizlere başlamakmış :1:

canım o yarıya geldiğin an gitmediğinde derince nefes al ver ve ıkın surekli... bu arada eşinde zorlamasın... bıraksın oldugu yerde o sekldee içerde oldugu seklde kalın biraz sen alış penise, içinde olmasına.. snra tekrardan ıkın o zaman acılır biraz daha vajına...zorlamayın yavas olarak deneyn baslarda umarm daha kolay olur :)

inşallah arkadaşım teşekkür ederim öyle deneyeceğim ya bir türlü ilerleyemedik yarıdan fazla..

aynennnnn canımmm ben teyzemden ornek veriyim derken senın ornegın benımkınden beterdi :52::52: bıde hani kızların ilişki ve egzersız sırasında takıldıgı bı yer var ya orası sıkı olmasaydı bütn bebekleerın kafası oyle kendıliinden çıkardı heralde demiştinnnnnnnnnnn ne kopmuştum :1::1::1:

ay evet bende hatırladım o fıkrayı o aralar hergün ağlıyodum ve bu doğaçlama espriden sonra baya gülmüştüm çatlak yaaaa :1::1::1:

sağol kaderim maaş ödemiyorum ama çok dua ediyorum o olmaz mı?? :))) bu arada sen hem avukatlık hem terapistlik yapıyosun hakkın ödenmez canım sağol :)

olmaz olur muuu? beni ayakta tutan ne sanıyorsun can dostum güzel insan sen aklına geldikçe et, gönlündeki sıkıntılardan feraha ulaşsın diye :1: dua konusunda çok yüzsüzüm ya :1: canım ne hakkı aşk olsun sen başkalarına yardımcı olarak elinden geleni yapıyorsun zaten helal olsun. bu arada aklıma ne geldi kpss çalışan var mı burda bu sene girecek sınava? buraya geliyoruz hem dersi aksatmayız gaz veririz birbirimize yapalım öyle birşey, burayı dağıtmayalım :1:konu sahibi kızmasın, benim konuyu dağıtabiliriz, burayı okuyan fazla çünkü sayfa kirliliği olmasın.kpss konusunda da sorularımızı falan paylaşırız nasıl olur, mesela ben burdan kopamıyorum geldiğimde en azından birbirimize dersi hatırlatırız şukadar soru çözdük şu konudayız deriz.

slm kızlar siz beni tanımazsınız yılbaşından önce yendim ben çok şükür.şimdi 7buçuk aylık hamileyim...
kızlar pes etmeyin inanın zor değil biraz cesaret biraz istek ve azim okadar...hepiniz yapabilirsiniz
Rabbim bu sıkıntıdan hepinizi kurtarsın inş:16::16:

hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle kucağınıza almak büyütmek düğününü görmek kucağında kendi bebeğiyle görmek nasip olsun inşallah arkadaşım darısıda başımıza olsun.

Amerikaya yerlestik esim ogrenci sigorta meselesinden dolayi doktora bi sure daha gidemicem ama bu meselede gun gectikce canimi skiyor

Canim yukarida da yazdigim gibi dunku denemede cok canim yandi ama bidahakine zeytin yagini denicem ustte yapabilir miyim onu bilmiyorum ama..

canım eğer ki imkan varsa senin sigortanı başlatsanız en düşükten başlayıp 3 ay sürmeden de gidebiliyosun sanırım dr a. tabi yurtdışında daha pahalıdır eminim ve tabi kurallarda farklıdır eminim.

benimde tam tersi evlenmeden önce de evlendiğim ilk gece de öyle çok bi korkum yoktu ama terapistim küçüklüğünde seni etkileyen bir olay ya da yetiştirilme şeklin bile neden olmuş olabilir dedi.kan geldiyse zar yırtılmıştır ama senin öncelikle hiç acımayacağına inanman gerekiyor.haydar dümenin bi konuşması benim için çok ikna edici olmuştu.normalde cinsel birleşmede acı sıfırdır bir kere vajinada sinir yok ve zevk veren bir eylem neden acı versin demişti.maalesef bu başımıza gelenler bilinçaltımıza küçüklüğümüzden beri yerleşen olaylardan kaynaklanıyor.sen şanslısın bile biraz da olsa kan gelmiş benim kapı duvardı resmen.dereceleri varmış vajinismusun.muhtemelen seninki 2.seviye filandır.sana bi kitap tevsiye edicem cem keçenin kitap 10 adımda vajinismusu yenmek...cem keçeyi internetten araştır bak bu konuda iyi yerlere gelmiş bir adam. yurt dışındaysan yapacağın en mantıklı şey internetten bu kitabı almak bence biz de burdan yardıma hazırız tabi.ben hem o kitabı okudum hem terapiste gittim yine de burdan kopamadım :)

ben hallettim çok şükür ama hep aynı pozisyonda yaparsam oluyor henüz pozisyon değiştiremedim. parmak aşağı doğru yani popo yönüne doğru gidecek bir arkadaş geçenlerde çok güzel bir resim paylaşmıştı ama kimdi hatırlamıyorum.bir daha yayınlarsa iyi olur yeni katılanlar için.

canım benim bak bende uzun süre aynı pozisyondan başka ilerletememiştim sende işe yararmı denedin mi bilmem şöyle yapmıştım. önce afedersin ilk girişi alıştığım pozisyonda yapıp sonra biraz gelgit yaptın ya çıkar p yi alt pozisyona geç hemen giriyor öyle öyle cesaret gelmişti dene istersen, birde söylemiş miydik, ilişki sırasında dikkatini dağıtacak konuşmalar yapma, ıslaklık gidiyor o zaman.

ya eşim de öyle dior ama ben aşırı güleryüzlüyüm sert duramam ki hiç işte o beni korkutuyor....

sevimli olduktan sonra hayalet olsan ne olur arkadaşım :1: bence korkutmaya gerek yok seni sevdikleri zaman saygıda peşinden gelir, sadece laubali olma yüzgöz olma, fazla şımartma yeter.

ay evet bende hatırladım o fıkrayı o aralar hergün ağlıyodum ve bu doğaçlama espriden sonra baya gülmüştüm çatlak yaaaa :1::1::1:

kız cadı sen nasıl bişeysin ya, çatlak diyosun ama hoşuma gidiyor :1: galiba biraz var çatlaklık idare edin artık :1:birden içimden bişey çıkıyor engel olamıyorum :12:

Bir şey sormak istiyorum bugün terapistim egzersizleri yaparken cinsel ilişki denemeyi kesinlikle yasakladı ama benim aklıma takıldı eşimle emla kremle denesek bir sakıncası olur mu?
:44:

eş denemesi yapacağım diyorsan önce benim sayfam var vajinismusu zeytinyağ ile yendim diye o konunun ilk sayfasını oku ve sonra baktın olmadı egzersizlere başlarsın canım, eş denemesinde genelde kontrolün sende olduğu bayanın üstte olduğu pozisyonu tavsiye ediyoruz ama kişiden kişiye değişiyor tabi, bazı insanlarda kontrol eşinde olsun istiyor.yenene kadar hepsini dene canım, illaki o olmaz diğer pozisyon rahat gelir. altta olup bacaklarını açmaya çalışmak vajili biri için zor çünkü acıyacak hissiyle hemen bacaklarını kapatıyorsun, eşini itiyorsun falan ama üstte zaten mecburen bacaklar açık olduğu için,şansın daha yüksek bence.serçe parmağını alman küçük gibi görünen çok büyük bir adım biliyor musun? zihnin oraya birşey gireceğini kabullenmeye başlamış demek bu, mesela yenmiş biri olarak ben hiç parmağımı falan girdiremiyorum o kadar korkağım ama p inan hepsinden kolay, sabırla devam et benden cesur olduğuna göre sende hayırlısıyla yeneceksin, hepimiz yanındayız, ama bir söz ver artık ağlamak yok, bilinç altında o kadar olumsuz şey var ki vajinismus yaşayanların, ağlayarak kötü şeyler düşünerek yenisini ekleme onlara. yalnız değilim ve bunu bugün yarın aşacağım de.

bn üstteyken takılıyomuş qibi oluyo oraya. o pozisyonda zarın qerildiğini düşünüyorum acı hissediyorum sonrası olmuyo zaten psikolojikmidir nedir. iyiki bu sayfa var en yakınıma bile açamıyorum bu konuyu kimseye qüvenemiyorumda onların beni dinlemesinden başka biçare olacağınıda düşünmüyorum zaaten. off vajinismus nedir adını bile duymamışken bu çıktı bide :( :29:

hatırladım galiba hani o duvar diyorya arkadaşlar, o duvar işte kaslarımız olmasaydı bebek nasıl duracak sürekli düşerdi falan demiştim,
mesela arkadaşlarla gün yapıyosun tam kalktın çay dolduracaksın,birses duyuyorsunuz
- o seste neydi
-ayy benim bebek mi düştü yine
-aaa ayten abla senin bebek kafasını çıkarmış
-hay körolmayası ya ne zaman kadın sesi duysa kafasını çıkarıp bakıyor, babası kılıklı :1:
-arkanızı dönünde şunu yerine koyayım
- ayten abla popo yönünde ıkınarak it :1:
-ne ıkınması kız sanki kas mı varda:1:

buna yakın birşeydi sanırım oldu mu ?ilk defa vajinismus fıkrasını ben yazdım demiştim :27:

Son düzenleme:
Back
X