- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.701
aparatı denedim ama yapamadım
ozaman artık eşin için yuvan için 3 parmağı başarmak zorundasın!!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aparatı denedim ama yapamadım
Arkadaşlar bende yeni uye oldum dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum. 1, 5senelik evliyim cok zor gunler gecirdim bu vajinismus hastaligini sonradan internetten ogrendim ve doktor arastirmaya basladim yaklasik 1aydir ama bu siteyde karsilastim gunlerdir butun yorumlari okudum kendime okadar guvendimki anlatamam sizin yazdiklarinizla ben tek degildim yani sevinmeme bu bile yetti.neyse iki gun once basladim parmak egzersizine ilk önce isaret parmagimi soktum rahat oldu ve kendime dahada guvenim artti dunde sabah orta parmagimle denedim oda rahat oldu aksamda iki parmagimi soktum onuda basardim biraz ağrı oldu oda normal herald arkadaslar bana yardimci olurmusunuz nasil ilerlemisim sizce he bugunde regli oldum mecbur ara verdim yardimlarinizi bekliorum
Arkadaşlar bende yeni uye oldum dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum. 1, 5senelik evliyim cok zor gunler gecirdim bu vajinismus hastaligini sonradan internetten ogrendim ve doktor arastirmaya basladim yaklasik 1aydir ama bu siteyde karsilastim gunlerdir butun yorumlari okudum kendime okadar guvendimki anlatamam sizin yazdiklarinizla ben tek degildim yani sevinmeme bu bile yetti.neyse iki gun once basladim parmak egzersizine ilk önce isaret parmagimi soktum rahat oldu ve kendime dahada guvenim artti dunde sabah orta parmagimle denedim oda rahat oldu aksamda iki parmagimi soktum onuda basardim biraz ağrı oldu oda normal herald arkadaslar bana yardimci olurmusunuz nasil ilerlemisim sizce he bugunde regli oldum mecbur ara verdim yardimlarinizi bekliorum
canım geçmiş olsun. bu hızla gidersen reglden sonra bu işi bitirirsinn :13::13: çok ama çok iyi ilerlemişsin
ve reglden sonra vajina daha geniş oluo . ilk başlarda 2 parmakta kasılman ağrı olması normal ama denemeye devem edersen oda azalacak. 2 parmağa alışınca 3 parmak ve eş denemesi bukdrrrr
yakında halayını çekeriz senin :)
merhaba canımmmm masallah dıorum sana cok guzel bır yol katetmısın boyle gıdersen cok hızlı halederısn reglden sorna yıne ıkı parmak alıp sonra uc parmağa gec sonrada es denemesı zaten basarılı olucaksın emın ol![]()
canım gerçekten çok üzüldm rabbim yardımcın olsun. ama bak çaresi olmayan bi dert değil. seninde dediğin gibi çok küçük bi operasyon.insanlar nasıl ciddi amelyatlara giriyor. yarın öbürgün bebişin olacak belkide sezeryan ile doğum yapacaksın oda bi amelyat neticede. ve sen tabiiki hiç bişey hissetmeyecek hatırlamayacaksın... böle düşün canım. kimin başına ne gelir bilinmez halimize şükretmekte yarar var . bak çaresi olan bi dert çok şükür böle düşünüp teselli et kendinidün yazmıştım darlık ve yırtılmalar sebebiyle gittiğim doktor ameliyat demişti.. ama yapısal bozukluklar görünce beni prof.e yönlendirmişti.. bende gün boyu vajina genişletme operasyonuyla ilgili araştırma yapmıstım.. öyle sandıgım için.. ve lokal anestezi oldugu cok basıt oldugu falan okuyunca içim rahatlamıstı bıraz..
bugun gittik adam hem alttan hem ultrasonla muayene etti.. sonuç: vajina perdem kapalıymışyani darlık değil tamamen kapalıymış..
şöyle düşün dedi iki konserve kutusu üst üste.. üstteki rahim alttaki vajina.. adet olduktan sonra açılması gereken aradaki kapak açılmamış çok ufak bişey açık ordanda adet kanamam geliyor ama küçük oldugu için üstte kan birikintisi toplanmış.. yani ileride rahimsel sorunlara bile sebep olabilirmiş.. neyse ameliyat dedi hem de lokal değil tamamen uyuşturmaylaameliyattan sonra da 2 ay protez penis kullanıcaksın dedi.. daha sonra düzelirmiş bi sorun yaşamazsınız dedi.. ama ameliyat düşüncesi bile beni ürkütüyo
çok korkuyorum eşim başka bi doktora daha gıdelım dıyo ama adam prof. ve bu işin yıllarc eğitimini almış gerçekten cok basarılı bı doktor nette cok arastırdım Kılıç Aydınlı.. başkasına gitsem ne dicekki.. zaten baska bi çaresi yok dedi farklı yöntemle çözemicene göre..
biraz düşünün dedi doktor ama buna nasıl karar verılır bılmıyorum![]()
böyle bir sorun yaşayan ya da amelıyat olan var mı kızlar lütfen bana yardım edin.. ve dua..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
peki girme işini hemen mi yaptınız yoksa ön sevişme falan varmıydı.
hiç üstte ben denemedim ondan daha çok korkuyorum.bayan üstte olunca nasıl oluyo yani yönlendirme ve yönler falan
dün yazmıştım darlık ve yırtılmalar sebebiyle gittiğim doktor ameliyat demişti.. ama yapısal bozukluklar görünce beni prof.e yönlendirmişti.. bende gün boyu vajina genişletme operasyonuyla ilgili araştırma yapmıstım.. öyle sandıgım için.. ve lokal anestezi oldugu cok basıt oldugu falan okuyunca içim rahatlamıstı bıraz..
bugun gittik adam hem alttan hem ultrasonla muayene etti.. sonuç: vajina perdem kapalıymışyani darlık değil tamamen kapalıymış..
şöyle düşün dedi iki konserve kutusu üst üste.. üstteki rahim alttaki vajina.. adet olduktan sonra açılması gereken aradaki kapak açılmamış çok ufak bişey açık ordanda adet kanamam geliyor ama küçük oldugu için üstte kan birikintisi toplanmış.. yani ileride rahimsel sorunlara bile sebep olabilirmiş.. neyse ameliyat dedi hem de lokal değil tamamen uyuşturmaylaameliyattan sonra da 2 ay protez penis kullanıcaksın dedi.. daha sonra düzelirmiş bi sorun yaşamazsınız dedi.. ama ameliyat düşüncesi bile beni ürkütüyo
çok korkuyorum eşim başka bi doktora daha gıdelım dıyo ama adam prof. ve bu işin yıllarc eğitimini almış gerçekten cok basarılı bı doktor nette cok arastırdım Kılıç Aydınlı.. başkasına gitsem ne dicekki.. zaten baska bi çaresi yok dedi farklı yöntemle çözemicene göre..
biraz düşünün dedi doktor ama buna nasıl karar verılır bılmıyorum![]()
böyle bir sorun yaşayan ya da amelıyat olan var mı kızlar lütfen bana yardım edin.. ve dua..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
arkadaşlar size birkaç kitap önericem cinsel terepistimin önerdiği kitaplar bunlar abuk sabuk kitaplar değil yani..ben zamanında okumadım şimdi okumaya karar verdim.birazdan internetten araştıracam fiyatlarını.Kitaplar şunlar:
1.süper sex-Trcey cox (dekolte yayınları)
2.cinsel hayatımıza renk katacak yöntemler-Linda De Willers (hekimler yayın birliği)
3.Cinsel refleksoloji mantak chia --William V.Well
4.benim gizli bahçem-Nancy Firiday (Arion yayınları )
aslında okumamı önerdiği kitap listesinde 21 kitap vardı ama şu dördü kesinlikle okuman gerekenler demişti.
sen harika gidiyosun.ben yendim ama hiçbir zaman rahat sokamadım parmağımı sen zorlanmadım diyosun.ben zorlandığımı belirttiğim halde doktorum beni hep bir sonraki aşamaya geçirmişti.birde şunu söyleyim benim doktorum 3 parmağa karşıydı 3 parmak p..s ten daha zor derdi bunun yerine son aşamada 2 parmak bir boğumda makas çalışması vermişti yani iki parmağın içerdeyken makas gibi açıyosun.3 parmakta boşuna zorlama kendini.
canım teşekkür ederiz bunları değilde geçen hafta grinin elli tonunu okudum maşlhh yaniii bayaa eğiticiydi![]()
ne anlatıyo o kitap canım tavsiye eder misin?
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben pozisyon değiştiremediğimden yakınıyorum ya sürekli neden yapamıyor olabilirim bayanın üstte olduğu pozisyonu öneriyosunuz genelde ama en zor gelen de o bana.eşiminde benimde kilomuz yok boyumun kısa geldiğinden şüphe ediyorum çünkü dizlerim yere değdiğinde eşimle aramızda boşluk kalmıyo ki.sizde kalıyo mu? boşluk kalmayıncada özür dilerim ama elimi kullanıp sokamıyorum p...si .boyum 1.59 bu pozisyonda başarılı olanların boyu daha mı uzun ???bir de tavsiye ettiğiniz başka hangi pozisyonlar var?
wala tatlm kitabın 2. si 3.sünüde alacağım ama cinsel anlamda çok yoğun bi kitap bizlere fantazileri biraz ağır kaçabilir
fantazilerin tavan yaptığı bi kitap.![]()
bu arada birşey sormak istiyorum arkadaşlar ben pozisyon değiştiremediğimden yakınıyorum ya sürekli neden yapamıyor olabilirim bayanın üstte olduğu pozisyonu öneriyosunuz genelde ama en zor gelen de o bana.eşiminde benimde kilomuz yok boyumun kısa geldiğinden şüphe ediyorum çünkü dizlerim yere değdiğinde eşimle aramızda boşluk kalmıyo ki.sizde kalıyo mu? boşluk kalmayıncada özür dilerim ama elimi kullanıp sokamıyorum p...si .boyum 1.59 bu pozisyonda başarılı olanların boyu daha mı uzun ???bir de tavsiye ettiğiniz başka hangi pozisyonlar var?