- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.681
evet evleneli beş yıl oldu tedavi olmayı çocuk sahibi olmak istediğim için ancak kendimi hazır hissettim umarım artık bu hastalıktan kurtulurum
canım merhaba sen egzersız yapıoyomuydun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet evleneli beş yıl oldu tedavi olmayı çocuk sahibi olmak istediğim için ancak kendimi hazır hissettim umarım artık bu hastalıktan kurtulurum
ben tamamen popoya doğru itiyorum ilerlemiyor.acaba biraz daha eğimlimi orayı kavrıyamadımbi yerde hata yapıyorum ama nerde?aslında tamda dediğiniz gibi yapıyorum ama
![]()
yazdılar mı bilmiyorum,9-10 cm süper.boyunun çok fazla bir önemi yok ama bir parmak boyunda alman seni çok rahatlatacak.girişte aparat olduğu için kasmadan dolayı sızı hissedebilirsin.ama çıkışta hiç olmamalı.aynen küçük tuvaletini yapar gibi itince kolayca çıkıyor olmalı.çok acı hiç olmamalı.ya kendini yeterince rahatlatamıyorsun herhalde.nefes egzersizlerini yap,gevşe.burundan derin nefes al verirken hah diyerek keskin bir şekilde ver,bu sırada da sanki kalp atışı gibi tarif edemedim ama ıkınarak ittir orayı,böyle böyle açılacak.yani hah derken haaaaaaah diye değil kısacık hah diye verip bu sırada kasları ıkınarak açmaya çalışmalısın.sen bu kalınlıkta kal bence .hareket ettirebiliyor musun?bence en önemlisi bu.belki hareket ettirebilsen rahatlayacak kasların ve daha az acı olacak.bunları bir dene bakalım
melisa doğru söylüyor.egzersizi bırakmayacağına kesin karar vermelisin.sonra herkes yardımcı olur sana.bunun başka yolu yok.nasıl başardığımızı anlatırız hep anlattık zaten ama önce sen egzzersizi nasıl yaptığını nerde bıraktığını anlat ona göre yönlendirelim.
arkadaşlar dün gece 11:00 de başardım oldu. inanın rüya gibi. şimdi düşünüyorum o kadar ağlayışım,üzülmeem bunun için miydi diye. ve şunu söliiyim ben işim needeniyle çok giremedim ama hep burda okuduğum şeyleri düşünerek ve yaparak çalıştım. sonunda da ödülümü aldım. herşeyden önce asla vazgeçmeyin.
arkadaşlar dün gece 11:00 de başardım oldu. inanın rüya gibi. şimdi düşünüyorum o kadar ağlayışım,üzülmeem bunun için miydi diye. ve şunu söliiyim ben işim needeniyle çok giremedim ama hep burda okuduğum şeyleri düşünerek ve yaparak çalıştım. sonunda da ödülümü aldım. herşeyden önce asla vazgeçmeyin.
bırakma gibi bi lüksüm yok artık.2 parmak egzersizi yapabiliyodum bi de tek eş parmağı.dahada ilerleyemedim.çok kasıyorum açamıyorum bacaklarımı.eskidende giridiğim için bu sayfaya hemen hemen bu yazdıklarınızın çoğunu okumuş durumdayım ama gelin görünki bana çok imkansız görünüyo
çok sevindim arkadaşım.bizimle paylaşırmısın nasıl başardığını.belki bizede faydası olur
canım merhaba sen egzersız yapıoyomuydun
Evet egzersiz yapıyorum ama birinci parmak ikinci boğum da olmam gerekirken ikinci boğuma kadar yapamıyorum birinci boğumda kalıyor canım bu duruma çok sıkkın yardımcı olun
Evet egzersiz yapıyorum ama birinci parmak ikinci boğum da olmam gerekirken ikinci boğuma kadar yapamıyorum birinci boğumda kalıyor canım bu duruma çok sıkkın yardımcı olun
canım aparatla denemeni tavsiye ederim ama parmağına muhakkak prezervatf geçir kayganlaştr öle dene bak nasıl kayıo![]()
Teşekkür ederim umarım bugün başarabilirim
DÜn akşam ilk egzersiz denememi yaptım.kulak çubuğuyla bebe yağı kullandım hiç zorlanmadım hepsini sokabldim hiç zorlanmadım gözlerim kapalıydı bir açtım hepsi girmiş inanamadım orda duvar falan yokmuş bi engelde yokmuş bukadar kolay olacağını bilmiyodum şimdi napmalıyım arkadaşlar lütfen ben artık aşmak istiyorum sevinçten ağladım kulak çubuğuyla bile olsa :)))
canım birde aparatla denesen?
2 parmaktan sonra 3 parmak biraz zor oluo aparatı az az kalınlaştırark ilerlersin
tabi ki canım.ilk evlendiğimde bırak parmak girmeyi, kulak temizleme çubuğu girmiyodu o kdar dı yani.eşim baya uğraştı ama olmasına imkan tanımıyodum bacaklarımı sıkı sıkı kasıyodum. baktım böle olmucak.önce tek parmak sokmaya çalıştım biraz uğraşınca girdi.ama bebe yağı kullandım.bi kaç gün sonra da 2 parmak 3 parmak derken, bu sefer eşim altta bende üzerinde ama sırtım ona dönük vaziyette bacaklarımı iiyice açarak kendim yavaş yavaş sokmaya çalıştım. ilk seferinde malesef olmadı. ama bırakmadı aynı şekilde 2 hafta uğraştım ve sonunda yarısı girdi. dünde yüzüm ona dönük vaziyette aynı pozisyonda denedim hepsi girdi. şunuda diiiiiyim acı yok ,sadece biraz baskı hissediyorsun o kadar.o da zaten zevkli bişi.bu kadar yani, ben aştıysam herkez aaşabilir.