- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.661
canım ben de yenı yenenlerdenım bu nalet şeyı. korkma sakın. öncelıkle guzelce ıncele. ben mesela eşimle deneyınce çok canım yanıyordu. megerse yanlış zorluyormusuz.bu sıtede yıne bu konu altında arkadaşlar bır resım yayınlamıstı. dık degıl egımlı olacak dıye gosterıyordu.işte bır cocgumuz dık zorladıgımız ıcın canımız yanıyor. dık olmaycak aşagı popoya dogru egımlı olcak giriş. onun ıcın o şeklı bul bır guzel ıncele. egzersızlere gelınce ben kulak çubugu başlamıstım.çunku cok korkuyordum. dokunamıyordum bıle. ucunu bır guzel strec fılmle sardım. zeytınyagına batırdım aynayı da karsına al. yavaş yavaş dokundur. bir de ben kadın doguma gıttıgımde sen vajınısmus degılsın demıstı bana ama gene de cesaret edıp deneyemıyordum. sana tavsıyem mutlaka bır kadın doguma gorunmen hem yerını gosterıyor sana da eşine de hem de öğren vajınısmusun degılmısın. bak mınnacık bır delık goreceksın ama sakın korkma o çok esnek bır yapı genıslıyor ve hıc de acımıyor. benım de içim dısıma cıkıyordu bunu dusundukce. kalbım agzıma gelıyordu.o çubugu ıt. aşagı dogru yavas yavas gırdıgını gorunce rahatlıycaksın. sonra zaten kucuk parmaklarla bogum bogum denersın. beım kucuk parmagımın ılk bogumu gırınce bır anda cesaret gelıp pat pat pat hepsını alıvermıstım. 3 gun sonra da eşimin parmagıyla denedık. ardından da çözduk işi. inan bana hıc acımıyor. kanama bıle olmuyor. ama esinle denerkende kendın denerken de mutlaka zeytınyagı sür anlamıycaksın bile. bir de eger parmagın gırdıgınde kasılırsan ve bunu parmagında hıssedersen ıkın. bol bol nefes al ve ıkın. açılıyor kendılıgınden. sormak ıstedgın bır sey olursa elımden geldıgı kadar ve de vakıt buldugumca yazarım.inşşalah olur canımm. moralını bozma sakın bak yapamasam ben yapamazdım ınan bana.
BEN aynayla bakamıyorum iğreniyorum korkuyorum bu kadar cesaretsizken hiçbirsey yapamam