Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kadın Doğum a gittim psikoloğa yönlendirdi. Yarın randevum var inşallah iyi bir doktordur. 6 aylık evliyim .

Mrhaba ayshennn bnde yeni katldim bnde dk.cok gttim brs yillk evliyim dk.dedklerini yaprsan ve inanirsan asarsin diye dusunuyorm ne guzl evlilignin basnda tedaviyi baslamssin iliskin yipranmadn hayrlisi olur ins asarz hangi dk.gitcksin

seni anlıyorum cnm rahat olduğun şekli dene.çok zor bi durum alt üst oluyo insan zeytinyağı falan dediler arkadaşlar denedinmi hiç ben bi kaç kez denedim faydasıda oluyo.bide sen yanaş eşine o seni hazırlıksız yakalarsa olmuyo ama sen hazırlan makyaj falan yap psikolojini birazda olsa düzeltmiş oluyosun kendine güvenin geliyo ilişkiyide sen yönet öyle dene bide

Merhaba dün akşam egzersizlerimi yaptım eşimin bir parmak 2 boğum olayı tamamda benim egzersizim 2 parmak bir boğum yaparken sanki bir parmağım dışarıda kalıyor biri bana tavsiyede bulunsun lütfen :18:

Sanırım bende vajinismusu M. Biraz okudum yazdıklarınızı egzersizlerden bahsetmişsiniz .bana da söyler misiniz
Merhaba ben 4 seans doktora gidebildim her hafta bir egzersiz veriliyor sıralama benim şu oldu

1-Ayna egzersizi organımızı tanıyoruz dudakları aç incele vajina yerini bul
2-Vajina içine 1 parmak 1 boğum
3-Vajina içine 1 parmak 2 boğum, eşiniz 1 parmak 1 boğum
4-Vajina 2 parmak 1 boğum eşiniz 1 parmak 2 boğum

İleriki aşamalara henüz gelmediğimden size bilgi veremiyorum

NAsıl bir tedavi uyguladı bizede anlatırsan bizde çözeriz inşallah

tebrik ederim canım gözün aydın çok sevindim :) senden bir ricam var ben egzersiz yapamıyorum haydar dümen in reçetesini bana da verebilir misin bir iki yerde gördüm aldım ama sen yeni gittiğin için bir kez daha senden duymak istiyorum lütfen

Merhaba dün akşam egzersizlerimi yaptım eşimin bir parmak 2 boğum olayı tamamda benim egzersizim 2 parmak bir boğum yaparken sanki bir parmağım dışarıda kalıyor biri bana tavsiyede bulunsun lütfen :18:

Bisy olmaz yaprsin guzelce yagla yavas yavs icine al yapken ikin ve nefes alip ver faydasi oluyo ins ise yarar

arkadaşlar... bu derdi yenmiş olanlar... bişey soracammmm beni duyan var mı dün yazdım da cevap hala gelmedi egzersize başlayacam birazdan

tekrar sorar mısın?

canım bu aparatla çalışırken 10cm oldu mum.dün ilkini denedim biraz acıdı. şeyi sormak istiyorum, mesela aparatla çalışırken ne yapıyorsunuz. hani amaç sadece içine almak mı yoksa çıkarıp yeniden mi alıyorsunuz yada içinde hareket ettiriyor musunuz hiç

Arkadaşlar ben eşimle 2 parmak 1 boğum egzersizini yaptıktan sonra eş denemesi yaptık ama yine olmadı ben ne zaman düzelicem daha kaç seans sürecek bu egzersizler doktor kesinlikle eş denemesi yapmayın diyor ama eşim doktoru dinlemek istemiyor bende şaşırdım şimdi eş denemesi yaparsak tedavi süreci bozulur mu? yada uzar mı?

Son düzenleme:

eşin deneme yapmanın daha mı iyi olduğunu düşünüyo yoksa canım bunlar beklemekten yoruldu ondan mı acaba

10 cm çapı dimi? canım ilk amaç önce içine almak penis boyu kadar ileri gidebilmek, şimdi bizler ilk içeri aldığımız zamanlarda çap büyüdükçe vajinayı alıştırmaya çalışıyoduk çünkü çapa alıştıkça rahat girip çıkıyor ama kalınlaştırdığımızda ağrı sızı yanma oluyor bunun içinde hareket ettirmen lazım eğer rahat içeri giriyorsa hareket ettir. bazı zamanlar mumun hiç girmediği oluyor normalde yapabiliyorkan gün geliyor girmiyor işte o zamanda hafif hafifi hareketlerle almaya çalışıyosun anlamadığın yer varsa tekrar sor cnm

Arkadslr bnada yardim edin bnde yni katldim araniza parmk egzersizini yapiyorim fakat gitgel yapamiyorm penis korkusu var bnde bna birz gaz verin yapan arkadslar

bir de onu ikna etmeye çalış mesela 2 parmak 2 boğumu da deneyin eşinin parmağıyla var ya bir de ben hiç eşimi bulaştırmak istemedim onun sabırsız olduğunu bildiğim için kendim hep aparatla çalışıyorum ara ara deneme de yaptık tabi başarısız. sen de iyice genişlet öyle deneme yap aparat kullanabiliyor musun

çap derken çevre uzunluğu değil mi yoksa o kadar çapta penis yoktur herhalde

canm ben yavaş yavaş gitgel yapıp sağa sola büküyordum genişlesin die başımın belası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…