- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #160.081
cnm sana özelden masj attım[/Qg
günaydın merhaba bende arapçeşme mahallesinde oturuyorum yendiğine çok sevindim özel mesaj atamıyorum çok bunaldım artık 1 ekimde bakırköye randevum var ama hhiç umudumuz yok eşiminde benimde gitmek bile istemiyorum ama aileler bildiği için sıkıştırıyorlar
cnm sana özelden masj attım[/Qg
günaydın merhaba bende arapçeşme mahallesinde oturuyorum yendiğine çok sevindim özel mesaj atamıyorum çok bunaldım artık 1 ekimde bakırköye randevum var ama hhiç umudumuz yok eşiminde benimde gitmek bile istemiyorum ama aileler bildiği için sıkıştırıyorlar
hımm aıleler ın bılmesı kotu olmus gebzede bı dr onerım sana
kim canm o doktor
canm doktorun adını verirsen bugün dışarı çıkacağız eşimle belki gideriz vardiyalı çalışıyo eşim uyuduğu için gündüzleri fazla çıkamıyoz birlikte
a dostlar selamlar
Dün işaret parmağıyla orta parmağı küs yapıp denedim tabi kayganlaştırıcı sürdüm ilk denememde yerleştiremedim ama ikincisinde ikinci boğuma kadar yerleştirdim ama canım bir hayli yandı. şimdi bunda devam mı edeyım? aparata mı geçeyim? eşli parmak egzersizlerine mi geçeyim? :18:
canım o zaman madem bu kadar yeni evlisin ve eşinin yardım etmesine izin veriyorsun sana şu linki incelemeni tavsiye ediyorum bu şekilde bir dene olmazsa egzersizlere tam gaz devam et derim ben
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
burayı incele mutlaka derim.
Aynen canımm pazar günü herkesin kocası evde bizimki yok ne deneme oluyor ne de canım egzersiz istiyor.konuşarak egzersiz yapmak beni de rahatlatıyordu.bizim de misafirimiz var ancak yarın akşama gidecekler.bende onlardan sonra devam edicem.8 cm i de yaptım bu arada biraz zorlandım sadece canım.netten yeşim yerçok a da sordum eş denemesine geçin güzel bir durumdasınız felan yazmış.tabii bana uygun kontrol olacakmış.yanii bu da sizin dediğiniz gibi üstte olmak...ama beceremiyorum hemen yoruluyorum kilolu da değilim kkaderimin dediği gibi çivi batacakmış gibi geliyor.bu durumdan nasıl kurtulabilirm? başka bir pozisyon ya da yöntem yok mu bildiğiniz...
kızlaar egsersizlere dün başlayacağımı söylemiştim aynayla inceleme kısmı tamam ama serçe parmağımı ne kadar uğraşsamda alamadım çünkü korkuyorum elim gitmiyor moralim çok bozuk hatta prezervatifle denedim ona rağmen yapamadım ben oraya serçe parmağımın bile gireceğini düşünemiyorum offf
Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza bes yillik evliyim ve vajinusmusum malesef ne yaptiysam olmadi son raddedeyim artik bnim ailem biliyodu ve cok baski yapiyodu bnde esimde cok bunalmistik oldu dedk simdide cocuk soruyolar zaten esimn tarafida cocugmuz olmuyo zannediyo cok bunaldim bu hastalk denen seyden kurtulmk cock yapmk normal kadnlar gbi yasamk istiyorum ben esasen parmak egzersizi yapabiliyorum uc parmak alabiliyorm ama git gel yapamiyorm bnde penis korkusu var acimiycani onun oraya gore oldugnu biliyorm ama beynimi kandiramiyorm nolur bnada yardim edin cocigum olsun istiyorm artik esimin yasida geciyo baba olmasini istiyorum
kızlaar egsersizlere dün başlayacağımı söylemiştim aynayla inceleme kısmı tamam ama serçe parmağımı ne kadar uğraşsamda alamadım çünkü korkuyorum elim gitmiyor moralim çok bozuk hatta prezervatifle denedim ona rağmen yapamadım ben oraya serçe parmağımın bile gireceğini düşünemiyorum offf
canım benımmmm gunaydınnnn aferın sana deneme yapmıssın en azından bak hıcbısırmız ısteyrek yapmadık bızede cok ığrenc gelıordu parmak sokmak ama baska yapcak bısye yok kuzum bugun tamaen ona odaklan parmak gırmedı madem soyle yap kulak copune peceteyı sar bıkac kat strecle jelleyıp onu sokmaya dene unutma delığe yerlestırınce ıkın ıttır dırek kayıp gıdıcek cnm hadı bıraz gayret herke syaptı sen nıye yapamıcaksınkıı[/FONT
haklısın canım ama istemek dışında korkuyorum itemiyorum asıl sıkıntı bu galiba ama son dediğini de yapıcam elimden geleni yapıcam bitsin bu işkence artık çok saol canım desteğin için
canım benımmmm gunaydınnnn aferın sana deneme yapmıssın en azından bak hıcbısırmız ısteyrek yapmadık bızede cok ığrenc gelıordu parmak sokmak ama baska yapcak bısye yok kuzum bugun tamaen ona odaklan parmak gırmedı madem soyle yap kulak copune peceteyı sar bıkac kat strecle jelleyıp onu sokmaya dene unutma delığe yerlestırınce ıkın ıttır dırek kayıp gıdıcek cnm hadı bıraz gayret herke syaptı sen nıye yapamıcaksınkıı[/FONT
haklısın canım ama istemek dışında korkuyorum itemiyorum asıl sıkıntı bu galiba ama son dediğini de yapıcam elimden geleni yapıcam bitsin bu işkence artık çok saol canım desteğin için
nedemek canım herzamannn yaz sen bugun dedığımı dene ama soyle yap oraya bakma ıttırken baska selerle ılgılen tvye bak muzık ac o oraya ılla gırıcke canım herkeısn gırıo senın neden gırmıcekkkı ben okadar korkak bır ınsandımkı ben bıle basardımsen yaparsın ıananıorum bu azımle devam et bıekre gırıdmı zaten sonra devamı gelıyor yarın yıne bıze burdan haber ver beklııoruz
nedemek canım herzamannn yaz sen bugun dedığımı dene ama soyle yap oraya bakma ıttırken baska selerle ılgılen tvye bak muzık ac o oraya ılla gırıcke canım herkeısn gırıo senın neden gırmıcekkkı ben okadar korkak bır ınsandımkı ben bıle basardımsen yaparsın ıananıorum bu azımle devam et bıekre gırıdmı zaten sonra devamı gelıyor yarın yıne bıze burdan haber ver beklııoruz
tamam canım söylediğin her şeyi deneyecem ve yarın yine sizi bilgilendirecem beni çok cesaretlendiriyorsunuz sizi seviyorumm :))
tamam canım söylediğin her şeyi deneyecem ve yarın yine sizi bilgilendirecem beni çok cesaretlendiriyorsunuz sizi seviyorumm :))
sen bı yende ozaman daha cok sevıcez bırbrımızı
Tesekkr ederm avesra esim suan yok sehir disinda onbesgun snra gelck ins biturlu cesart edemiyorum esimde denedigimz zamn hemn sinirleniyo devam edemiyorz esim cok sikildi artik o boyle yasamayida kabllendi ama bn sikildim surkli bes senedr ayni sorunla yatip kalkmk ypratti bni kndimi hic biseye veremiyorm maddi acidanda ii degilz esimde buyuzdn bna kndini veremiyo bide artk norml olark esimde erken bosalma basladi offffff dert cok anlican ben bi vajinusmuslu olup yenen bi arkadstan aparatlarini aldm onlarla bi denemk istiyorm boy boy tabi o prezarvatifle kullnmis ama bn yinede yenidn yapicm apartlari onda iyice alistktan snra esimle denemk istiyorm snce neyapmaliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?