Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bnde de mumlar var iste boy boy p...s gbi bi ark.aldm oda prezervatifle denems iste cesart edemiyorm biturlu baslayamiyorm ck basit geliyo p...s almk ama esimin p...s gornce yapamam gbi geliyo bnmi boyleym herksmi anlamadm:)bn yaklask iki sene once parmk egzrsizi yapmaya bsladim capada tedavi gorurkn orda bna bi azim gldi herks yapmsti parmagi eve gidr gitmz hemn yapicm dedm eve geldigm gbi denemeye basladm hemnde yaptim bi mtlu oldm bi mtlu oldm anlatamam yani kndi parmagmla yapnca esimede izin vermstim rahat olmstu smdi mumdan aparat denersem dedm belki esimlede rahat olur dedim :)

helal olsun çiğdem:) kkaderimin benzetmelerinden biri bu da:) bana en çok uyan benzetme buydu.. gerçekten öyle bu hisleri bir yere bırakamıyorum hem benle hem beynime yerleşmiş.birkaç kez denedim başarısız olunca hevesim gidiyor.bu tüyolar için teşekkürler inşallah yenerim de ben de huzurlu olurum artık

başka çarem kalmadı ki canım üstte sağa sola dönmekten bıktım bir türlü olmuyor.en son yapılacak işlere gelip de beklemek çok zor oluyor.8 cm i alıyorum ama prezervatifle deniycem aparatları misafirler de gitti. bende senin gibi denemede başarılı olursam hiç 10 cm geçmeden bitiririm.daha rahat olurum da bu haberi veririm inşallah :13:

çok güzel şeyler paylaşmışşın evliliğin yeniden hayırlı olsun

Utaniyorum buraya girip sizlere soru sormaya artik inanin kac ay oldu burdayim daha hic yol kat edemedim:-(gerci firsat bulamiyorum pek egzersiz yapmaya gelen gidenim bitmiyor.firsat buldukca egzersiz yapmaya calisiyorum ama benim icin yeterli degil:-(iste yeni bu saatte firsat buldum misafirleri gonderir gondermez egzersiz yapmaya karar verdim ama aparatla ilerliyemedigimi dusunerek parmakla yapayim dedim ve orta parmagimi yariya kadar aldim.biraz yanma oldu tinlamadim ilerlettim parmagi sanki ari sokarya oyle bir agri oldu hemen cikardim parmagi sonra tekrar denedim normaldi.bu ikidir boyle oluyor normalmi?bugunki egzersizim cok farkliydi sanki dogru yolu buldum ama yinr emin degilim:-(desteginize ihtiyacim var:-(

Slm oncelikle rabbim hepimize sifa versn ins bn yni katldim bnde iyilesemedm bes yillk evliyim bn parmk egzeesizi yapiyorum tabi yanma oluyo vajinaya yabanci bi cisim giriyo soncta ondandir heralde takma bisy olmz once isaret sonra orta snra iki parmk sonra uc parmk istrsen esinede izin verirsin zatn parmagin basini aldiktn snra asagi dogru yavs yavs ittir zatn vakum gbi cekecktir vajina snra ornegin bi parmagn hepsini sokunca bi bosluktaymis gbi hissediyosun ozamn dogru yoldsn demktir bnde apartlara gecicm birz cesaret istiyorm:):)

Vee sikma canini hepimz kurtlcaz ins bi zamani var rabbm dert verms ama dermaninida vermis is bizde bitiyo beynimize nezamn hukmedebilirsek ozamn yenerz snucta bnu bizden bska kimse yapamiycak er veya gec yapicaz ins dedigim gbi herseyde bi hayir vardir hep olucak olucak yapicam basaricam diye dusunelim beynimize boyle msjlar gonderelim korksun bizden:):):)

Ben burdan destek alarak bir parmak ve bikere iki parmak aldm. Tatile gittik agustosda orda esimin parmagini rahatlikla aldim dunyalar benim oldu. Deneme yapamadik bu sefer de esimden dolayi. Ve o gun bu gundur ne parmak denedm nede baska bisi. En son penis denemesi 1 sene önce denedim. Cnki okadar mafettmki kendimi artik deniyipte hayalkirikligi istemedim. Kendimi 2 aydir soguttum herseyden.. bazen aklima geliyo acaba bi denesemmi sonucta 1 senein ustnden baya seyler gecti.... snra hemen vazgeciyorum. Bu aralar etrafimdaki herkez tek tek hamile. Hemde herkez. Ve ben hepsinden sogumaya basliyoum...bebek suan evt hazir degilim normal olsaydim bile ama en azindan yapabilirdim.... bebegim olabilir ve bende suan hazir degiliz ama ilerde derdim ama sorunca biri bunu denerken icim yana yana soyliyorum sanki. Kafama koysam size takilsam....... cikmasam burdan.... soguklugum gidermi bilmiorum kendimi cok usengec yorgun ve bitkin hissediyorum.

canım merhaba yenıden hosgeldın sana sunu demek ıstıyorum ne yaparsan kendıne yaparsan usengec ve yorgunsan yenemezsın bu hastalığı daha senlerce boyle gıdersın bız senın ıcın elımızden gelenı yaparız ama en buyuk destek kendınde olması lazım azımın olması lazım 2 parmakla zaten basarılı olamazsın 3 parmak veya 10 cm aparat onlaır bı yap sonra dene bak ozaman olucak goruceksın bence bu durumda toparlanman lazım her gecen gun bosuna gıdıyor.sen bu durumdaysan esın napsın ozaman cocuk ısıosan bazı seler ıcın harekete gecmen gerek

merhaba canım ne oldu egzersızlere basladınmı dun oyle konusmustukya ne durumdasın

canım orta parmağını tamamen aldıysan ıkı parmağa gec az kaldı sonrada 3 parmak yaparsın ve es denemesıne gecersın hadı bakalım az daha dayan ıyı gıdıosun

sızı hepimizde oluo cnm bnmde belli olmuodu kimi aparata hemen alışıodum kiminde baya takılıodum.. ama bende şöle bişi oluodu aparatı ilk alırken sızlıodu .çıkarıodum 2.ye daha az sızlıodu sızlaması azalıo hep alıştıkça inan. çok hafif bi sızı yani. ama nekdr güzel kayganlaştırısan okdr sızı azalır ve ileri gider cnm inanın penis çok çok kolay kayıo

ayy evet canım herkes öyle diyo yani yenenler

tamam canım bekliyorum inşallah güzel haberlerini bekliyorum

merhaba canım ne oldu egzersızlere basladınmı dun oyle konusmustukya ne durumdasın

Daha baslamadm desem:)bi turlu baslayamiyorm bide esim olmadigi icin annmde kaliyirm ama eve gecicm sikildm cnku bn seyi merak ediyorm avesracim smdi bn ilk parmak yaptigimda coooooook mtlu oldm snki p...s alms kadr mtlu oldum cnku ben bu parmk egzersizi veriyo diye doktora gutmk istemiyodm nyse bn yapabilince edimede yaptirdim ama p...si deneyemedik cnku ayni kasilmalar devam ediyo bnde smdi bn apartlarla denesm yapabilirmiyim parmktaki gbi esmlede raht yapabilirmiyim cnku yoruldum artk bnimde cevrmdeki herkes hamile hatta eltim bi hafta snra fogurcak hmde ikinciyi hmde bnden snra evlndi daha birsuru kuzenler arkadslar kime bksam hamile bu gerckten cok aci cok zoruma gidiyo herkesin bna uzlme seninde olur demmesi bni deli ediyove ben hala yermde sayiyorm hic azim yok bnde ya baskasi olsa yapmsti simdiye

arkadaşım üşengeçliği bırakıp evine git ve hemen başla egzersizlere bende ölürüm giremez diye korkarken 8 cm alıyorum hiçte acımıyor.öncelikle kendini beyin olarak yapabilceğine inandır burda herkez böyle ve bişerler yapmaya çalışıyor sende uğraş biraz lütfen.((( banada herkez çocuk diyor hadi sende uğraş biraz belki aynı anda yener bebiş haberlerimizi veririz ))))

canım egzersızlere baslamamana gercekten uzuldum umarım baslarsın egzersız olmadna yenmen ımkansız cocuk ıstıosan daha cok aızmlı ol bıranonce yenkı bebeın olsun canım..aparatta parmakta aynı gorevı yapıo sen bı aparata basla yapamazsan parmağa gecersın amaca su 15 gunde kendını ıyıce hazırlamak sonrada es denmesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…