Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

SLM BENDEE 5 YILLIK EVLIYIMM VE VAJINUSMUSU YENEMEDIMM... YARDIM EDINN ARTIKK AILE OLMAK ISTIYORUM:: doktorlarla olmuyorr birebir kalincaa yinee ayni hali aliyorumm yardim edin lütfenn :2::2::2:

slmmm ben yeni uye oldumm.. siteyide pek kiúllanamiyorum amaa..malum derdim vajinusmuss.. bana hic bisey iyi gelmedi.. kadin doktoru psikolokk hatta haydar dumen recetesii.. öylee bi defa yaptikk ama yine korkuyorumm sanki bisey olacak gibii yardimm edinn
COK UMUTSUZUMM 5 YILLIK EVLILIGIMM BITECEKKK

kizlar bn daha deneyemedim araya birsuru sey girdi bide esimle tartistik biraz aramz iyi deil bn baya geriledim sogudum herseyden denemk bile istemiyorm bayramda yarisini almistim ne guzel bi iki gunsnra yine denemstik olmamsti ama cok takilmamstim uzmemstim kndimi gecen gece deniycektik tartstik esimle dahada denemedik denemkde istemiyorm

tebrikler cnm hayirli olsun:))

slm cnm bnde bes yillik evliyim bnde bircok yere gittim bisey olmadi snra burayi buldum kndime aparat yaptim hepsini basaryla aldim p....s korkumu sanki yendim daha korkmuyorum bayramda yariya kadar aldim p...si hic aci yoktu snraki denememzde basi girdi devami gelmedi yonu ayarlayamadk heralde simdide esimle aramz bozuk istemiyorm denemk faln olmiycak sanki yapqmam daha nyse bnden gecti arttk bak cnm bu hastaligi yenmk istiyosan egzersiz yapcksin pqrmkla baslayabilirsun bazilari parmkla korkularini yenebiliyolar es denemesi yapanbiliyolar hemn sn onceden yapmssin bnce yine yaprsin vazgecme tmm

avesra bn bayramda p...si yariya kadar aldim qma simdide esimle aramz bozuk denemk istemiyorm yani p...s korkum yok daha kalmadi gbi

merhaba tatlım tebrık ederımmmmm yarı gelın olmussun korkma zaten aranız duledımı hemen bır deneme yap ve popo yonune eğımlı bı sekılde ıttırın dırek devamıd akayıp gıdıcek zoru basardın cnm cok az kaldı

dün kendimi çok hazır hissetim beyin olarak ama yine hüsran..ya ben aslında çok kaba olacak kusura bakmayın ama nasıl girdireceğimi bilmiyorum sanırım....ben üstteyken hafif hafifi ittiriyorum girmiyor..alta geçincede sanki kuvvetli itmek gerekiyor gibi geliyor acıcak diye itiyorum eşimi..yani hızlı mı s.kmak lazım illa böyle yavaş yavaş girmez mi yani..bana bu konuda yardım gerekli..sanki üstteyken olmucak alttaykende hızlı olacağı için acıcak gibi...

p..s alip vajinanin agzina koycaksin ikincaksin ve nefes alip verirken yavasca ittircksin cnm:))

öyle yaptım da olmadı ya..itiyorum sanki duvar..ama kendimi sıkmıyorum da anlamadım..hakakten delik yok mu acep bende
yavaş itiyorum olmuyor..hızla itip zorla sokmak lazım hissi yaratyor bende..oda çok korkutuyor..

öyle yaptım da olmadı ya..itiyorum sanki duvar..ama kendimi sıkmıyorum da anlamadım..hakakten delik yok mu acep bende
yavaş itiyorum olmuyor..hızla itip zorla sokmak lazım hissi yaratyor bende..oda çok korkutuyor..

cnm eger duvqr gbi diyosan yonu ayarlayamamssin bn aparttayken sanki p...sle yapiyomus gbi ustune otrdum yni ben ustte apart altta oyle soktum olckmi diye gerckten cok rahtti biyere takilmiyo direk girdi esle deneyim dedm cesart edemedim yapamadm alttaykn aldim yariya kadr yatagin ucuna yattm esim ayaktaa p....s aldm vajinaya uerlestirdim agzina getiedim yani snra ikindim esime dedm yavas yavs it dedm o iterkn bn nefes alp verdm vevikindim yariya kadr girdi cikarirken daha iyi anladm girdigni hic aci yktu snra deneyelm dedm yapamadm yonu bulamadm heralde p....s dik deglde asagi dogru itceksin cnm

sevindim senin adına darısı bizlerin başına .nasıl başardın.ben aparatı alabiliyorum ama eş denemesinde hep başarısızım pozisyonda zorluk çekiyorum

valla evde yalnızdım dün, dedim kimse yokken nasıl yapılıyor bu iş bi yakından göreyim, söylemesi ayıp o şeyleri gösteren videolar buldum internetten ,detaylıca izledim. sonuçta yaparken orayı göremiyoruz ve hep kafada senaryo üretiyoruz. derken cesaret geldi .akşam üstte ben oldum dik bi şekilde oturdum ,tabii yağı ihmal etmedim. 1. de olmadı,2. de olmadı (her zamanki gibi yandı acıdı) 3. de hooop kaydı gitti. korkup bıraksaydım yine olmucaktı,demek ki inatla denemek gerek,gıdım gıdım da sokmadım ,oturdum oturdukça girdi. ya aparatla yaparken acayip yanma oluyodu ama p.. içeride oranın şeklini alıyo sanki varlığıyla yokluğu bir. ha bi de üstteyken eşimin üstüne doğru eğilip gireyim dedim olmadı ben tam dimdik oturdum hafif popo arkaya doğruydu.

Merhaba arkadaşlar, bugün doktora gittim tedavinin sonlarına yaklaştık dedi iki parmak iki boğum egzersizinizi yaptıktan sonra eşinle deneme yapacaksınız dedi fakat p.. ucu girecek çıkacak zile basar gibi dedi bu haftaki egzersizimiz bu p... iyice jel konulacak dedi. İtiraf etmeliyim ki biz dün buradan okuduklarımla eşimle deneme yaptık ama sadece p... ucu girmişti daha fazla zorladık ama girmedi neden olabilir?

4. aşama:3 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı

yeni ödevimi veriyorum huzurunuzda. :) 4 yaprak kağıt havlu. hadi bakalım..

sağolasın kkaderim.. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşAllahhh..

Son düzenleme:

ya nası oturuyosun allaşkına ben denedim pen.s yamuluyor kayyor oraya buraya deliği bulamıyorum (((siz böyle anlatınca hoop oturdum oldu bitti gibi geliyor ama olmuyor beceriksizmiyim neyim

ya nası oturuyosun allaşkına ben denedim pen.s yamuluyor kayyor oraya buraya deliği bulamıyorum (((siz böyle anlatınca hoop oturdum oldu bitti gibi geliyor ama olmuyor beceriksizmiyim neyim

inan bana aparattan daha kolay. eşin eliyle p..yi dikleştirsin sen de vücudunu dik tut. ilk bi kaç denemede başı girecek yanacak acıyacak. sonra çek yine otur. yağı bol sür p..ye. sonra yavaşça otur ve sakin sakin nefes ver. öyle bir kayacak ki. orda duvar gibi bi yer var orayı aştığını hissediceksin. aşarken yanabilir ama sakın çekme. aparatı ittirmekten elim ağrıyodu ama p.. çok rahatmış. baktın girmiyo yön değiştir deneye deneye. acısa bile korkma aslında acımadığını görüceksin. bak internetten videolar izle gör oraya nasıl girip çıktığını. ben son gün öyle yaptım ve cesaret geldi.

Canim yapanlari özeniorum neguzel yapmislar Benim sorunda senin gibi deligi Bulamiorum ve devami olmuor sanki yirtilcak et Öle bi Hiz yokmus sanki Öle offf neyapcam bilmiorum bazen acaba delikmi yok diorum ama Doktor bakti normal dedi sorun yok dedi sukur ama olmuor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…