- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.601
slmmm ben yeni uye oldumm.. siteyide pek kiúllanamiyorum amaa..malum derdim vajinusmuss.. bana hic bisey iyi gelmedi.. kadin doktoru psikolokk hatta haydar dumen recetesii.. öylee bi defa yaptikk ama yine korkuyorumm sanki bisey olacak gibii yardimm edinnSlm kizlar bir sey soracagim.Ben iki hafta once basladim egzersizlere bayram nedeniyle ara vermek zorunda kaldm.Toplam 5 gun calistim bazen zorlaniyorum ama hepsi basariliydi.Yaziyorsunuzya 5,6,10cm diye ben orasini anlayamadim.ben önce 10 cm dediginize alisip öyle es denemesi yapmak istiyorum.Aparati kendim hazirliyorum.Bu 10 cm tam olarak nasil buyuklugu?
neymiş mantığı:=)))
tebrikler cnm hayirli olsun:))kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa eş denemesi yaptım ve başardım hem de sanki yıllardır ilişkiye giriyormuş gibi git gel yaptık baya baya yaptık. o şok ben şok ,resmen oldu bu iş, yardım eden bütüüüüün arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim özellikle kkaderim sen bitanesin,çokkkk saol ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim.. dualarım diğer arkadaşlarımlaa
slmmm ben yeni uye oldumm.. siteyide pek kiúllanamiyorum amaa..malum derdim vajinusmuss.. bana hic bisey iyi gelmedi.. kadin doktoru psikolokk hatta haydar dumen recetesii.. öylee bi defa yaptikk ama yine korkuyorumm sanki bisey olacak gibii yardimm edinn
COK UMUTSUZUMM 5 YILLIK EVLILIGIMM BITECEKKK
herkese ıyı haftalar diliyorum kızlarr...1 haftadır hıc gıremedım ne durumdasınızzz haberleırnızı beklıyorum
avesra bn bayramda p...si yariya kadar aldim qma simdide esimle aramz bozuk denemk istemiyorm yani p...s korkum yok daha kalmadi gbi
p..s alip vajinanin agzina koycaksin ikincaksin ve nefes alip verirken yavasca ittircksin cnm:))
öyle yaptım da olmadı ya..itiyorum sanki duvar..ama kendimi sıkmıyorum da anlamadım..hakakten delik yok mu acep bende
yavaş itiyorum olmuyor..hızla itip zorla sokmak lazım hissi yaratyor bende..oda çok korkutuyor..
sevindim senin adına darısı bizlerin başına .nasıl başardın.ben aparatı alabiliyorum ama eş denemesinde hep başarısızım pozisyonda zorluk çekiyorum
SLM BENDEE 5 YILLIK EVLIYIMM VE VAJINUSMUSU YENEMEDIMM... YARDIM EDINN ARTIKK AILE OLMAK ISTIYORUM:: doktorlarla olmuyorr birebir kalincaa yinee ayni hali aliyorumm yardim edin lütfenn :2::2::2:
giriş aşaması: elle ve kulak çöpünün pamuklu kısmıyla vajina çevresine dokunuldu.
Daha önce tanımadığımız bu özel organımızla tanışıldı. :)
1. aşama: kulak çöpü tamamen girdi. oranın boşluklu bi yapıda olduğu fark edilip gaza gelindiderhal 2. aşamaya geçildi :)
2. aşama: 1 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı
3. aşama: 2 yaprak kağıt havlu enlemesine rulo yapılıp streçlendi. başarılı
arkadaaşlar böyle böyle ödevler veriyorum kendime. 3 yaprak kağıt havluyu denicem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bana da dua edin olur mu. 4 aylık evliyiz.
gözün aydın arkadaşım,3. ilişkide kan gelenler bile var sakın üzülme kafana takma, en büyüğünü aştın, belkide zar yapın esnektir doğumda yırtılır inan bana bu kafana takacağın birşey değil gayet normal.
valla evde yalnızdım dün, dedim kimse yokken nasıl yapılıyor bu iş bi yakından göreyim, söylemesi ayıp o şeyleri gösteren videolar buldum internetten ,detaylıca izledim. sonuçta yaparken orayı göremiyoruz ve hep kafada senaryo üretiyoruz. derken cesaret geldi .akşam üstte ben oldum dik bi şekilde oturdum ,tabii yağı ihmal etmedim. 1. de olmadı,2. de olmadı (her zamanki gibi yandı acıdı) 3. de hooop kaydı gitti. korkup bıraksaydım yine olmucaktı,demek ki inatla denemek gerek,gıdım gıdım da sokmadım ,oturdum oturdukça girdi. ya aparatla yaparken acayip yanma oluyodu ama p.. içeride oranın şeklini alıyo sanki varlığıyla yokluğu bir. ha bi de üstteyken eşimin üstüne doğru eğilip gireyim dedim olmadı ben tam dimdik oturdum hafif popo arkaya doğruydu.
ya nası oturuyosun allaşkına ben denedim pen.s yamuluyor kayyor oraya buraya deliği bulamıyorum(((siz böyle anlatınca hoop oturdum oldu bitti gibi geliyor ama olmuyor beceriksizmiyim neyim
ya nası oturuyosun allaşkına ben denedim pen.s yamuluyor kayyor oraya buraya deliği bulamıyorum(((siz böyle anlatınca hoop oturdum oldu bitti gibi geliyor ama olmuyor beceriksizmiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?