- 3 Ekim 2013
- 161
- 1
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.581
evet zaten ne oluyorsa o histen sonra oluyor bende ve çok cesaretsizim allah yardımcımız olsun
evet zaten ne oluyorsa o histen sonra oluyor bende ve çok cesaretsizim allah yardımcımız olsun
ewt cnm bncede yon bulamadk heralde cnki p...sden korkmuyorm ck sukur atlttim mantigni kavradim ins bugecede deniycem ins olr bugecede olmzsa gerilemkten korkuyorm ins olur herkes kurtulur ins
vee söylemeden geçemeyeceğim egzersizlerde beni kurtaran en önemli şey ıkınmak oluyo, ıkınınca 1 saniye bile sürmüyo girmesi. bu konuda beni aydınlatan kkaderime çoook teşekkür ederim.
teşekkürler canım bunu öğrendiğim iyi oldu
sana şunu söyleyeyim canım benim de bu rahatsızlıkta en büyük sorunum p...ydi önceki mesajlarımı belki görmüşsündür.. her birşeyi yapıyordum p.... e gelince tir tir titriyordum kaçıyordum resmen ... tabi evlendikten kısa bi süre sonra bu forumla bu topikle tanışmam benım için büyük şans oldu, kısa zaman içinde burdaki yapan arkadaşların yazılarını okuyarak kendimde cesareti kuvvetlendirerek kendi kendime egzersizlere başladım... parmak egzerszlerini 1 hafta içinde yaptım ve aparata geçtim önce 5-6cmlik bi aparatla çlştm 1 gün falan sürdü baktım rahat oluyo aparatı genişlettim 9cme çıkardım.. onu da alabiliyorum baktım (tabi onu alırken zorlanmadım değil ama ona da alıştı en nihayetinde vaji:) ) yani aparatla geçen süreç çok uzun sürmedi.. geçen haftaydı aparatla 10cmi rahat alabiliyordum .. eş denemesine geçmenin vakti gelmişti aslında ara ara eş denemsinde de bulunuyoduk ama heeeeep başarısız.. niye? p...ten korktugum için hep yarıda kalıyordu(( bunun üstüne nerdeyse 1 hafta ara verdik ne egzersiz yaptım ne de eş denemesiinde bulundum... hiçbişey yapmadım.... dün işte ne olduysa oldu hiç aklımda plandım yokkan gayet olağan gelişti herşey deneyelim dedik eşimle zeytinyağı yatakodasının en baş köşesinde zaten DD eşim altta ben üstte egzersizlerimde izlediğim yöntemi uygulayarak kontrolü elden bırakmadan yaptık veee oldu da bitti maşallah gelin oldum inşallah ama işte kan gelmeyince o an kafama taktım onu bi sürü o çok korktgm p... e yaklaşıp o şeyi vajime alabildiğime sevinemedim bile :26: ve idi canım korkulacak bişey yok ben çok rahat aldım.. sakin olmak burda çok önemli bi de kararlı olmak... o an karar vermelisin yapacammm bu sefer diye ok!!!! sen de yapabilirsin canım emin ol ...adetin bitsin, bütün korkularını bi kenara at ve bu sefer yapıcam de kendi kendine bi dene olur mu?
bir de unutuyordum ben de zeytinyağının çok faydasını gördüm eş denemelerinde özellkle...burdaki arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum çok yardımları oldu hakkınızı helal edin......
vee söylemeden geçemeyeceğim egzersizlerde beni kurtaran en önemli şey ıkınmak oluyo, ıkınınca 1 saniye bile sürmüyo girmesi. bu konuda beni aydınlatan kkaderime çoook teşekkür ederim.
Merhaba ben 3yillk evliyim vajinismusla ugrasiyorum uzun sure esimle birlkte olamadik.doktora gittik egzersizlerle birazda olsa aşmıştm doktorum tedaviyi sonlandırdı.birlikte olabiliyorduk ama yine canım çok yanıyordu.2.5 ay once bebegimiz oldu cok istiyorduk zaten.ssezeryanla olduyine aynı sorun tekrarlandı.cokendimi çok kótü hissediyorm yenįden aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok.lütfen yardımcı olun.i
Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/
ya ben ıkınınca sanki daha çok kasılıyorum..nasıl ıkınıyosun..yani karnım dan alta doğru kaslarımı sıktığımı hissediyorum ıkınınca..
Canim benim aparat nedir ya 9 cm dedigin aparat esinin p...sinden daha kotu bilesin.bak can8m ben acik k9nusurum.birak aparati maparati oyle olmaz.esininkini aparat say gene sen yonet ne nediyosan o olsun.oncelikle esinin p...sine bebek yagi sur.sonra sen nefes alip verme islemini biliyorsundur ayni sekilde esine goz isaretinde nefe al verirken isareti ver kocana yavasta ileri ittirsin.ama sen tamam dedigin yerde duracak.emin ol orda duvar yok bildigin bosluk yani.bak bunu dene hemen bana msj at cok kolay yeminederim.ve tek dusuncen ben bunu yapicam olsun hadi bi cesaret gulum sen yaparsin 9cm alan esininkini hayli hayli alir.cunku aparat kiyrimsiz ama esininki senin sekline gore degisiyor hadi cesaretttttt
verdiğin cesaret için çok teşekkürler kusura bakma çok geç cevap yazdım geçen girdim okucaktım bişey girdi araya şimdi okuma fırsatı buldum.çok yoğun günler geçiriyorum oyüzden böyle geç girdim çok saol allah senden razı olsun peki önerecegin pozisyon varmı?denemeye çalışacam artık bitsin istiyorum kafayı yicem ya(((
kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa eş denemesi yaptım ve başardım hem de sanki yıllardır ilişkiye giriyormuş gibi git gel yaptık baya baya yaptık. o şok ben şok ,resmen oldu bu iş, yardım eden bütüüüüün arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim özellikle kkaderim sen bitanesin,çokkkk saol ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim.. dualarım diğer arkadaşlarımlaa
Cok sevindim Canim haYirli olsun bizim Icin dua et saol yeni gelin
kayganlık çok iyi zorlanmıyorum hiç de ama zarın yırtılması için biraz hızlı mı olması gerekiyor mu işte ozaman içime bir korku giriyor basınç gibi bişe hissediyorum hemen bırakmak istiyorum neyapmalıyım?
Slm kizlar bir sey soracagim.Ben iki hafta once basladim egzersizlere bayram nedeniyle ara vermek zorunda kaldm.Toplam 5 gun calistim bazen zorlaniyorum ama hepsi basariliydi.Yaziyorsunuzya 5,6,10cm diye ben orasini anlayamadim.ben önce 10 cm dediginize alisip öyle es denemesi yapmak istiyorum.Aparati kendim hazirliyorum.Bu 10 cm tam olarak nasil buyuklugu?
kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa eş denemesi yaptım ve başardım hem de sanki yıllardır ilişkiye giriyormuş gibi git gel yaptık baya baya yaptık. o şok ben şok ,resmen oldu bu iş, yardım eden bütüüüüün arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim özellikle kkaderim sen bitanesin,çokkkk saol ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim.. dualarım diğer arkadaşlarımlaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?