Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet zaten ne oluyorsa o histen sonra oluyor bende ve çok cesaretsizim allah yardımcımız olsun

moralini bozma arkadaşım,eminim ki olacak sen cesaretini topla, en fazla ne kadar acı çekebilirim ki çeksem de öldürmez ya diye düşün üstüne üstüne git, yapacaksın..o basınç hissi sadece sende olan bişey değil bak hepimizde aynı şeyler oluyor.yapıcaz olacak başka çaresi yok (şu teselliyi bi kendime veremiyorum yaa )

Kızlar buraya daha önce de yazmıştım.Vajinismus tedavisi için salı günü süleyman eserdağa gidiyorum.Yüzde yüz garanti veriyor çözüm için.acısız ağrısız sancısız bir çözüm süreci ve birliktelik vaat ediyor.bakalım ilk randevumuz nasıl geçecek.sizd haber edeceğim bana şabs dileyin...

vee söylemeden geçemeyeceğim egzersizlerde beni kurtaran en önemli şey ıkınmak oluyo, ıkınınca 1 saniye bile sürmüyo girmesi. bu konuda beni aydınlatan kkaderime çoook teşekkür ederim.

ya ben ıkınınca sanki daha çok kasılıyorum..nasıl ıkınıyosun..yani karnım dan alta doğru kaslarımı sıktığımı hissediyorum ıkınınca..

gözün aydın arkadaşım,3. ilişkide kan gelenler bile var sakın üzülme kafana takma, en büyüğünü aştın, belkide zar yapın esnektir doğumda yırtılır inan bana bu kafana takacağın birşey değil gayet normal.

vee söylemeden geçemeyeceğim egzersizlerde beni kurtaran en önemli şey ıkınmak oluyo, ıkınınca 1 saniye bile sürmüyo girmesi. bu konuda beni aydınlatan kkaderime çoook teşekkür ederim.

rica ederim tatlım ama eş denemesinde ara verdiğimiz için hamilelik sürem içinde tabi, sonra kürtaj oldum bir ay da öyle deneme olmadı ve ben sanki acemi gibi oldum korktum önce, sonra dedim ki zorlandım önce çünkü tam alışmadan hamile kalmıştım ve sonra dr da 3 ay tehlikeli diye yasaklamıştı ilişkiyi, sonra girişte zorlandım olmuyor diye ağlayacaktım ki dedim ki hep arkadaşlara ıkın diyosun sen neden artık ıkınmıyosun, ve anında giriş oldu biliyor musun, yani ilişkide de en büyük ihtiyacın ıkınmak şuan denesen ıkınarak yaparsın sakın dene anlamında demiyorum sana kalmış ama ıkınarak biraz da zeytinyağ sürüp deneme yaptığın gün inan bana sende bu muymuş diyenler kervanına katılacaksın inşallah :)

canım benim ilişki esnasında zeytinyağ kullan ve bolca ıkın hem eşine hemde eşin senin vajina içine parmağıyla yağ sürsün sakın korkma sen daha önce aşmışsın , ara verince bende korkmuştum ama çok çabuk alışıyosun inan bana,
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
burayı incele ilk sayfayı bir günde aşarsın inşallah canım hiç korkma.

Merhaba kızlar bende 15 günlük evliyim sanırım bende vajinusmusluyum eşimle pek çok denememize rağmen ilişkiye giremiyoruz kuvvetli bir acı hissediyorum imkansız gibi geliyor:/ ne yapmam gerekiyor bilmiyorum:/

canım http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html bu konunun ilk sayfasını oku ve dene gerekirse egzersize başla ama bana kalırsa sen çok yeni evlisin ve bu çok büyük avantaj senin için, bizim gibi ayların yılların korkusunu biriktirmedin o yüzden bu yazdıklarımla aşarsın inşallah.

ya ben ıkınınca sanki daha çok kasılıyorum..nasıl ıkınıyosun..yani karnım dan alta doğru kaslarımı sıktığımı hissediyorum ıkınınca..

canım sanki büyük abdestini yapar gibi ıkın, sanki vajinanı içten dışa itiyor gibi

Slm kizlar bir sey soracagim.Ben iki hafta once basladim egzersizlere bayram nedeniyle ara vermek zorunda kaldm.Toplam 5 gun calistim bazen zorlaniyorum ama hepsi basariliydi.Yaziyorsunuzya 5,6,10cm diye ben orasini anlayamadim.ben önce 10 cm dediginize alisip öyle es denemesi yapmak istiyorum.Aparati kendim hazirliyorum.Bu 10 cm tam olarak nasil buyuklugu?

verdiğin cesaret için çok teşekkürler kusura bakma çok geç cevap yazdım geçen girdim okucaktım bişey girdi araya şimdi okuma fırsatı buldum.çok yoğun günler geçiriyorum oyüzden böyle geç girdim çok saol allah senden razı olsun peki önerecegin pozisyon varmı?denemeye çalışacam artık bitsin istiyorum kafayı yicem ya (((

kızlar uzun bi aradan sonra ilk defa eş denemesi yaptım ve başardım hem de sanki yıllardır ilişkiye giriyormuş gibi git gel yaptık baya baya yaptık. o şok ben şok ,resmen oldu bu iş, yardım eden bütüüüüün arkadaşlarıma çoooook teşekkür ederim özellikle kkaderim sen bitanesin,çokkkk saol ve diğer arkadaşlarım çok tşk ederim.. dualarım diğer arkadaşlarımlaa

Selam mirayada banada yazarmisin özel mesajdan sildim simdi mesajlarimi Dolu degil yani lutfen yardim saol insallah hepimiz atlatacaz

Cok sevindim Canim haYirli olsun bizim Icin dua et saol yeni gelin

Cok sevindim Canim haYirli olsun bizim Icin dua et saol yeni gelin

ya Egeguezeli89 özelden msj atabilsem özellikle sana detayları ve buna kendimi nasıl hazırladığımı yazmak istiyorum çünkü sen de benim gibi buranın sıkı takipçilerindensin, eminim benim gibi çok kolaymış diyeceksin olduğunda. msj hakkım olduğunda sana yazacağım. çok saol darısı başına , bütün arkadaşlarım için gönülden dua ediyorum inşallah hepimiz bayram yapacağız burda, bu akşam ben oldum inşallah her akşam başka bi arkadaşım mutlu olur amiiin :)

arkadaşım hani sana diyordum ya o basınç hissi herkeste oluyor diye, ben bu akşam ilk defa eşimle yapabildim hem de basınç hissi olmadan. sana bi tavsiye eşinin üstündeyken dik otur p..yi dik tut ve dimdik otur hepsini alıp git gel de yapabileceksin. genelde eğik oturmak tavsiye edilir ama bu sefer de benim taktiğimi dene bakalım. fırt diye giriveriyor sonra sen kıpırdama alttan eşin gitgel yapsın sen dik tut bedenini bak çok rahat olacak. belki işine yarar hadi rast gele

hiç 10 cm ile uğraşma nasıl olduğunu ben de çözemedim. tombik bi kaleme peçete sar prezrvatif geçir onunla çalış. her akşam bir kat daha peçete sar ve dene. öyle öyle bi de bakmışsın ki o aparatın p.. kalınlığına gelmiş. bu şekilde gittim ben. her akşam przrvatifi çıkardım o peçetelerin üstüne bir kat daha sardım yebi ni przrvatif geçirdim. böyle böyle sen bile anlamıyosun ne zaman p.. boyutuna geldiğini ha bu arada üstüne zeytin yağı sürmeyi unutma :)

sevindim senin adına darısı bizlerin başına .nasıl başardın.ben aparatı alabiliyorum ama eş denemesinde hep başarısızım pozisyonda zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…