Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese ıyı haftalar diliyorum kızlarr...1 haftadır hıc gıremedım ne durumdasınızzz haberleırnızı beklıyorum

Merhaba:) mesajını aldim ama hala özelden yazamiyorum . Henüz egzersizler e başlamadım bayram da şehir dışında idik dün akşam evde idik. Neyse bugün başlamak istiyorum fakat ne cesaret var ne de istek üstüne birde korku. Kısacası erteliyorum. ÇabalamiYorum üstüne üstelik anne olmak istiyorum öyle işte. . . Of Of

ama sen böyle hemen pes edersen umutsuzluğa kapılırsan işi iyice zorlaştırırsın. kendıne gel kuzum.

Kizlar bn daha dün parmak egzersizlerine basladim doktorum ayni dedigi sekilde yapiyorum dun serce parmagi bugun yuzuk parmagi ne aci ne yanma hissediyorum inanin kolum orda durmaktan aciyo uyusuyor vajina da hicbisey yok bnce yapmk isteyen hic korkmasin ilk başta itici geliyo evet ama sonucta mutlu bi evlilik saglikli bi yasam icin normal bi cinsel hayat sart ben inandim bugun iyice bu is en yakinzmnda bitecek

cnm böle yapma lütfen yuvan için ve bak anne olmak istiyorsun bunun için bi çaba gösterin başlayın egzerszlere. başlayın die yalvaracağız sizlere yakında:2::2::2: durduk yere hiç bi ilerleme kaydedemiyor insan. olan kendimize oluyor bi cesaret başlayın inananın sonrasını kendiniz daha azimle isteyerrek yapacaksınız

ben 3 aylık evliyim ve bu sorunu bende yaşadım gerçekten de insanın içini çok acıtıyor.Bu sorunu beş gün önce yendim yani bayramımız bayram oldu gerçekten de.Burayı sürekli takip ediyordum parmak egzersizi aparat çalışması değil yapmak düşünürken bile kendimi kasarakken buluyordum ama en sonun da kendimi toplayıp biyerden başlamaya karar vermiştim önce parmak egzersizi sonrada kendime bi aparat yaparak işe koyuldum yılmadan denedim çok uzun yapmadım ama cesaretimi topladım hep.sonra eşimle deneme yaptım ve olmuştu o anki mutluluğu ve gözlerinden dökülen yaşları anlatamam süzülüp gitti.İnanın hiç acımıyor sadece isteğin ve yapıcam diyin. gerçekten de farkında olmadan bana yardım eden herkese teşekkür ederim özellikle de sürekli koyduğunuz şu resim çok işime yaradı çünkü ben yönünü bulmakta başta çok zorlanmıştım. Rabbim yardımcınız olsun.

canım sımdı duyduklarım ıcın uzuldum acıkcası solemek gerekırse ...bence bıranonce baslamalısın her gecen gun senın ıcın kotuye gıdıcek durum bu hastlığı yenemezsen anne olman cok zor benc ebıranonce basla

Alınırsa iyi olur canım.

kaynak da şudur:

Muayene için ön ve arka yoldan cisim sokulması guslü gerektirir mi? Sorunun DetayıKasıklardan doktor tarafından bir madde sokularak kontrol edildiğinde gusül gerekir mi? Herhangi bir madde sokmadığı halde sadece doktorun bakması sonucu gusul gerekir mi?
Kullanıcı: nuris953 | Tarih: Ça, 15/11/2006 - 09:08 ....
Değerli kardeşimiz;
Bu meseleye ışık tutması bakımından gusülle ilgili bir prensibi hatırlayalım:

Ön ve arka yoldan birisine parmak veya başka bir cismi sokmak guslü gerektirmez. Parmağın erkek parmağı ile kadın parmağı olması arasında bir fark yoktur. Fakat, cinsel bir lezzet almak düşüncesiyle, ön tarafa parmak sokulursa, bundan dolayı gusül gerekir.

Şöyle ki: Kadının fercine plastik âletin sokulması halinde kadın şehvet duymuşsa yıkanması gerekir, duymamışsa gerekmez.

Bunun için bir kadın, kadın hastalığından dolayı doktora muayene olurken, cinsî bir haz duyarsa bundan dolayı gusül gerekirken, cinsî haz duymazsa hiç bir şey gerekmez. Doktor kadın da olsa, erkek de olsa hüküm aynıdır. (Reddü’l-Muhtar, I/112)

Muayene olmak orucu bozmaz. İnsanın dübürüne, kadının fercine kuru olarak parmağın girmesi de orucu bozmaz. Doktorun avret yerlerine bakmasından dolayı da gusül gerekmez.

(Mehmed Paksu, Aileye Özel Fetvalar)

Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet

cnm benm tebrk ederimmmm ..... hemde gönülden..... rabbim başka dert vermesin o resmi sürekli koyan benim bana da çok yardımcı olmuştu halaylar sana gelsin ozaman cnmm

yenen arkadaslar bayramda gerckten bayram yapnlar bizwde dua edin bizde yenelim hayirli olsun allah mesut etsin :))

slm kızlar daha önce yazmıştım sorunumu 2 aylık evliyim ve olmuyodu hiçbir şekilde kanama yırtılma oluyodu deride.. 1 ay boyunca
erteleyip sonunda doktora gıtmeye karar vermıstık.. ve doktorda boşuna ugrastıgımızı vajinamın doğuştan kapalı oldugunu yani arada duvar oldgunu tek çare amelıyat demişti..

10 gün önce oldum sonunda.. merak eden arkadaslar vardı o yuzden yazıyorum..genel anesteziyle actılar orayı.. en büyük korkum amelıyathane ortamıydı ama cesaret iğnesi yaptılar onun sayesinde hiçbişey hatırlamıyoruum yanı amelıyattan korkulacak bısey yokmuş zaten hatırlamıyosunuz uyuyosunuz olacak arkadaşlar varsa hiç stres yapmasınlar.. ama amelıyat sonrası hiçte sandıgım kadar kolay değildi

doktor bana 2 ay protez p...s kullanıcaksın demişti ama ertesi gün tampon getirdi amelıyat yerinini kapanmaması için içerde uzun sure kalması gerekıyo dedi.. neyse ilk taktığı öyle büyüktüki birde yaram yeni olduğu için sanırım canım öyle yandıki dayanamadım yani hayatımda öyle acı yaşamamıştım yatagı tırmaladım nerdeyse eşimde benim halimi görünce izin vermedi doktora cıkarın dedi sonra daha küçüğünü yapıp getirdiler.. oda zor oldu ama ilki kadar değil.. yalnız hastanede o işlemleri yaşayınca 2 ay hep aynı acıyı çekicemi sandım 2 gün boyunca agladım anlatamam çok zor gectı ılk gunler.. günde 3 defa çıkarıp takma saatlerım var o saatler geldıgınde içim sıkılıyodu gerılıyodum aglıyodum annem eşim zor sakınlestırıyodu.. ama Allaha sukur kanamalarım azaldıkca amelıyat yerı düzelmeye basladıkca acım azaldı sımdı 11 gün oldu çıkarırken kolay oluyo ama takarken bıraz zorlanıyorum.. aslında içimde bişey hissetmiyorum ama agzından yani tam girişten gecerken derim gerildiği için canım yanıyo.. bunu sanki 2 ay sonrada yaşıcakmışım gibi hissediyorum su an yeni biliyorum ama şu sorunlar öyle yordu ki beni kızlar cinsellikten tamamen sogumaktan korkuyorum hayatımda yapamam dediğim şeyleri çekmediğim acıları bu iş yüzünden çektim hala ınanamıyorum ama inşallah bunlara değer yine de 2 ay sonrası çok gözümü korkutuyo..
bu arada bana amelıyat için dua eden arkadasların hepsıne cok tskler.. ben fizyolojik sorunumu aştım geriye psikolojik olanı kaldı.. Allah hepımızın yardımcısı olsun..

Bende bugun cesaretimi toplayıp baslıyrum Allahın izmiyle.. Apartla ugrasmak istemşyorum direk p ile denemeye baslıyacaz ne olacaksa olsun artık.. Bizde her kadın gibi normaliz basaracagız olacak inanıyorum:)

cnm merhabaaaaa çok çok geçmiş olsun amelyatı atlatmana okdr sevindimki. çektiğin acıyı sen iyi bilirsin ama şuan lütfen ilerisini düşünme bak artık normal bi vajinaya sahipsin ve amleyat yerlerin iyileşince düşüneceğiz hep beraber sonrasını olurmu. sen lütfen kafanı rahatlat düşünme bir süre en azından olurmu. biz hep burdayız hep yanındayız . rabbim yardımcın olsun bize gene yaz olurmu

kızlar geçen bi video izledim cbbli ahmd. hocnın.
biri sormuş eşimle ilişkiye giremiyorum ne yapayım diye..oda bu konuda dualar var..313 ayetelkürsi veya bakara süresi falan dedi ama tam söylemedi..acaba okusak işe yarar mıki yada detaylı bilgisi olan var mı..?
gerçi yaramasada okucam valla ben napim

vajen yapısıyla ilgili ilişki esnasında nasıl esnediği ile ilgili video arıyorum bulamadım ..vajina daraltma ameliyatları ile ilgili videolar çıkıyor karşıma..sinir bozucu ya birileri darlığından korkup genişlesin diye uğraşırken birileri daralsın diye uğraşıyor...baktım aynayla ve yine deliğin çok küçük olduğuna karar verdim..nasıl giriyor hala kafamda oturtamadım..

canım merhaba bak geçenlerde luzumsuzca birbirimizi gerdik ama bak seni takip ediorm sürekli hala yerinde sayıyorsun. gerçekten üzülüyorum. neden hala beklemekte ısrarlısın onuda anlamıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…