- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.681
Peki nasıl biri memnun kaldın mi ? Vereceğin paraya değer diye dusunuyor musun. Bende izmirdeyim de o yüzden merak ettim
kızlar parmak egzersizi yaptıktan sonra başarısız olma ihtimali var mı ben üç gündür parmak egzersizi yapıyorum serce yüzük ve orta parmagı yaptım git gel bile yaptım hiç acı hissetmedim cok fena gaza geldim şimdide egzersizden sonra ya yine olmazsa sorusu geldi parmak yapıp da başarısız olunur mu yoksa parmak kesin çözüm mü?
kızlar parmak egzersizi yaptıktan sonra başarısız olma ihtimali var mı ben üç gündür parmak egzersizi yapıyorum serce yüzük ve orta parmagı yaptım git gel bile yaptım hiç acı hissetmedim cok fena gaza geldim şimdide egzersizden sonra ya yine olmazsa sorusu geldi parmak yapıp da başarısız olunur mu yoksa parmak kesin çözüm mü?
Merhaba arkadaslar ben daha com yeniyim cuma gunu evlendim ilk denemeyi ertesi gun yaptık olmadı çok ağladım çok kastım pazar gunu tekrar denedik burda okuduğum kadarıyla nefes ve ikinma olayını yaptım ama yarısı girdi oncesinde çok korkuyordum hala da korkum var dediğiniz gibi bir duvara takiliyo yön sorunu var sanırım ilk iki gun çok zorladığımız için dış taraf tahris oldu şimdi denemeye korkuyorum tekrar tahris olacak diye bana da yardımcı olabilecek var mı ilk aşamayı geçtim ama yine de tedirginlik var
Merhaba arkadaslar ben daha com yeniyim cuma gunu evlendim ilk denemeyi ertesi gun yaptık olmadı çok ağladım çok kastım pazar gunu tekrar denedik burda okuduğum kadarıyla nefes ve ikinma olayını yaptım ama yarısı girdi oncesinde çok korkuyordum hala da korkum var dediğiniz gibi bir duvara takiliyo yön sorunu var sanırım ilk iki gun çok zorladığımız için dış taraf tahris oldu şimdi denemeye korkuyorum tekrar tahris olacak diye bana da yardımcı olabilecek var mı ilk aşamayı geçtim ama yine de tedirginlik var
arkadaşlar ben en son verilen 10 cmlik aparatta çok zorlandım ama bi şekilde yaptım.çok kolay olmuyor bazı yapıyr bazı yapamıyorum.son seansım var eşli denemeye geçicez ama bilmiyorum hala hazırmıyım
arkadaşlar ben en son verilen 10 cmlik aparatta çok zorlandım ama bi şekilde yaptım.çok kolay olmuyor bazı yapıyr bazı yapamıyorum.son seansım var eşli denemeye geçicez ama bilmiyorum hala hazırmıyım
malesef özelden msj atamıyorum msj sayım yetersizmişCanım öncelikle" kkaderim"arkadaşımizin açtığı bi topik var yani adı herneyse.."zeytinyağıyla yendim "başlıklı burada kendi tecrubesini yazmış resimler var hepimizin bildiği aynı zamanda kendisi mail aracılığıyla çok bilgilendirici msjlar resimler attı..bu yazilari tekrar tekrar okudum deneme felan yapmadim mum aparat deniyim dedim yok olmadı ben surekli ezberlemek ister gibi otobuste bile actim okudum kafamda sanki şöyle bi sonuca ulaştım ilk denemede yapıcam.dun gece kuzenimin önerisiyle buhar banyosu yaptırdım o bölgeye gevşemek için kesinlikle yararinı gördüm ancak!! Zararı varmıdır bilemem kendisi denediği için bana önerdi. .sonra esimin p..sini zeytinyağladık ben üste gectim ancak esime arkam dönük bi sekilde burdaki arkadaslarin hep dediği gibi popo yonune baski uyguladim ancak biraz girdi sonra duvar geldi durdum vazgectim saolsun eşim hani cok kararliydin dedi..basa aldım yine duvar ama bu kez pes etmedim..esime dedimki hic konusma ıkındim ıkınırkende bastırdım tabi tamamen aldım p..nisi ama kasıldım yine çıkmadım bekledim derin nefes aldım hafif geriledim tekrar bastırdım açık açık yazıyorum cünkü basimiza ne geldiyse aman ayip aman iğrenç diye diye geldi..sonra agri kalmadi bu defa esim yonledirdi beni biraz gel biraz git bastır sanki bi ogrenci gibiydim iyice kendime güvenim tavan yaptı birde inan hic ne agri nede duvar hicbiri kalmadi normal bi sekilde sonlandirdik..Sana şunu soyleyebilirim buradaki paylasilan her yaziyi okudum çok inandim terapistin veremiceklerini verdi burası bana 5 yıl sonra gelin oldum..Rabbim yardim edicek ama kararlı ol esimle cok konustum bu gecenin başlangıcında anlayışlı ol tammi olmazsa kizma kafamda deli sorular vardi ama esim ben vazgectiğimde oyle guzel yonlendirdiki eşlerede iş düşüyo bu yolda..[/QUOTE
Merhabalar, Bende eş deneme egzersizlerine geçtim eşimle deneme yaparken p... başı az giriyor daha ileri gitmiyor bastırıyorum bacaklarıma agrı giriyor eşimin p... de baskıdan hemen sertleşmesi gidiyor iniyor beş dk içinde ne yapıcam ben lütfen yardım edin.bana mailini atarsan özelden konuşabiliriz..
canımmm benım nekadar guzel bır durumdasın yolun hepsı bıtmıss sımdı butun azmini topla cesaretını topla aparat cok sert zaten onu aldığına grore p.. rahatlıkla alırsın p.. yumusak bısey sakın korkma ne acı var ne yanma bumuymus dıceksın cesaretını topla zeytınyağınıda surerek denemenı yap bence bıranonce bol sans haberlerını beklıyorum
canım bende öle düşünüodum buraya kdr geldm acaba hep böle kalırmıyım die. ama egzerszlerden sonra oraya birşeylerin acımdan girdiğini kabul ediyor beyin birkere peşini bırakmadğn sürece asla ama asla başarısız olmazsın inana bana hep diorm egzersze başlamak yolun yarısı lütfen pes etme çok iyi gidiyorsun:13::13::13:
inşallah cnm en kısa surede bitcegine inanıyorum bnde ama girişte şöyle bi durum var direk pamagı bastırırsam girmiyo ancak parmagımı ordada gezdirirsem sağ sol yaparsam 10 sn de fln bulabiliyorum girişi sonrası kolay zaten de ben parmagmla el yordamıyla buluyorum da p..s nası bulcak girişi??[/
canım orta parmaktan sonra ıkı parmak ve uc parmağıda bıtırsen ykesın es denemesınde gecerısn tabıkı beynınde hazır olucak yapabılceğıne ınanıcaksın cnm
Çok tesekkur ederim yardımınız için çok yeni oldugum için tecrübesiziz sanırım daha isin basında iken çözmek istiyorum insallah olur haber veririm yine Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?