Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki nasıl biri memnun kaldın mi ? Vereceğin paraya değer diye dusunuyor musun. Bende izmirdeyim de o yüzden merak ettim

Valla ben şahsen kendisini daha bir kere gitmeme rağmen çok sevdim farklı bir enerjisi var. Tabi ben gitmeden önce kendisiyle ilgili araştırma yaptım ve hiç bir tane kötü yorum okumadım bir de açıkçası fiyatı uygun geldi çünkü burada okuduğuma göre 4000-5000 TL'lerden bahsediliyor. Bu bayan seans başı 200 tl alıyor. her görüşme sonunda veriyorsun parayı. ve 5 seansta vajinusmus derdi bitiyor. Bugüne kadar 40000 tane vakayı iyileştirmiş. Hiç iyileştiremediği olmamış. Bu siteden Belgin Hanımla ilgili yazılan yorumları okuyabilirsin : Psikolog Dr.Belgin TORUCU - TavsiyeEdiyorum.com

kızlar parmak egzersizi yaptıktan sonra başarısız olma ihtimali var mı ben üç gündür parmak egzersizi yapıyorum serce yüzük ve orta parmagı yaptım git gel bile yaptım hiç acı hissetmedim cok fena gaza geldim şimdide egzersizden sonra ya yine olmazsa sorusu geldi parmak yapıp da başarısız olunur mu yoksa parmak kesin çözüm mü?

arkadaşlar ben en son verilen 10 cmlik aparatta çok zorlandım ama bi şekilde yaptım.çok kolay olmuyor bazı yapıyr bazı yapamıyorum.son seansım var eşli denemeye geçicez ama bilmiyorum hala hazırmıyım

Merhaba arkadaslar ben daha com yeniyim cuma gunu evlendim ilk denemeyi ertesi gun yaptık olmadı çok ağladım çok kastım pazar gunu tekrar denedik burda okuduğum kadarıyla nefes ve ikinma olayını yaptım ama yarısı girdi oncesinde çok korkuyordum hala da korkum var dediğiniz gibi bir duvara takiliyo yön sorunu var sanırım ilk iki gun çok zorladığımız için dış taraf tahris oldu şimdi denemeye korkuyorum tekrar tahris olacak diye bana da yardımcı olabilecek var mı ilk aşamayı geçtim ama yine de tedirginlik var

canım bende öle düşünüodum buraya kdr geldm acaba hep böle kalırmıyım die. ama egzerszlerden sonra oraya birşeylerin acımdan girdiğini kabul ediyor beyin birkere peşini bırakmadğn sürece asla ama asla başarısız olmazsın inana bana hep diorm egzersze başlamak yolun yarısı lütfen pes etme çok iyi gidiyorsun:13::13::13:

canım orta parmaktan sonra ıkı parmak ve uc parmağıda bıtırsen ykesın es denemesınde gecerısn tabıkı beynınde hazır olucak yapabılceğıne ınanıcaksın cnm

canım yarısını basarmıssın demekkı kalanıda alabılırsın oyuzden rahat olucaksın korkmucaksınnnn zeytınyağı surmenı tavsıye ederım sana bırde popo yonune doğru p... ıttırın eğımlı olucak sekılde dık olmasın bol sanslar

cnm tebrik ederim rabbim ömür boyu mutluluk versin çok çokk yenisin yarısı girdi diyorsun bu çok güzel birşey belliki yönünde sıkıntı yaşıyorsun. yeterince kayganlaık sağlanmıyorsa azcık zeytinyağı sürmeni tavsiye ederim ve penisi dim dik değil popo yönüne eğimli dene olurmu. eşinin üstünde sırtın dönük olarak kendin almayı dene bakalım olurmu?

arkadaşlar ben en son verilen 10 cmlik aparatta çok zorlandım ama bi şekilde yaptım.çok kolay olmuyor bazı yapıyr bazı yapamıyorum.son seansım var eşli denemeye geçicez ama bilmiyorum hala hazırmıyım

cnm bende 10 cm lik aparatta çok zorlanmıştm ve sana şunu söliyim penis 10 cm den çok çok çooook daha kolay giriyor buna emin ol hazırsın kendini buna ikna et olurmu bizide haberdar et halayını çekeceğiz yakında eminim

canımmm benım nekadar guzel bır durumdasın yolun hepsı bıtmıss sımdı butun azmini topla cesaretını topla aparat cok sert zaten onu aldığına grore p.. rahatlıkla alırsın p.. yumusak bısey sakın korkma ne acı var ne yanma bumuymus dıceksın cesaretını topla zeytınyağınıda surerek denemenı yap bence bıranonce bol sans haberlerını beklıyorum

teşekkür ederim kızlar.melisacım sanada teşekkürler.birkaç güne güzel haberlerimi vereceğim inş.

inşallah cnm en kısa surede bitcegine inanıyorum bnde ama girişte şöyle bi durum var direk pamagı bastırırsam girmiyo ancak parmagımı ordada gezdirirsem sağ sol yaparsam 10 sn de fln bulabiliyorum girişi sonrası kolay zaten de ben parmagmla el yordamıyla buluyorum da p..s nası bulcak girişi??

canım orta parmaktan sonra ıkı parmak ve uc parmağıda bıtırsen ykesın es denemesınde gecerısn tabıkı beynınde hazır olucak yapabılceğıne ınanıcaksın cnm

canım 2 parmagı biliyorum da 3 parmagı nası yapcam ki doktor ikisine kadar egezrsiz verdi henüz 3ü de mi var??

Çok tesekkur ederim yardımınız için çok yeni oldugum için tecrübesiziz sanırım daha isin basında iken çözmek istiyorum insallah olur haber veririm yine Allah yardımcımız olsun

Çok tesekkur ederim yardımınız için çok yeni oldugum için tecrübesiziz sanırım daha isin basında iken çözmek istiyorum insallah olur haber veririm yine Allah yardımcımız olsun

OKAYOKA::: özelden mesaj atamıyorum cnm burdan yazıyorum sana sen bana özelden yazarsan sevinirim öncelikle tesekkur ederim cnm ben tedavi görüyorum bu hafta 5. haftam ve parmak egzersizlerine gecti doktorum ve tedavinin yarısındayız dedi acıkcası bn parmakları cok kolay yapabildiğim için kalan seansları doktora gitmeden en yakın surede çözmek istiyorum bu yuzden parmaktan sonra esli denesem mi diyordum bi cesaret geldi bana olcakmış gibi o yuzden parmagı bitirip aparata kendim gecsem kesin onu da yaparım şüphem yok boşuna para vermek istemiyorum sen nasıl hazırladın aparatı anlatırsan sevinirim cnm

OKAYOKA::: özelden mesaj atamıyorum cnm burdan yazıyorum sana sen bana özelden yazarsan sevinirim öncelikle tesekkur ederim cnm ben tedavi görüyorum bu hafta 5. haftam ve parmak egzersizlerine gecti doktorum ve tedavinin yarısındayız dedi acıkcası bn parmakları cok kolay yapabildiğim için kalan seansları doktora gitmeden en yakın surede çözmek istiyorum bu yuzden parmaktan sonra esli denesem mi diyordum bi cesaret geldi bana olcakmış gibi o yuzden parmagı bitirip aparata kendim gecsem kesin onu da yaparım şüphem yok boşuna para vermek istemiyorum sen nasıl hazırladın aparatı anlatırsan sevinirim cnm

canım ilk seans tanışma oldu. esimle girdik hep. kendimizi evliliğimizi ilişkimizi ve nerede kasıldıgımı konustuk.
2. seans için benden cinsellik ile ilgili seyler yazmamı istedi. eşimden ayrı okudu.
3. seans rahatlama gevseme egzersizleri
4. seans vajinayı inceleme dokunma ve kendi işaret parmagın( ben cooook önemli bir not dusuyorum ben ASLA YAPAMAM DEDİM!!!!!!)
AMA OLUYOR İSTEMEK İLE ALAKALI. KAYGANLAŞTIRICI İLE BAŞLADIK NEFES AL İLERLE NEFES VER BEKLE ORDA ONU HİSSET SONRA NEFES AL CIKART. BUKADAR. ama bunu yapınca sanki dunyayı kurtarırmısım gibi hissettim:)
bu en önemli adımdı. ben oraya birsey sokup cıkarttım. acımadı acımadı acımadı. zaten 5-6 sayfa hem erkek hem kadın cinsel organını anlatan kağıtlar vermişti. kendisi önce bunları bize eşimle beraber anlattı.
kızlar benim için en önemli şey neydi biliyomusunuz???
DOKTORUM PROG. MUALLA OKTAY VAJİNİSMUS u İZLEYİN. ORADA SOYLE BİR TABİR VAR. KADIN ORGANININ İÇİ İNCE ÇORAP GİBİ. HANİ BİZLER KİLOTLU İNCE ÇORABIMIZ KAÇTIMI DİYE ELİMİZİ YAVAŞÇA AŞAGI DOGRU SOKARAK BAKARIZ. BİZ SOKTUKÇA ÇORAOP AÇILIR. İŞTE VAJİNANIN İÇİDE ÇORAP GİBİ DEDİLER. ben egzersizlerde hep bunu hissederek çalıştım. dedim ki kendime orası ince çorap ilerle açılıyo bak açılıyorrrr...
mesela bir diğer hasta bayan vajinanın içinde hiç sinir olmadığını öğrendiğinde çözmüş. sinir olmayan yerde acıda olmaz hissedilmez!!!!! bu çok önemli bir bilgi..
sonra 2 parmak 3 parmak sonrada eş parmak egzersizleri devam etti.
en son eş denemesi prezevatif ile yaptık. ertesi akşam sadece kayganlaştırıcı kullandık. işte ozaman oldugunu bile anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…