- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.721
çevresinin uzunluğu 7 cm olan aparat hazırladım. 4 parça kağıt havlu koparıp enlemesine katlayıp. streçledim. zeytin yağına batırdım. dün biraz denedim sadece baş kısmını yaklaşık 1-2 cm alabildim. bugün çalışmalara devam edicem inş. sizler ne durumdasınız?
Ben dun esimle denedim p si kalinmi neden girmior anlamadim usteydim Ben basi 1 cm girdi acidi batti ve sonra cikartim devami yapmadim ve zorlandi da sanki deligim yok ja Bende mi anormalik var anlamadim
Aynı hissiyat bendede var sanki delik falan yok gibi düşünüyorum . parmak egzersizlerine başladım dün orta parmak birkaç kez içime aldım ama bazende kasılıyorum sanki o egzersizleri hiç yapmamışım gibi wski haline dönüyorum sanki eş denemsi şimdilik yapmıyorum umutsuzum bu aralar:/
canım keske hıc doktora gıtmeseydın burdada doktorla aynı seler yapılıor ama senın yerınde olsa bukadar azaman gıtmısım madem sona gelmısım doktora devam ederım cnm ıstersen kendın devam et bız sana elımızden geldınce yardım ederız merak etme cnm
çok tesekkur ederim bilmiyorum son randevuyu biraz uzatcam aparat fln deneyip es denemesi yapıp yine olmazsa devam etcem cnm öyle düşündük eşimle cunku aparat son noktasıdır diye düşünüyorum daha ne olabilir ki sonrasında
arkadaşlar önce egzersizden korkmayacak hale gelin, ayy yine girecek mi girmeyecek mi steresini atana kdr egzersiz yapın, baktınız ki artık rahatsınız egzersiz yaparken girmese bile bi öncekinde girmişti yine girecek diyip tekrar sokabiliyorsanız,eşe geçin.
ben aparatla çalışırken bir süre sonra öyle rahatladım özgüvenim geldi ki ,ben çalışırken eşim playstation oynuyodu yanımda. güle oynaya egzersiz yapıyodum.o an sokamasam bile moralim çok yüksekti. aparatı elime alırken korkum kalmamıştı,onunla dalga bile geçiyordum. eş aparattan daha kolaymış bunu göreceksiniz..
arkadaşlar önce egzersizden korkmayacak hale gelin, ayy yine girecek mi girmeyecek mi steresini atana kdr egzersiz yapın, baktınız ki artık rahatsınız egzersiz yaparken girmese bile bi öncekinde girmişti yine girecek diyip tekrar sokabiliyorsanız,eşe geçin.
ben aparatla çalışırken bir süre sonra öyle rahatladım özgüvenim geldi ki ,ben çalışırken eşim playstation oynuyodu yanımda. güle oynaya egzersiz yapıyodum.o an sokamasam bile moralim çok yüksekti. aparatı elime alırken korkum kalmamıştı,onunla dalga bile geçiyordum. eş aparattan daha kolaymış bunu göreceksiniz..
merhaba bişe sormak istiyorum size ben çok rahat bir şekilde p.. alabiliyorum alt pozisyondayken ileri geri git gelde oluyor ama yavaş
çok hızlı değil son zamanlarda hep bu şekilde oluyor ama kan gelmiyor yani zarın yırtılması için hızlımı yapması gerekiyor ben hız yapmasına izin veremiyorum canım yanacak diye sanırım çok az kaldı artık kurtulmama ama yinede biraza korku oluyor.
Sendede ilk giriste batior gibi aci oluormu cok kötu ja sanki koparior gibi orami offf yardim etsin allah bizi
aynen benimde öle oluyor emla aldım bugün onu denicem ilk girişte kolaylık sağlıyormuş bakalım hayırlısı
Banada Haber et Canim Bende alcam varda surmuorum senin sen bi der bana yaz olurmu ama baya bi beklet Öle yapiorlar
Yok yapmuorum peki sen Ben 5 aylik evliyim peki sensen egzersiz yapıyor musun bide nekadardır evlisin
Ben dun esimle denedim p si kalinmi neden girmior anlamadim usteydim Ben basi 1 cm girdi acidi batti ve sonra cikartim devami yapmadim ve zorlandi da sanki deligim yok ja Bende mi anormalik var anlamadim
canım bende deniyorum galiba yön problemi bizdede var.aşacagıma inanıyorum dualrınız benimle olsun benim dualarımda sizler varsınız..
Cok uzuluyorum iki ay oldu yapamiyorum kendimi aciz hissediyorum mualla hanima bende gittim bir kez gorustuk hic samimi gelmedi bizi tersledi surekli kendini ovuyor sonuc olarak gitmeme karari aldik sizce ne yapmaliyim cok caresizim
Yok yapmuorum peki sen Ben 5 aylik evliyim peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?