Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım 2 parmagı biliyorum da 3 parmagı nası yapcam ki doktor ikisine kadar egezrsiz verdi henüz 3ü de mi var??

doktora gıdıyorsan doktorun soledıkleırnı uygula cn m ama bazı doktorlar 3parmağa gerke duymuyor onun yerıne ıkı parmağı makas gıbı ac kapa yonetımını kulandırıolar sen doktorunddan bılgı al cnm o daha ıyı bılır ne durumda olduğunu

öyle cnm da söyle bişey var daha beş seansımız varmış ve ben kendime güveniyorum parmaktan sonra aparat da deneyebilirim doktorda bunları yaptırcaktır bundan sonra asagı yukarı bn acaba bundan sonrasına kndim mi devam etsem diyorum parmak aparat es denemesi o yuzden soruyorum maddi olarak da zorlamaya başladı çünkü esim bişey demiyo ama onu da zorlamak istemiyorum

cok saol canm yarım saatt yaptım yanı soyle ıkı dkka baktımm ıkındımm bıraktmm tv ızlıyorum bı yandan snra tekrar açtım kucucukk minnacık bı delıkk nutkum tutulduuu bakarken ıkındımm nefes aldm verdımm acılıyo gerçekten snra bıraktım tekrar baktmm snra yıne bıraktımm orda bı delıkk varrr beynime yerlestıı cok verım aldımm yarınn sabırsızlıkla yıne denıycemm yıne aynayla bakıcamm oranın bana aıt olduğunu hıssettımm o delıge herseyy yerlesebılırrr minnacık bıle olsa snra da apartla denıycem bıraz daha alışmam lazım cnku aparatla başlayınca yıne yazıcamm tabı daha once de olabılır :) teşekkürler destegınn ıcınn

Kizlar ne durumdasiniz idi..elifumit ve geresi neyaptiniz

banada yardım edin arkadaşlar .delircem artık p.... alamıyorum.aparatları alabiliyorum ama p.. olmuyor.pozisyon sorunum var ben üsteyken yönü bulamıyorum ayaklarım ağrıyor .altta oluncada kendimi kasıyorum.

banada yardım edin arkadaşlar .delircem artık p.... alamıyorum.aparatları alabiliyorum ama p.. olmuyor.pozisyon sorunum var ben üsteyken yönü bulamıyorum ayaklarım ağrıyor .altta oluncada kendimi kasıyorum.

Ben cok kötuyum suan deneme yaptim olmadi jaaaa p si Kalin ondanmi cok acidi ikindim olmadi neyapcan yardim olmiyacak galiba bendemi sorun delik cokmu dar acaba Doktor Iyi dedi hersey normal dedi offf allahim lutfen

Canım msj hakkı dolmadigi için özelden yazamadim O dış bölge tahris oldu iki gun ara verdik buradan cesaret aldım bugün tekrar denedik ama yine tahris olan bölge yüzünden birsey yapamadık bekleyelim dedik bir sure destegin için çok teşekkürler zeytinyağını denicem biraz normale dönünce

Ben cok kötuyum suan deneme yaptim olmadi jaaaa p si Kalin ondanmi cok acidi ikindim olmadi neyapcan yardim olmiyacak galiba bendemi sorun delik cokmu dar acaba Doktor Iyi dedi hersey normal dedi offf allahim lutfen

bendede pozsyon sıkıntısı var ama cozucem ınsalla reglım bıtsın kalınca mumu alabıldım penıs dayanınca esıme ıtmesını soyledım delıgımı tutturamadık ne olduysa canım asırı yanda ama mumu hemde p.. hatta daha kalın ebatta mumu alabılıyorum sıkıntı pozısyonumuz galıba yaaaa

canım keske hıc doktora gıtmeseydın burdada doktorla aynı seler yapılıor ama senın yerınde olsa bukadar azaman gıtmısım madem sona gelmısım doktora devam ederım cnm ıstersen kendın devam et bız sana elımızden geldınce yardım ederız merak etme cnm

canım egzersızleırnın hepsını bıtırıdnmı naısl bır pozısyon denedın kendını sıkmazsan olur zeytınyağı kullanıomusun

canım 2 parmagı biliyorum da 3 parmagı nası yapcam ki doktor ikisine kadar egezrsiz verdi henüz 3ü de mi var??

Merhaba benim doktor iki parmaktan sonra iki parmak iki boğum makas gibi aç kapa egzersizi verdi şimdide eş denemeleri p... baş kısmını alıp hafifçe sokup çıkarma verdi ama yapamıyorum sanki bacaklarım ermiyor gibi

Bende aynı durumdayım üstte olunca bacaklarım ağrıyor p... ucu girincede sızlama oluyor sanki ne yapcam bilmiyorum

cnm bende doktora gittim tedaviye doktorlar 3 parmak vermiyor onun yerine eşinin 2 parmagını denetiyor zaten eşlerimizin parmakları kalın olduğu için bizim 3 parmagımıza denk geliyor.eşinin 2 parmagınıda dene daha çok cesaretleniyo insann

kızlar moralleri bozmak yok, ben size diyorum her gün aparatınızı bi tık kalınlaştırın. eğer ona rağmen p.. ile yapamıyorsanız demek ki yön yanlış. yani hiç bir sorun yok girmemesi için,tabiki de hafif acı olması normal ama geçiyor inanın. yön için ise arkadaşların dediği gibi hafif popo yönünde itin siz kendinizi dik tutun sadece poponuzu eğimli yapın geriye doğru. denemekten vazgeçmeyin ama aparatta emin olmadan eş denemesini ben pek tavsiye etmiyorum. önce çorba içilir sonra ana yemek yeni ben aştım ve sanki omuzlarımdan 100 kilo yük kalktı öyle hafifledim ,çok klasik ama ben yapabildiysem heeeeerkes yapaaaar

Bende aynı durumdayım üstte olunca bacaklarım ağrıyor p... ucu girincede sızlama oluyor sanki ne yapcam bilmiyorum

kızlar o bendede oluyordu ayyy nası sızlıodu bacaklarım spnrasında kasmaktan oluo hep. üstte sırtın dönükmü deniyorsun cnm . vazgeçmek yok bi kere penisin yönünü bulunca sonrası geliyor buraya kdr geldiniz son vuruşunuz kaldı lütfen dayanın deneyin vazgeçmeyin. poponuzu hafif kaldırıp popo yönüne itmeye gayret edin deneye deneye yönünü buluo insan inanın

Eşime sırtım dönük pozisyonda dedi doktor ama bacak ağrılarından deneme yapamayacağım neredeyse nasıl olucak? Eşimle sabah yine denedim sadece p... ucu girdi itiyorum bir yandan girmiyor bir yandan bacaklarım ağrısı ter içinde kaldım nasıl yapıcam? Özel den de yazabilirsiniz lütfen...

Evet yönune bulmuoruz girmior Popo ya dogru ve ilk giriste aci olunca birakiorum bidaha olcak diye denemiorum hep birkere sadece bendemi bu ilk giriste aci bendemi anormalik var acaba morelim sifir

Kizlar ne durumdasiniz idi..elifumit ve geresi neyaptiniz

çevresinin uzunluğu 7 cm olan aparat hazırladım. 4 parça kağıt havlu koparıp enlemesine katlayıp. streçledim. zeytin yağına batırdım. dün biraz denedim sadece baş kısmını yaklaşık 1-2 cm alabildim. bugün çalışmalara devam edicem inş. sizler ne durumdasınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…