- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #161.701
canım yarısını basarmıssın demekkı kalanıda alabılırsın oyuzden rahat olucaksın korkmucaksınnnn zeytınyağı surmenı tavsıye ederım sana bırde popo yonune doğru p... ıttırın eğımlı olucak sekılde dık olmasın bol sanslar
canım 2 parmagı biliyorum da 3 parmagı nası yapcam ki doktor ikisine kadar egezrsiz verdi henüz 3ü de mi var??
öyle cnm da söyle bişey var daha beş seansımız varmış ve ben kendime güveniyorum parmaktan sonra aparat da deneyebilirim doktorda bunları yaptırcaktır bundan sonra asagı yukarı bn acaba bundan sonrasına kndim mi devam etsem diyorum parmak aparat es denemesi o yuzden soruyorum maddi olarak da zorlamaya başladı çünkü esim bişey demiyo ama onu da zorlamak istemiyorumdoktora gıdıyorsan doktorun soledıkleırnı uygula cn m ama bazı doktorlar 3parmağa gerke duymuyor onun yerıne ıkı parmağı makas gıbı ac kapa yonetımını kulandırıolar sen doktorunddan bılgı al cnm o daha ıyı bılır ne durumda olduğunu
canım merhaba bak o et bizdede var böle bademcik yada nohut gibi dimi ama ıkın ı et böle hafif havaya kalkıo küçük bi delik göreceksin orda. o et kalkınca parmağını yada aparatını itersen orası genişlio ben o ne die sormştum jinekologa ilişki sırasında idrar deliği zarar görmesin die var demişti. serçe parmağını kayganlaştr ıkın popo yönüne dogru it hissetmeyeceksin bile kaydığını tatlm inan bana korkma lütfennnnn....
cok saol canm yarım saatt yaptım yanı soyle ıkı dkka baktımm ıkındımm bıraktmm tv ızlıyorum bı yandan snra tekrar açtım kucucukk minnacık bı delıkk nutkum tutulduuu bakarken ıkındımm nefes aldm verdımm acılıyo gerçekten snra bıraktım tekrar baktmm snra yıne bıraktımm orda bı delıkk varrr beynime yerlestıı cok verım aldımm yarınn sabırsızlıkla yıne denıycemm yıne aynayla bakıcamm oranın bana aıt olduğunu hıssettımm o delıge herseyy yerlesebılırrr minnacık bıle olsa snra da apartla denıycem bıraz daha alışmam lazım cnku aparatla başlayınca yıne yazıcamm tabı daha once de olabılır :) teşekkürler destegınn ıcınn
banada yardım edin arkadaşlar .delircem artık p.... alamıyorum.aparatları alabiliyorum ama p.. olmuyor.pozisyon sorunum var ben üsteyken yönü bulamıyorum ayaklarım ağrıyor .altta oluncada kendimi kasıyorum.
OKAYOKA::: özelden mesaj atamıyorum cnm burdan yazıyorum sana sen bana özelden yazarsan sevinirim öncelikle tesekkur ederim cnm ben tedavi görüyorum bu hafta 5. haftam ve parmak egzersizlerine gecti doktorum ve tedavinin yarısındayız dedi acıkcası bn parmakları cok kolay yapabildiğim için kalan seansları doktora gitmeden en yakın surede çözmek istiyorum bu yuzden parmaktan sonra esli denesem mi diyordum bi cesaret geldi bana olcakmış gibi o yuzden parmagı bitirip aparata kendim gecsem kesin onu da yaparım şüphem yok boşuna para vermek istemiyorum sen nasıl hazırladın aparatı anlatırsan sevinirim cnm
Ben cok kötuyum suan deneme yaptim olmadi jaaaa p si Kalin ondanmi cok acidi ikindim olmadi neyapcan yardim olmiyacak galiba bendemi sorun delik cokmu dar acaba Doktor Iyi dedi hersey normal dedi offf allahim lutfen
canım keske hıc doktora gıtmeseydın burdada doktorla aynı seler yapılıor ama senın yerınde olsa bukadar azaman gıtmısım madem sona gelmısım doktora devam ederım cnm ıstersen kendın devam et bız sana elımızden geldınce yardım ederız merak etme cnmöyle cnm da söyle bişey var daha beş seansımız varmış ve ben kendime güveniyorum parmaktan sonra aparat da deneyebilirim doktorda bunları yaptırcaktır bundan sonra asagı yukarı bn acaba bundan sonrasına kndim mi devam etsem diyorum parmak aparat es denemesi o yuzden soruyorum maddi olarak da zorlamaya başladı çünkü esim bişey demiyo ama onu da zorlamak istemiyorum
banada yardım edin arkadaşlar .delircem artık p.... alamıyorum.aparatları alabiliyorum ama p.. olmuyor.pozisyon sorunum var ben üsteyken yönü bulamıyorum ayaklarım ağrıyor .altta oluncada kendimi kasıyorum.
Kizlar ne durumdasiniz idi..elifumit ve geresi neyaptiniz
canım 2 parmagı biliyorum da 3 parmagı nası yapcam ki doktor ikisine kadar egezrsiz verdi henüz 3ü de mi var??
Bende aynı durumdayım üstte olunca bacaklarım ağrıyor p... ucu girincede sızlama oluyor sanki ne yapcam bilmiyorum
kızlar o bendede oluyordu ayyy nası sızlıodu bacaklarım spnrasında kasmaktan oluo hep. üstte sırtın dönükmü deniyorsun cnm . vazgeçmek yok bi kere penisin yönünü bulunca sonrası geliyor buraya kdr geldiniz son vuruşunuz kaldı lütfen dayanın deneyin vazgeçmeyin. poponuzu hafif kaldırıp popo yönüne itmeye gayret edin deneye deneye yönünü buluo insan inanın
bendede pozsyon sıkıntısı var ama cozucem ınsalla reglım bıtsın kalınca mumu alabıldım penıs dayanınca esıme ıtmesını soyledım delıgımı tutturamadık ne olduysa canım asırı yanda ama mumu hemde p.. hatta daha kalın ebatta mumu alabılıyorum sıkıntı pozısyonumuz galıba yaaaa
Kizlar ne durumdasiniz idi..elifumit ve geresi neyaptiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?