Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba bu siteye gireli 1 buçuk yıl falan oldu hala vajinismus hastasıyım hala egzersiz yapamıyorum ve umursamıyorum inanın ki inancım kalmadı bunun yanında bir de panik bozukluğu teşhisi kondu onu yaşadıktan sonra vajinismusu saldım iyice umursamıyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım...

Merhaba Canim Gecmis oldun o ve Panik .... Ne harsaligi vajisimusu yeneriz insallah o cok kötu degil ve tedavisi olan birsey

slm cnm moralni bozma nolur nekadarlik evlisin rabbim dert verms ama dermaninida vermis vajinusmus gerckten tedavisi cok kolay bi hasralik dogru zamnda digru tedaviyle basla biyerden vakit kaybtme daha fazla gercekten egzersize baslarsan iki hafta engec bir ayda yenersin emin ol burayi birkma cnm bak ben bes yillk evliyim kafamda okadar buyuttm okadr imkansizlastirdimki hep olmiycak yapamiycam herkes yapar bn yapamam diye diye bes senem gecti omrum btti sinir hastasi oldm en sonunda dank etti bir ayda bitrdim bu isi ama bska sornlarim cikti malesf vajinusmus onun yaninda neki smdi bnim icn otuzdn uzatma nolur cnm bsla biyerden

Kızlar bugün eşimle tartiştik oda bana git annende bir kaç gün kal dedi. Egzersizlerde zorlaniyorum napayim bugun eve geldik hemen yattim. eşimde ders çalişmicaz mi dedi bende hayir dedim. kavga kavga dayanacak gücüm kalmadi Allah yardimcimiz olsun ne yapicam Allahim hayir.li kapi aç hepimize. Bana tavsiye verebilcek yokmu lütfen yardim

benim eşimde biraz soguk gibi ben yaklaşmazsam yaklaşmıyo :S bazende o sırnaşıyo ben yaklaşmıyorum

cnm sni anliyorm bnde napcagmi sasrdim bn vajiyi asmama ragmen hala kavgalar bitmedi esim denemk istemiyo isteksizlik var p...s sertlesmiyo bnde sinir oluyorm denemk istemiyo diye bni deli ediyo bilmiyorm napcam cnm bnce sen uzatma bian once asin bu sorunu bitsin mutlu olun bak bn bes yillk evliyim vajiyi astim ama esimde sorun basladi oyuzdn uzatma nlur cnm

cnm sen neler yapiyosun nasil gidiyo

Bende aYni sen gibi esimle aram yok Ben sogudum sanki ondan bu sorun var Bende vajiismus bide kaynanam cikior offf neyapcam bilmiorum simdi tasinmak istiorum yoksa olmuor zaten sinir krizi geciriorum bide az alior esim masini hersey zor yani suan allah yardimcimiz olsun sen neyaptin birkere denedin deme nasildi

Canım biz kadınlar hassasız ve çabuk kırılıp çabuk pes edebiliyoruz emin ol hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri ama nedense sadece kendimizin başına gelmiş gibi davranıyoruz zorlanman normal ama pes etmeden devam et ve eşinle olan sorunlarında bu durumu tetikliyor olabilir şu dönemde birbirinizi yıpratmak yerine birbirinize destek olun ve sorunlar daha aşılabilir olsun duanı et elinden geleni yap gerisi Allahın izni ile olur sakın olumsuz düşünme.

Bu tip sorunlar uzun süredir bu durumu yaşayan herkeste var ama bunu aşmakta yine bizim elimizde ara vermeden devam etmeye çalışın beraber olmaya zamanla isteği artacaktır ve mutlu olduğu şeyleri yapmaya özen göster tartışmak yerine uzlaşıcı davran oda yumuşayacaktır ve bu konuda sana yardımcı olacaktır inşş tez zamanda skntılarından kurtulur anne olursun

orkidecim çünkü sen egzersizleri eşinle yapıyorsun, önce kendin yapıp korkularını yenmelisin bence, herkes oraya parmağını ya da kulak çöpü gibi ufak şeyleri sokarak başlıyor, bunu sen de yapabilirsin. o zaman bunun ne kadar kolay olduğunu göreceksin ve eşinle olduğu gibi zorlanmayacaksın,sonra da küçük bi aparat yaparsın bi kaç gün de onunla çalışırsın büyüterek. bir haftaya eşinle yapacak hale gelirsin.çünkü kendini tanımış ve korkularını yenmiş olursun

Hiç dert etme canım.Vajili olmamız bir kusur değil bence ve dediğim gibi çözümü basit bir şey.Birilerinin öğrenmesi de seni tedirgin etmesin.Benimkini annem,babam,kayınbabam,kayınvalidem,abim :),görümcelerim filan hep biliyor.Bu kusur değil ki,ben de böyleyim ne yapalım :)

canım bak stres yapma üzülüyorsun ama eşinin üstüne aşırı gitme zaten psikolojik birşey mesela biz nasıl üstümüze gelindikçe daha kötü oluyoruz ki erkekler bizim gibi ağlayıp ağlayıp ta aşmaya çalışmaz daha çok uzaklaşırlar ona cesaret ver rahat davranıyor gibi görünüyor ama takıyordur kafasına çok afedersin ama p yi tutarak falan etkilenmesini sağla onun ne hoşuna giderse, geçecek de sen benim nasıl yanımdaydın bende senin yanındayım de, sen kızdıkça bu defa der ki ben sana destek oldum sen iki günde bıktın der kavga çıkarıyorsun, inan bir dönem yaşadık bizde bunları çok sinir bozucu ama karşı tarafın açısından da düşün, ilişki sırasında konuşma dikkatini dağıtma daha çok etkilemeye çalış o düzelene kadar gurur yapma sen onu teşvik et.

sağolasın canım o senin güzelliğin, korkarsın tabi kolay değil ama merak etme herşey inşallah çok güzel olacak bol bol dua et.

canım söylediği hiçbirşeyi kafana takıp üzülme sadece azim versin sana bunlar biran önceaşmak için, biliyorum zaten aşmayı istiyorum diyorsun ama eşler iyi davrandıkça aşmamız daha da zaman oluyor biliyor musun nasıl olsa kızmıyor diye, ne zaman kavgalar başlıyor söylenmeler artıyor biz paniğe kapılıyoruz.ben mesela artık bağıracak diye korkmaya başlamıştım insan o zaman 5 dk deneyip yatacağına 1 saat uğraşıyor gık demiyor. bana kalırsan zeytinyağ ile bir deneme yapıp eğer çok uğraştım olmadı dersen hemen peşinden biran önce egzersizlere ver kendini derim.

Kızlar sakın vazgeçmeyin kliniklerde de inatla yapabiliyorlar bu işi ancak.Çok canım yanmıştı egzersizler sırasında (egzersizi bayan yardımcılar yaptırıyor.)ne olur çıkarın istemiyorum diye ağlaya ağlaya yalvardım yine de çıkarmadılar.

Kızlaaaarrr size aparat buldummm :)Bir numaralı aparatınız küçük boy mum olabilir.İki numaralı aparatınız ise hani şu tahta kalemleri var ya,o olsun.(Ben bana doktorun verdiği aparatlardan yola çıkarak söylüyorum bunları.kalınlıkları aynı)üç numaralı aparatınız ise büyük mumlardan biri olabilir.En büyük aparatınızı ise penis boyunda yapın mumu sararak peçete şeffaf sera ile :)Tamamdır.Egzersizlerden önce bolca bepanthol ve emla ile masaj yapıyorsunuz.Sonra da aparatınızı bepanthol ile kremleyip ucuna da emla sürerek alıyorsunuz.Git-gel,tak çıkar ve "O" harfi çizme hareketleri yapıyorsunuz :)

Merhaba benzer sorunlar bizde de oluyor bu sebepten çok büyük kavga ettik hatta birbirimizi hırpaladık açıkçası eşim de bunu salı günü psikiyatri anlattı doktor beni suçlu buldu sakin olmalıymışım depresyona girebilirsin dedi bana ilaç verdi benim gibi olmak istemiyorsan canım sakin ol eşine zaman ver ilişkiye girmek için zorlama bırak kendiliğinden olsun baştan yapcaz gibi kelimeler ben kullandığımda hiç p... kalmıyor yada hemen iniyordu yani rahat olun.

Bunun için ilaçlar söylemiştim daha önce canım.Alternatif olarak çekici kıyafetler alabilirsiniz kendinize.İç çamaşırları miniler filan :)İnanın çok etkili oluyor.Her şeyi de söyletmeyin yahuuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…