- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #162.861
Merhaba bu siteye gireli 1 buçuk yıl falan oldu hala vajinismus hastasıyım hala egzersiz yapamıyorum ve umursamıyorum inanın ki inancım kalmadı bunun yanında bir de panik bozukluğu teşhisi kondu onu yaşadıktan sonra vajinismusu saldım iyice umursamıyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım...
Merhaba bu siteye gireli 1 buçuk yıl falan oldu hala vajinismus hastasıyım hala egzersiz yapamıyorum ve umursamıyorum inanın ki inancım kalmadı bunun yanında bir de panik bozukluğu teşhisi kondu onu yaşadıktan sonra vajinismusu saldım iyice umursamıyorum psikolojik olarak çökmüş durumdayım...
Merhaba Canim Gecmis oldun o ve Panik .... Ne harsaligi vajisimusu yeneriz insallah o cok kötu degil ve tedavisi olan birsey
Kızlar bugün eşimle tartiştik oda bana git annende bir kaç gün kal dedi. Egzersizlerde zorlaniyorum napayim bugun eve geldik hemen yattim. eşimde ders çalişmicaz mi dedi bende hayir dedim. kavga kavga dayanacak gücüm kalmadi Allah yardimcimiz olsun ne yapicam Allahim hayir.li kapi aç hepimize. Bana tavsiye verebilcek yokmu lütfen yardim
Kızlar bugün eşimle tartiştik oda bana git annende bir kaç gün kal dedi. Egzersizlerde zorlaniyorum napayim bugun eve geldik hemen yattim. eşimde ders çalişmicaz mi dedi bende hayir dedim. kavga kavga dayanacak gücüm kalmadi Allah yardimcimiz olsun ne yapicam Allahim hayir.li kapi aç hepimize. Bana tavsiye verebilcek yokmu lütfen yardim
cnm sen neler yapiyosun nasil gidiyo
kizlarcok buyuk derdim var gercekten vajiyi astim hayal bile edemzken kutuldum ama vajinusmus neymiski bunun yaninda esimde hic istek yok cinsellk anlamnda hic bisy yok adamda p....si cok zor sertlesiyo hic istemiyo deli olcam vajinaya bosalma gbi seyi hic yasayamadim surtunerek bosalmaya alismis napcamya afedersiniz sevismk bile istemiyo dun denedk yarisi girdi devamini getiremedim cnku bi hafta ara vermstik tedirgin oldm gerckten cok zor bi durum napicami bilmiyorm cok miralim bozuk tartsstik dun bna dediki napim bes senedir kadin gormedm ben bi kadinla yada snle hic bisy yapmadm dedi bnde bitti hersey dedi napicam bn doktora gitmkten yorldum artk anne olmk istiyorm burayada giremiyorm fzla interntle alakali bazi sornlar var
bi çok korkum var hamileyim bi insanın başına gelecek en güzel şey ama ben düşünmekten deliye dönüyorum vajili olduğum için kendimi kusurlu gibi hissediyorum ya bir sorun olurda vajili olduğum karşıma çıkarsa die düşünsene düşük falan yaparsam nasıl olur die bile düşüyorum vajili biri nasl kürtaj olur ne kötü bişey bu hastalık anne olma sevincini bile yaşatmıo insana
kizlarcok buyuk derdim var gercekten vajiyi astim hayal bile edemzken kutuldum ama vajinusmus neymiski bunun yaninda esimde hic istek yok cinsellk anlamnda hic bisy yok adamda p....si cok zor sertlesiyo hic istemiyo deli olcam vajinaya bosalma gbi seyi hic yasayamadim surtunerek bosalmaya alismis napcamya afedersiniz sevismk bile istemiyo dun denedk yarisi girdi devamini getiremedim cnku bi hafta ara vermstik tedirgin oldm gerckten cok zor bi durum napicami bilmiyorm cok miralim bozuk tartsstik dun bna dediki napim bes senedir kadin gormedm ben bi kadinla yada snle hic bisy yapmadm dedi bnde bitti hersey dedi napicam bn doktora gitmkten yorldum artk anne olmk istiyorm burayada giremiyorm fzla interntle alakali bazi sornlar var
çok sağol cnm sizin gibi gzl insanlar sayesnde biraz olsun rahatlıyorum inşallah rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder canımın acımasından falan hiç korkmuyorum ona bişey olmasın yeter insallar ilişkiye girdiği halde olmuo bazen bize bunu bu şekilde bile verdiyse rabbim vakti gelmiş demekki diye biraz olsun rahatlıyorum ama insanda bir korku oluyo illaki
Merhaba benzer sorunlar bizde de oluyor bu sebepten çok büyük kavga ettik hatta birbirimizi hırpaladık açıkçası eşim de bunu salı günü psikiyatri anlattı doktor beni suçlu buldu sakin olmalıymışım depresyona girebilirsin dedi bana ilaç verdi benim gibi olmak istemiyorsan canım sakin ol eşine zaman ver ilişkiye girmek için zorlama bırak kendiliğinden olsun baştan yapcaz gibi kelimeler ben kullandığımda hiç p... kalmıyor yada hemen iniyordu yani rahat olun.
Bunun için ilaçlar söylemiştim daha önce canım.Alternatif olarak çekici kıyafetler alabilirsiniz kendinize.İç çamaşırları miniler filan :)İnanın çok etkili oluyor.Her şeyi de söyletmeyin yahuuu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?