Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizlere hiç başlamayan ya da yeni yeni başlayanlar var mı acaba?Eğer "Ben bu işi kesin çözeceğim!" diyen varsa,klinikte henüz tedavi olmuş biri olarak yardım edeceğim :))

Hıımmm anladım.Acın ağrın olmuyorsa tamam o zaman.Misler gibi yap egzersizlerini.Bizim o doktorlardan neyimiz eksik üç günde çözüyoruz diyorlar.Biz de bir haftada çözelim hadi :)

beraber tüm engelleri asalım bana uyar kimin ne bilgisi varsa paylaşmasından mutlu olurum.. sözde dinlerim :)

Hosbulduk cnm ben 6 aylik evliyken surekli girip okuyordum bir turlu cesaret edemiyordum snra ustune dusmedim ama bir baktım zaman cok cabuk geciyor hemen hemen bir aydir takip ediyorum okuyorum gecen gun serce parmagimi orta parmagimin yarisini soktum ama bir türlü muma gecemedim nasıl ilerliyecegim bilmiyorum

evet özellikle yazıyorum bende, olumsuzlukları tecrübeli arkadaşlara mümkünse özelden yazın diye, burda birbirinizi olumlu yada olumsuz çok fazla etkiliyorsunuz diye. sitenin felaket tellalı vardı Allahtan o da duruldu artık =)

yaparsın soyle dusun benden daha öndesin..ben daha kotuyum bu konuda

bence önce yada sonra başlayan yok canım yanlış düşünüyorsun. bak başlangıç çizgisinden aynı anda koşmaya başlarlar daha azimli olan adımları daha uzun olan kazanır, ama kendine güvenipte ciddiye almayan da sonuncu olur.

ben parmak egzersizinde saniye saniye yazdım valla :)

tatlım muma gecmene gerke yokkıı.egzersızler ıkı sekılde yapılır ya parmakla ya aparatla parmkala yapamayn apartla yapar.ben mesela parmakla basardım ılk serce parmağımı soktum ıkıncı ısaret 3. gunu orta parmağımı 2 pamak en son olarka ve es denemsı sen ılla mumla yapcaksın dıye bırsey yok hangısı daha kolay gelırse sana.su parmak olayını bugun bıdaha denermısın serce parmkatan basla kac parmak sokabılırsen haber ver bıze.ayrıca bır ıpucu parmağına prezervatıf gecırısen bol jelle daha cabuk kayıcakkk

kımdı bu felaket telleı kaderımmmm unutum benyaaa yada bır an kafam durduuu

mum daha kolay ve cesaret artırıcı oldukca yapasın gelıyo :)

Tmm cnm is cikisi eve gidince denicem ins ben zeytinyağı surdum arkadaslarin tavsiyesiyle en kisa zamanda basarmak istiyorum artik ya srn kac gunde yendin bide kizlik zarina bisey oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…