- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.021
tabi canım kesin o başka güzel mi var, ama bu aralar üzülüyorum o da içine kapandı diye =(
çıkarırken bi baskı oluyo ama o ne ki yani hiç alışık olmamakdan kaynaklanıo bence :) gt gel yapp ıyıce genıslesn :)
olmadı dıye bırakmıcaksın demi ıkınıpda yapıomusun ben dha 5 cm de felanım ama onu alamadıgım zaman ümitsizlige kapılmıştım sonra burdan şuan kım oldugunu hatırlamıyorum sanırım ege güzeli cnm benım bana bı destek verdi ıkınıp yapmışdım:)
olmadı dıye bırakmıcaksın demi ıkınıpda yapıomusun ben dha 5 cm de felanım ama onu alamadıgım zaman ümitsizlige kapılmıştım sonra burdan şuan kım oldugunu hatırlamıyorum sanırım ege güzeli cnm benım bana bı destek verdi ıkınıp yapmışdım:)
başkaa çare olsaydı inan yapardık yani daha kolay yolu iş kafada bitirmek :) şu regl bitsede bende devam etsem egzersızlerıme bende yenmek isdiyorum bi an önce heves eddm :)
Bi isi yapmak icin okadar gec kaldimki birakmaya niyetim yok basarana kadar:)aslinda bi kac kez basariliydi.Bi kucugu hemen oluyor ama 7cm girmiyr suan.Ilk giris olmuyr.Biraz daha ikinip deneyim bakalim
kesinlikle oyledir dun burda ağlıyordum parmak sokarsm olurum bayılırım yapamam die bu baskı baldan tatlı geldi..
Var arkadaşim ben bugun tam 7 ay oldu evleneli her gün burayı okuyorum fakat tık yok .aslında biraz motive olmuştum fakat regl günüm geldi ama stres ten ondanda tık yok. 3 gün geçti normalde tam vaktinde olurdu yanlız değilsin yani
hayır canım bende o başta çok zor dediğimiz üstte olduğumuz pozisyona öyle sıkı sıkı tutundum ki başka şekilde olmuyor olmaz diye korkuyordum bunlar olabilecek şeyler kendinde sorun arama, eşin sana birşey derse zamanla düzelecek canım de zoru atlattık çok şükür.ben hep kendimi aşağılardım olumsuzluklarda şimdi ne kadar üzülüyorum keşke öyle yapmasaydım diye. ezilip büzülmeyin arkadaşlar evlilik hastalıkta sağlıkta değil mi? Allah vermesin yarın öbür gün eşiniz hastalansa siz rahatsızlığını yüzüne mi vuracaksınız.lütfen kendinizi üzmeyin.
ben bugun başladım acemiyim daha arkadasın telkinleri sayesinde başladım..ilk once dediğini uyguladım ayna al vajinanı tani 15 gerekirse 20 dakika ıkınma hareketini dene deliğin yerini görene kadar
Maşallah sana cnm ya cok guzel ilerliyorsun Allahım yardım etsin hemencecik yenersin inş :)
canım belki söylemişimdir ama bak hani uzun süre farklı pozisyon denemeye bende cesaret edememiştim sadece çözümü şu şekilde bulduk, önce sen rahat ettiğin şekilde deniyorsun afedersin iyice ıslaklık artınca falan çıkart hemen hiç konuşmadan onun istediği pozisyona geç çıkıp tekrar girişi kolay oluyor çünkü ama ıslaklık artınca yap, ve öncesinde konuş böyle yapacağını alışana kadar dene bunu,birde benim sayfada hem animasyon video hem pozisyon resimleri vardı bakmadıysan istersen bir göz at derim.
teşekkür ederim canım sen bitirmiş misin
kuzum erkek mılletı ıste esının oyle demesı cok kotu bı durum o senı etkılıor zaten sende ınat et ona becerıksız olmadığını goster kuzum
Yok cnm bende orta parmaga geldim en son.carsamba aksami denedim orta parmaga kadar geldim ama git gel yapadim dun aksam misafir vardi yapamadım ama ins bugun is cikisi eve gideyim yapicagim parmakla yapıyorum ama bide mumla denicem yapabilirsem tabi biraz itici geliyor mum :)
canım belki söylemişimdir ama bak hani uzun süre farklı pozisyon denemeye bende cesaret edememiştim sadece çözümü şu şekilde bulduk, önce sen rahat ettiğin şekilde deniyorsun afedersin iyice ıslaklık artınca falan çıkart hemen hiç konuşmadan onun istediği pozisyona geç çıkıp tekrar girişi kolay oluyor çünkü ama ıslaklık artınca yap, ve öncesinde konuş böyle yapacağını alışana kadar dene bunu,birde benim sayfada hem animasyon video hem pozisyon resimleri vardı bakmadıysan istersen bir göz at derim.
Yok cnm bende orta parmaga geldim en son.carsamba aksami denedim orta parmaga kadar geldim ama git gel yapadim dun aksam misafir vardi yapamadım ama ins bugun is cikisi eve gideyim yapicagim parmakla yapıyorum ama bide mumla denicem yapabilirsem tabi biraz itici geliyor mum :)
başkaa çare olsaydı inan yapardık yani daha kolay yolu iş kafada bitirmek :) şu regl bitsede bende devam etsem egzersızlerıme bende yenmek isdiyorum bi an önce heves eddm :)
çıkarırken bi baskı oluyo ama o ne ki yani hiç alışık olmamakdan kaynaklanıo bence :) gt gel yapp ıyıce genıslesn :)
banada parmak itici geliyordu herkes işaret kus parmağıyla başlamış ben direk orta parmakla başlamışım:) burdada cins olduğumu bi kere de daha görmüş oldum ..demem o ki sen en azından önceden cesaret almışsın mumu dene derim zaten artık kaybedecek birseyimiz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?