Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bi isi yapmak icin okadar gec kaldimki birakmaya niyetim yok basarana kadar:)aslinda bi kac kez basariliydi.Bi kucugu hemen oluyor ama 7cm girmiyr suan.Ilk giris olmuyr.Biraz daha ikinip deneyim bakalim

7 cmdesin ya daha ne olsun okadarını yapmışsın bunuda yaparsın ..

başkaa çare olsaydı inan yapardık yani daha kolay yolu iş kafada bitirmek :) şu regl bitsede bende devam etsem egzersızlerıme bende yenmek isdiyorum bi an önce heves eddm :)

Ins bir an once yeneriz hep birlikte ben enson orta parmagimi yarisina kadar soktum ama git gel falan yapmadim zeytinyağı surerek yapıyorum :)

Bi isi yapmak icin okadar gec kaldimki birakmaya niyetim yok basarana kadar:)aslinda bi kac kez basariliydi.Bi kucugu hemen oluyor ama 7cm girmiyr suan.Ilk giris olmuyr.Biraz daha ikinip deneyim bakalim

yaa ben hep diyorum orda bişey var az eğim var ıknıp ittirince kayıverıyo :) sanki geçmiceksin sanıyosun canın yanıcak sanıyosun ama olmuyo yani giriyo canın felan yanmıyoki sen benden daha ılerdesın eger regl olmasaydım ben senin gibi 7 cm bile geçmiş olurdum daha ıyı anlaman ve bılmen lazım benden yanı :)

Son düzenleme:

anladım canım inşallah düzeliriz Allahın izniyle

aslında öyle ama insan yine de eşinden böyle kelimeler duyunca üzülüyo kaderim ama bundan sonra yapamam edemem demicem bende telkin vericem kendime :13:

zaten yağsız girmiyo ıslaklık falan hak getire ilk evlendiğimde ıslanmam oluyodu korkudan yapamıyodum şimdi de hem korkuyorum hem de ıslanmam olmuyo nedense inşallah herşey düzelir baktım da videoları resimleri pc. açmıyo malesef

teşekkür ederim canım sen bitirmiş misin

Yok cnm bende orta parmaga geldim en son.carsamba aksami denedim orta parmaga kadar geldim ama git gel yapadim dun aksam misafir vardi yapamadım ama ins bugun is cikisi eve gideyim yapicagim parmakla yapıyorum ama bide mumla denicem yapabilirsem tabi biraz itici geliyor mum :)

kuzum erkek mılletı ıste esının oyle demesı cok kotu bı durum o senı etkılıor zaten sende ınat et ona becerıksız olmadığını goster kuzum

evet malesef canım neyse işte erkek milleti gerçekten incelikten anlamıyo.ama bu haftasonu olucak inşallah inat ettim p.tesi haberlerimi bekleyin

banada parmak itici geliyordu herkes işaret kus parmağıyla başlamış ben direk orta parmakla başlamışım:) burdada cins olduğumu bi kere de daha görmüş oldum ..demem o ki sen en azından önceden cesaret almışsın mumu dene derim zaten artık kaybedecek birseyimiz yok :)

sayfa linki var mı cnm

bence 2 parkmakta deneyebilirsin

başkaa çare olsaydı inan yapardık yani daha kolay yolu iş kafada bitirmek :) şu regl bitsede bende devam etsem egzersızlerıme bende yenmek isdiyorum bi an önce heves eddm :)

canım streç filmle falan sar aman yazmışlardır ama o heyecanla olurya dalgınlığa gelmesin diye söylemek istedim lütfen uyardığım için kimse dalga geçmesin ne bileyim içimden bir ses hatırlat ne olur ne olmaz dedi.

Nasip olursa bugun denicem olmadi parmaga devam etcem ins ilerleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…