Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

7 cmdesin ya daha ne olsun okadarını yapmışsın bunuda yaparsın ..

canım bu işler cesaret işi bak azim işi bir bakmışsın sen bugün peşpeşe kalınlaştırıp 9 cm olmuşsun herşey senin elinde birkere oraya birşey gireceğine inandıktan sonra gerisi kolay, denerken zihnini başka yere ver hatta şarkı mırıldan kendi kendine belki kafan dağılırsa işe yarar.

aslında öyle ama insan yine de eşinden böyle kelimeler duyunca üzülüyo kaderim ama bundan sonra yapamam edemem demicem bende telkin vericem kendime :13:

canım bilmez miyim ama eşim bana bişey söylediğinde bende kendime daha çok kızıyordum ama eşimede hırslandım mesela bir yeneyim de gör edalarında =)

strece sarıp senın meşşhuuuurrr ygınlaa denedim ben iki gün :)

Bilmiyorum ki yapabilir miyim iki parmak büyükmus gibi geliyor d

yaparsın 2 parmağa geçiş biraz daha zor ama az biraz zor ama oluyo biraz ıkına ıkına biraz hareket ede ede yavaş yavaş yaparsın ama o kadar büyütülecek gibi değil sonra muma geçersen daha rahat olabilir diye düşünüyorum ben bu şekil yapmıstım

Bilmiyorum ki yapabilir miyim iki parmak büyükmus gibi geliyor d

ıkındığında açılır canım küçük delik sanarsın ama oraya p genişliği rahatça girecek kadar esnektir vajina sen kendini kasmayınca yani ıkınarak bu mümkün rahat rahat alırsın yönünü eğimli itersen, birde parmağına dilersen ince eldivenlerden tak zeytinyağına batır parmağını öyle dene, hatta şarkı söyle laylaylay lay bak hiç kasılmıyor =)))

sen bir alışta merak etme düzelir ıslaklık falan artar merak etme. onu nasıl yapsak ki canım aman neyse zaten aştıktan sonrası için iyi o videolar boşver sen sonuca odaklan.

ben soner sarıkabadayının pas şarkısını söyleyerek yapdım son se :)
aramadığım yer kalmıyor seni
sabahtan yatana kadar
sanırım hep seni sevecek kalbim
son kez atana kadar

hhehehe

orta parmagımla işaret parmagımı birleştirerek mi yapıcam tek tek mi yapayım ki içim çok tuhaf oluyor ya orta parmaga kadar geldim dün akşam deneme yapamadım bugun inş yapabilirim

orta parmagımla işaret parmagımı birleştirerek mi yapıcam tek tek mi yapayım ki içim çok tuhaf oluyor ya orta parmaga kadar geldim dün akşam deneme yapamadım bugun inş yapabilirim

kendini zorlamadan alabildiğin gibi al tek tek yap ikinisini birleştir yap , eşin eğer yardımcı oluyorsa ona da diyebilirsin ben ıkınınca yavaşça yağa batır parmağını ve it diyebilirisn ama zorlamadan gidişine göre yolu bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…