- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.221
En son gittiğim psikiyatrist eşimle de ilgilendi ve depresyonda olduğunu söyledi.ilaç verdi ama ilaçlar bir işe yaramadı malesef.şimdi tamamen uyku düzeni de bozuldu gece hiç uyumuyor gündüz uyuyor.(biz beraber çalışıyoruz idare ediyorum)Ben bu vajiyi yenersem düzelir gibi geliyor ama galiba zaman alacak
tatlım kımısınde cok az kan gelır bıkere kımısınde bıkac gun damla damla kımısıne hıc gelmez bende mesela hıc kan gelmedı.her ınsanın yapısı farklıdır tahrıste olmus olabılır cok kafana takma mıktarı fazla ve gunlerce durmazsa o zaman sorun vardı dıye dusun sıkma tatlı canınıııı
Merhaba arkadaşlar bugün eşimle tekrar deneme yaptık jel yada yağ sürmeden p.. alttan dört parmak boşluk kalacak kadar girdi eşim hemen boşaldı o yüzden daha fazla girmedi neredeyse hiç acımadıbiraz hafif yanma oldu inanamadım inşallah bir sonraki denememizde tamamen almayı başarabilirim. Durumu sizlere bildirmek istedim.
İlişkiden sonra geldi az bişey sonra durdu ilk denemede alttan 3 parmak kadar girmişti bu sabah daha fazla gitiş sağlandı ve gitgel çok yaptı belkide ondan olmuştur. Gelen açık pembe günlük ped dolmurmayacak kadar bişey birde yaparken kendimi halen çok kasıyorum.
Merhaba kızlar ben vajinismusu yendim ama son 2 denemede çok acı hissediyorum içerde gidip geldikçe ilk denememizde böyle değildi.ama ozaman zeytinyağı sürmüştük acaba yeteri kadar ıslaklık olmadığı içinmi.canım sıkıldı çok.
inan ben cok sey denedm ben esimin dokunmasına bile musade edemiyorm ki..ama yinede deneyecem saolasn
Kızlar az önce sabha egzesizi yaptım çapı 6 7 cm olarak yaptıgım apartı aldım kolayca 5 kere sokuptekrar aldım şimdıden akşamın apratını hazırladım bır kaç kat daha havlu pceteyı doladı bıraz dhaa kalınlastrdım akşam ödevınıde bunla yapıcamm şimdi 8cmlık bır apart yaptımm akşam onla yapcam yarında 10 cm gecsemmı sıizce eşime dedıım bir de emla krem alcak ılk denemede kullanıcammeşimde sürmeem gwerkıyomu emladan lutfen yardımcı olunn bırde atık bu aparatları alabıldıgımıze göre beynimiz anlıyodr dimi artıkkgördükce her uygulamada bıraz daha anlıyodur dimi şuan bıle kendıme guvenım var eş denemesi yapamak istiyorum ama eşim dedıkı bu kadr bekledık iyice alıstr bır kac gün daha dedi ondan sonra yaplım bır denem dedıı bu arda reglıme 10 gun kaldı ben regle olmadan halletmek ısıtıyorum yanı nebılım güven var içimde yapıcakmısım gıbı sankı mum denemeleını yaptıkdan sonra ıstek geldi he le bırde 7 cm lık apartı alınca sakıı peniside alıcam gıbı gelıyoo sizce nppalıyım kaç gün daha calısmalıyım yenen arkadslar ne olun yardımcı olun biii
Benim eşim de aynı durumdahiç konuşmuyor uyumuyor,sanki evde ben yokmuşum gibi yaşıyor.Sen yendiğin halde düzelmedi mi? Belki de zamanla düzelir.Ben de çok korkuyorum bu durumdan ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum...
canım evlılık cok fakrlı sevgılı gıbı deılı eskıden hepsı yalvarıodu sımdı bıanda cekıngen gıbı erkek oldlarnapcaksın onlarıd aboyle kabul edıcez vardır ıcınde bı sıkıntısı bıkac gunecıkar meydana gıtme ustune bosver dınlesın kafasını kuzummm enınde sonunda gelıcek sana zaten bıkac gune
canım şunu bil ki ben de aynı durumdaydım ama ilk önce duş alınca biraz gevşiyorsun birazda eşin bacaklarına falan masaj yaparsa dokunmasına biraz daha alışıyorsun inan bana ben bu dokunma konusunda çok vahim durumdaydım, bacaklarıma dokunsa elini iterdim.böyle sinir gelirdi.ama dediğimi yap bence acımayıncada ilerliyorsun.
Yendim canım evet ama sorun bu değilmiş demek ki diyorum.Derdi ne anlamadım ki...Bazen pişman bile oluyorum keşke evlenmeseydim diye.Acaba diyorum hata mı ettim?Ya da başka biriyle mi düşünmeliydim evliliği ne bileyim.Onun böyle davranması beni başka şeyler düşünmeye itiyor.
Arkadaşım geçen hafta psikiyatris çiftler ilk geldiğinde evliliklerinde tek problemlerinin cinsel birleşmede olduğunu söylerler oysa birleşme gerçekleştikten sonra başka problemler çıkmaz gerçek problemleri görmeye başlarlar. Yani evlilikte cinsellik %20 alanını oluşturuyormuş. Doktora gittiğinizde yaşadıklarınızı anlatın doğru yönlerdirmeler yapabilir. Bize mesela el ele sahilde gezin günde 30-45 dk el ele gezme ödevi verdi hem spor yapıp hemde yakınlaşmamızı sağlayacak mış? Karşılıklı konuşurken sen diye cümleye başlamayın biz demeli ve cinsellikle ilgili problem olursa üstüne gitmeyip sarılıp uyuyun diyor. Arkadaşım bide 3 çocuk sahibi arkadaşıma sordum eşinle ilişkiniz nasıl bu kadar canlı diye kadın yatağa sadece iç çamaşırları ile giriyorum dedi adam sabaha kadar dayanamayıp yapıyormuş sende dene ben denedim gerçekten sabah eşim istekliydi ve deneme yaptık oldu gibi
Evet ben araştırma hastanesine gidiyorum şuanda sekiz seans oldu ilişki gerçekleşti sayılır dr eve ödevler haftalık uyguluyoruz başarılı olursan bir sonraki aşamaya geçiyor Dr gitmenizi tavsiye ederim takıldığınız noktalarda doğru yönlendirme yapıyor. Ödevleri nasıl yapılacağını tarif ediyor kendin evde uyguluyorsun Ben tedaviye başlamadan önce kadın doğumcuda muayene olmuştum. Kendim oldum akıntılar var diye dr zorlamadı kesinlikle
5 yıllık evlisin 8.seansta ilişki gerçekleşti hemen hemen diyorsun.araştırma hastanesi egzersizi yapan birebir psikiytrist mi yoksa tıp öğrecileride katılıyormu.benimki de araştırma.daha 2 seans gittik.2yıllık evliyiz ben egzersizlerimide yaptım eş denemesi olmuyor sadece.sence benim durumum nasıl ne diyebilirsin ???
Kızlar az önce sabha egzesizi yaptım çapı 6 7 cm olarak yaptıgım apartı aldım kolayca 5 kere sokuptekrar aldım şimdıden akşamın apratını hazırladım bır kaç kat daha havlu pceteyı doladı bıraz dhaa kalınlastrdım akşam ödevınıde bunla yapıcamm şimdi 8cmlık bır apart yaptımm akşam onla yapcam yarında 10 cm gecsemmı sıizce eşime dedıım bir de emla krem alcak ılk denemede kullanıcammeşimde sürmeem gwerkıyomu emladan lutfen yardımcı olunn bırde atık bu aparatları alabıldıgımıze göre beynimiz anlıyodr dimi artıkkgördükce her uygulamada bıraz daha anlıyodur dimi şuan bıle kendıme guvenım var eş denemesi yapamak istiyorum ama eşim dedıkı bu kadr bekledık iyice alıstr bır kac gün daha dedi ondan sonra yaplım bır denem dedıı bu arda reglıme 10 gun kaldı ben regle olmadan halletmek ısıtıyorum yanı nebılım güven var içimde yapıcakmısım gıbı sankı mum denemeleını yaptıkdan sonra ıstek geldi he le bırde 7 cm lık apartı alınca sakıı peniside alıcam gıbı gelıyoo sizce nppalıyım kaç gün daha calısmalıyım yenen arkadslar ne olun yardımcı olun biii
8 den 10 a atlama acele etme bence 9 u atlama :) bak beni geçdin yaa ben halen 4-5 cm bişeyim ama birazdan banyo yapıcam inşş bitmiştir regl yani benim bazen 1gün aradan sonra tekrar kan gelebilyoo kandırıyo beni yani bitti sanıyorum inş btmiştir :) sana yetişicemeş içinde acele etme bence belki yapıcaksındır oluverir ama olmazsada moralini bozma egzersize az daha devam et. bak sende benımle aynısın egzersızlerı yapdıkca başardıkçaa eş denemesinde umutlanıyosun inşş yeneriz canım inşş :) çok umutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Egzersizleri yaparken adet son günlerinde yapabilirsin bence doktorum regl son günü kasların tamamen salınık olur çok rahat egzersiz yapabilirsin demişti bir sakınca yokmuş
Zeycanım bizim tedaviyi doc dr üstlendi seanslarda başlarda öğrencilerde dinlemek amaçlı katılıyordu 3,4 seans sonra katılmamaya başladılar artık yalnız hoca ile konuşup görüşüyoruz ödevleri verirken zaten söylüyor eş denemesi tamamen yasak diye çünkü biz dinlemeyip yapmaya çalıştığımızda çok büyük kavgalar ve arkasından moral bozuklukları mutsuzluk yaşıyorduk bence hocayı dinleyip ödevleri aksatmadan yaparsanız başarılı olursunuz bizimle birlikte başlayan arkadaşlardan bazıları ödevleri yapmadıkları için ilişki gerçekleşmedi hatta 2. parmak bir boğumda takılı kaldılar ne olursa olsun moralini yüksek tutup egzersizlerinizi yapın derim çekinmeyin bizim doktor özel olmadığın beni bayağı aşağıladı zamanlar bile oldu mesela şuan şu dk binlerce kişi birleşme yaşıyor sen yapamıyor izin vermiyorsun ne anlayışlı eşin var süper koca örneğimiş bizim eşlerimiz gibi kelimeler kullandı. Bir daha gitmiyeceğim demedim tedavi olmak için devam ettim Allah a şükür inşallah daha iyi olucam bu işi kökünden halledicem inşallah egzersizlere devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?