Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadınlar var ya:)) insanın böyle arkadaşlarının olması bazen işe yarıyorr galiba ama utanıyorum bende sormaya.maşallah ne diyelim

Evet tamamen düzeleme 12 seans sürebilir dedi doktorumuz konuşarak yönledirme oluyor sana tarif ediyor nasıl yapacağını sen egzersizi evde kendin yapıyorsun bizim öyle oldu ilk seanslarda vajinayı tanımayı falan gevşeme hareketleri gibi şeyler anlatmıştı ilk ödev ayna olmuştu evde ayna karşısında vajinanı dudaklarını açık incelemeni ve vajina girişini görmemi vermişti herşeyi sen ve eşin uygulayacaksınız ben önceden eşimin oraya bakmasından rahatsız olurdum çekinirdim ama artık alıştım sende öyle olucaksın merak etme ödevlerini yap zaman gelicek yapamam kalsın boşanayım daha iyi diyeceksin ama sonra yine başlamalı ve kaldığın yerden devam etmelisin görüceksin ilk başlarda yapamam dediğin şeyler sana çok basit gelecek

ne kadınlar var ya:)) insanın böyle arkadaşlarının olması bazen işe yarıyorr galiba ama utanıyorum bende sormaya.maşallah ne diyelim

Bide vajili olduğun sadece sen ve eşin bilmeliymiş bide doktorun tabi ailen ve yakın arkadaşlara söylemek sağlıklı bir durum değilmiş ben dayanamayıp aileme söylemiştim doktor bu duruma da çok kızdı

ben daha önce egzersiz yaptığım için kendime inanıyorum.bazen gitmesek mi yada devam etmesek mi dediğimz oluyor..sonuç için çırpınıyorum yoksa çoktan biterdi.belki daha da iyi olacak herşey.sen öneriyosun gitmeyi.o kadar çok şey okudum korkusuz düşüncelerle
başladığım herşey yarım kaldı.yeniden hayırlısıyla inşallah

canım beni skypedn ekle tugce.hakan34@gmail.com destek olalım birbirimize

Bide vajili olduğun sadece sen ve eşin bilmeliymiş bide doktorun tabi ailen ve yakın arkadaşlara söylemek sağlıklı bir durum değilmiş ben dayanamayıp aileme söylemiştim doktor bu duruma da çok kızdı

kimse bilmiyor çok şükür ama bu eğitim işini çok uzatıyorlar.bilmemiz gerekiyormuş bunları.biz bir an önce bitirelim diyoruz.bayan biizm dr eşim erkekler katılırsa bırakırım diyor.bende istemem tabii ki.ayrıca özelden bişe sormak istiyorum sana

sor yapabileceğim bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım

Arkadaşlar tuvalete gittikçe pembe kan geldi bir damla korkmaya başladım bu saate kadar hiç gelmemişti küçük abdestimi yapınca geldi umarım önemli bir şey olmamıştır korkuyorum

slm arkadaşlar en yakın arkadaşımın sıkıntısını benimle paylaştıktan sonra sizi sürekli takip ediyorum arkadasım nete girme imkanı pek olmuyor sizin yazdıklarınızı sürekli ona anlatıyorum 4 aylık evli ve hala eşiyle ilişkiye giremiyor dr da gitti rahim agzı kalın demiş kzlık bile bozulmamış hala ben ona neler yapması gerektiğini anlattım zeytin yagıyla bile denemesini söyledim dün denemişler ama olmuyor diyor aglamaktan ölüyorum cok canım yanıyor diyor artık caresiz bi şekilde aglıyor ne varsa yaparım yeterki düzelsin diyor eşide tabiki soguk davranıyormuş araları acılmaya başlamış tıbbı olarak yada başka sekilde neler yapması gerekir bize yardım edebilirmisiniz. durumuna cok üzülüyorum ben 5 yıllık evliyim böyle bi problemle karsılasamadım onu sizin kadar iyi anlayamam yardım edin lütfen :44:

canım bırbrılerınızle konusmanız cok guzle bırsyeı ama burayıda aksatmayın cunku arkadaslaırn sızlerın yazdıklarını okudukcada bılgılenıyor

Nihayet egzersizlere başlamaya karar verdim. Fakat şu an regli yim ondan mi karar verdim bilmiyorum
Reglnin son gününde yapmak istiyorum buradan okuduklarıma göre son günlerde daha açık oluyormus neyse sorum şu
Ben her gün santim santim ilerlemek istiyorum en son 10 cm e kadar. Ama her egzersizde zeytinyağı kullanmak istiyorum acaba zarar verir mi çünkü kaderim arkadaşımız 2 kere kullanmayı tavsiye etti gibi hatırlıyorum sanki.

Arkadaşlar tuvalete gittikçe pembe kan geldi bir damla korkmaya başladım bu saate kadar hiç gelmemişti küçük abdestimi yapınca geldi umarım önemli bir şey olmamıştır korkuyorum
canım çok değilse korkma benim 3 gün sürmüştü azıcık ama pembe pembe yapısal değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…