- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.281
Kızlar cok sevinclıyımm mumudan 8 cm rahatlıkla olduuu bu akşamkı denemem yarın sabah 10 cm denıcem artık yaprım dıe dusunuyorumm yada azdaha 9cm ama mutlkaa artıııcamm sizce aparatttan penis dahamı raht giriiyooo
aparatlara alışan p...s daha kolay oldugunu söyluyolar :)
ya tek umudum sizsiniz ne olur bana yardım edin
Kızlar cok sevinclıyımm mumudan 8 cm rahatlıkla olduuu bu akşamkı denemem yarın sabah 10 cm denıcem artık yaprım dıe dusunuyorumm yada azdaha 9cm ama mutlkaa artıııcamm sizce aparatttan penis dahamı raht giriiyooo
merhaba bugun ne durumdasın
merhaba cnaım tabıkı ederız ne durumdasın bağsedermısın
ya şimdi ben 1 yıl 3 aylık ewliyim ve olmuyo yapamıyorum vaji oldugumu bilmiyordm netten ögrendm sonra iki gün önce haydar dümenn formulu nu yapacktm malzemeleri aldm tam nasl yapacgma bida bakayım derken burayı gördm ve iki gündr uye olmaya calısıyorum tabi haydar dumenn formulu yaptk tık yo emla kullandm uyusukluk olmadı şimdi sizdeyim
merhaba ben birde
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32624223
bu konunun ilk sayfasındaki yöntemi deneyin derim ama olmazsa moral bozmadan hemen egzersizlere başlayın arkadaşım.
saol bebeğimm teşekkrr ederimm :)bende kendime şaşırıyorum allah bozmasın aminnnnnnnn:) görüşürüz kendine cici bakk :)
dün sizi okuyunca serce parmagı denedim ilk bogum girdi ya mikrop kapar diye korkuyorum bütün hikayeleri okudum nerdeyse biliyorum zeytin yagını ama korkuyorum
çok heyecanlıyım lütfen biraz acil cewap werrmisin gercekten kurtulurmuyum
canım ellerini tertemiz yıkarsan zeytinyağ kullanırsan Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın, ben denemeden önce dr a sormadım, ama denedim ve işe yaradı ya, aradım iyi bir dr var burda dedim arkadaşlara önericem mantar falan yapar mı? vajinismusu aşsınlarda hiçbirşey olmaz dedi, ha diyelim ki mantar yaptı oda zaten bir ilaçla çözümlenecek birşey dedi.şimdiye kadar hamdolsun hiç yağdan şikayet eden olmadı aksine faydasını çok kişi gördü.
canım kesinlıkle atlatrsın bugun benım egzersize başlayılı4.gün ve 8cm lık apartı alabılıyorum düşünnn yenicez allahın ıznıylee beden bıızım bedenımız güç bizim gücümüzzz:))
zeytin yagını okudum ama ben yapamam ki o kadar cesaretim yok
peki şöyle söyleyim, kalbi sanki duracakmış gibi ağrıyla çarpan, bacakları sanki bağımsız gibi tir tir titreyen , eşi yaklaştığında bacaklarını kilitleyen kendini kasıp ağlamaya başlayan, eşi bacaklarına dokunsa elini iten birisi cesur mudur?o benim işte.
ya ben parmak yapıcam ama parmagı ne tarafa nasıl itcem bu konuda endişem var
peki şöyle söyleyim, kalbi sanki duracakmış gibi ağrıyla çarpan, bacakları sanki bağımsız gibi tir tir titreyen , eşi yaklaştığında bacaklarını kilitleyen kendini kasıp ağlamaya başlayan, eşi bacaklarına dokunsa elini iten birisi cesur mudur?o benim işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?