Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar cok sevinclıyımm mumudan 8 cm rahatlıkla olduuu bu akşamkı denemem yarın sabah 10 cm denıcem artık yaprım dıe dusunuyorumm yada azdaha 9cm ama mutlkaa artıııcamm sizce aparatttan penis dahamı raht giriiyooo

aparatlara alışan p...s daha kolay oldugunu söyluyolar :)

merhaba cnaım tabıkı ederız ne durumdasın bağsedermısın

ya şimdi ben 1 yıl 3 aylık ewliyim ve olmuyo yapamıyorum vaji oldugumu bilmiyordm netten ögrendm sonra iki gün önce haydar dümenn formulu nu yapacktm malzemeleri aldm tam nasl yapacgma bida bakayım derken burayı gördm ve iki gündr uye olmaya calısıyorum tabi haydar dumenn formulu yaptk tık yo emla kullandm uyusukluk olmadı şimdi sizdeyim

merhaba ben birde
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32624223
bu konunun ilk sayfasındaki yöntemi deneyin derim ama olmazsa moral bozmadan hemen egzersizlere başlayın arkadaşım.

saol bebeğimm teşekkrr ederimm :)bende kendime şaşırıyorum allah bozmasın aminnnnnnnn:) görüşürüz kendine cici bakk :)

:) birkaç gün sonra eş denemesinide atlatırsın inşallah hepten leyla gibi dolaşırsın artık çünkü o zaman daha kolay olacak parmaktan.

dün sizi okuyunca serce parmagı denedim ilk bogum girdi ya mikrop kapar diye korkuyorum bütün hikayeleri okudum nerdeyse biliyorum zeytin yagını ama korkuyorum

canım ellerini tertemiz yıkarsan zeytinyağ kullanırsan Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın, ben denemeden önce dr a sormadım, ama denedim ve işe yaradı ya, aradım iyi bir dr var burda dedim arkadaşlara önericem mantar falan yapar mı? vajinismusu aşsınlarda hiçbirşey olmaz dedi, ha diyelim ki mantar yaptı oda zaten bir ilaçla çözümlenecek birşey dedi.şimdiye kadar hamdolsun hiç yağdan şikayet eden olmadı aksine faydasını çok kişi gördü.

bide ya benm cesaret sorunum var nolur yardım edin bende basarıp hikayemi yazmak istyrum artk 1 seneyi gecti:2:

zeytin yagını okudum ama ben yapamam ki o kadar cesaretim yok

peki şöyle söyleyim, kalbi sanki duracakmış gibi ağrıyla çarpan, bacakları sanki bağımsız gibi tir tir titreyen , eşi yaklaştığında bacaklarını kilitleyen kendini kasıp ağlamaya başlayan, eşi bacaklarına dokunsa elini iten birisi cesur mudur?o benim işte.

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve en son ve tek umudum burası artık ben elimi degemezken mecburen çaresizlik şimdi yapmaya başladım ama korkularım endişelerim var burdaki hikayeleri okuyunca bu kadar basit olamaz diyorum

ya ben parmak yapıcam ama parmagı ne tarafa nasıl itcem bu konuda endişem var

canım egzersiz yap zaten sana yapma demiyorum sadece bu yöntem kestirme yol olduğu için olursa gecede kurtulabilirsin ha olmadı çok uğraştım ama dersen yine diyorum yap egzersizini zaten bu sayfayla benim sayfanın amacı nasıl vajiden kurtuluruz.en kısa sürede.

aynı şeyler bendede vardıı eşi itme bacaklarda titireme kulak çöpuyle başalaıdm ben önce cnmm yavaş ve hıc hıssetmıyosun bilee onun gırdııgnı görunce beyın anlıyo ve yavs yavs dıgerlerını alam cesaretı gelısıyooo kızlarr burda yzsışmak zorl oluyo kasıyo bazen site msnden faceden yazşabılırızz bı sıkıntı olmazsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…