- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.501
Arkadaşlar ben araştırdım çünkü namaz kılan biriyim 1parmak 1 boğum girerse bozulmazmış ama alınsa iyi olurmuş.daha sonrası için boy abdesti alınmalıymış.bu yüzden ben sadece akşamları egzersiz yapabiliyorum
Ben hala orta parmaktayim bir gram ilerleme yok
Arkadaşlar ben araştırdım çünkü namaz kılan biriyim 1parmak 1 boğum girerse bozulmazmış ama alınsa iyi olurmuş.daha sonrası için boy abdesti alınmalıymış.bu yüzden ben sadece akşamları egzersiz yapabiliyorum
alamıyormusun hiç bol yag yap sonra ucu girince bol bol nefes al ıkın o ara sok
ehehe resim tuaf ama kadının hale bak acaba bizdemi uzakdan böle görünüyoruz
Yariya kadar alıyorum gerisi girmiyor bol yag yapıyorum
ehehe resim tuaf ama kadının hale bak acaba bizdemi uzakdan böle görünüyoruz
sayfanın linkini verirmisin sana zahmet
işte sorun bu adam başını kaldırıp eşim ne halde diye bir baksa :)) anahtarın onun elinde olduğunu görür, tabi kendi derdine düştüğü için daha çoook arar
sagol paylaştıgın için benm gbi çogu kişinin aklına gelmemiştir bu konu eminim yani
Yariya kadar alıyorum gerisi girmiyor bol yag yapıyorum
yok bunu soran çok oldu da sonuca bağlamadılar sanırım.bende siz sorduğunuzda nette araştırdım ama bulamadım malesef.
yine kocalarımız iy sabırlı kız öyle deme artık ömür boyu böyle yasarız diyo adam zewkinden bile vazgeciyo
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html lütfen okumadıysanız ilk sayfayı okuyup ona göre deneme yapın. birde arkadaş haklı kabız olmuş gibi ıkının ilerlemediği zamanlar.
işte sorun bu adam başını kaldırıp eşim ne halde diye bir baksa :)) anahtarın onun elinde olduğunu görür, tabi kendi derdine düştüğü için daha çoook arar
ben resimdeki gibi olan eşleri söylüyorum canım benim =)
biz daha kötüyüz bencebirde ayaklarımızı kilitliyoruz.
evett :) benimki aradı şimdi akşama seksi giyin diyor neden acaba aalla allla :))
ahhhhhh ahhhhhhhhhhhhh ben giyinsemde faydası yok o işi ypamadıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?