Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım bence dr a gitmeden önce burda aşmayı deneyin çünkü dr da burda uygulanan egzersizleri uygulatıyor , burda ki motivasyonu başka yerde bulamazsınız ve ayrıca ekstra http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html#post32639932 bu konunun ilk sayfasını okuyup ilk denemede yenen arkadaşım bu olmasaydı dr a gidecektim 5 bin cebime kaldı demişti. isterseniz bu verdiğim linke tıklayıp ilk sayfayı okuyun ve deneyin ama olana kadar uğraşın hemen bırakmayın, sonra baktınız birkaç gün denediniz işe yaramadı hemen egzersizlere başlayın , arkadaşlar burda çok güzel yönlendiriyor, çok kısa sürede aşmanız mümkün.

valla kafada bitirdikden sonra egzersizlerde de baya ilerdeyiz bence bol yag bol yagg başka bi sebebiyok :)

çok mu umutsuzum ama dun serce parmagı bi alsam diyodum bugun orta parmakla iki parmagı halletsem ikna olacagm üstesinden gelecegme de

canım umutsuzsun demiyorum ben , kendini olumsuz şeylerle doldurursan olmaz diyorum, nasıl yenerim diye düşünmen gerekiyor artık. herkes aşıyor demek ki , imkansız değil demelisin, herkes hiç acımıyor , bunca zaman boşuna acı çekmişi diyor, bu muymuş hiç anlamadım diyor, hiç çok acıdı aştım ama dayanılmaz bir acı yaşadım diyor mu? peki sence acı duyulacak birşeyi Allah kullarına verir mi? hemde bu kadar küçük büyük herkes bu duygunun peşinden koşar mı? bak sende sorun yok sadece psikolojik birşey yaşadığımız, gözüne toz kaçacak olsa gözünü nasıl kapatıyorsun sıkı sıkı, hiç yaşamadığın birşey beraberlik yıllarca oraya ne bakıyorsun ne kullanıyorsun, üstelik kulaktan dolma kötü şeyler var , hepsi hurafe olan ama bilinç altını doldurup seni olumsuz etkileyen. yaşadıkların normal ama artık nasıl yaparım dediğin an aşarsın.

buu şey var adı neydii yaa vazalinn o kayganlaştırmıyo ki onu neden sürüyolsr bende de var lavantalı sanıırım :)

vazelin bazılarının işine yarıyor, jelde işime yaradı diyenler var, psikolojik ya sorun herkesin psikolojisi farklı işte.

bugun orta parmagı halledecegm hafta sonuda denemek istiyorum ama benmde esim olumsuz sonuc alınca hemen sinirlenyo bagryo dönüp yatıyo

aparatla kendini daha iyi hissedeceksen iyice ilerle şimdi bu kadar ilerlemişken eş denemesi yap desem olmazsa hayal kırıklığına uğrarsın, ama diyorsan yok ben olumsuz olsada denerim sonuçta yeterince hazır değilim der sonra egzersiz bitince tekrar denerim dersen tabiki dene, çünkü 2 parmaktan sonra yenen olduğu gibi hiç gzersiz yapmadan yenende oldu. tamamen senin azmine bağlı.

Çok çok teşekkür ederim muhakkak deniycem ama 2 yılı geçti benimki yani anlıycağın moral motivasyon yerlerde... Siz buşekildemi yendiniz? Ne kadar sürede hallettiniz? Ben öyle bir duruma geldimki artık eşim dokununca bile zıplıyorum yine akşam oldu yine o sıkıntıyı çekicem die kesintisiz hergün dertleniorum bu sıkıntıda öyle bişeyki kimseyede anlatamıosun çok zor yani...

benm de bir bucuk sene oldu ama burdan umutluyum denemekten ne çıkarki

bugun orta parmagı halledecegm hafta sonuda denemek istiyorum ama benmde esim olumsuz sonuc alınca hemen sinirlenyo bagryo dönüp yatıyo

takma kafana benim eşimde aynıydı, ben zeytinyağı nasıl aklıma getirdim :)) bağırasına boşluk bırakmamak için zaman kazanmaya çalıştım, işe yarayacağını bilmeden denedim. :))

sayfayı lütfen sıkılmadan sonuna kadar okuyun, işe yarayacağını bilmeden uydurduğum birşeydi ama çok arkadaşımın işine yaradı şükürler olsun,bu arada 2 yıl diyorsunuz çok zor ama biz burda 5 yıl , 7.5 yıl, 10 yıl bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızın aştığını gördük yani kendinizi umutsuz görmeyin sakın. onlarda bu sayfayı geç buldukları için bu kadar sürdü, erken bulanlar çok şanslı. lütfen moralinizi yüksek tutun, burda yenmeden giden olmuyor Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…