- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.481
sayfayı lütfen sıkılmadan sonuna kadar okuyun, işe yarayacağını bilmeden uydurduğum birşeydi ama çok arkadaşımın işine yaradı şükürler olsun,bu arada 2 yıl diyorsunuz çok zor ama biz burda 5 yıl , 7.5 yıl, 10 yıl bu sıkıntıyı çeken arkadaşlarımızın aştığını gördük yani kendinizi umutsuz görmeyin sakın. onlarda bu sayfayı geç buldukları için bu kadar sürdü, erken bulanlar çok şanslı. lütfen moralinizi yüksek tutun, burda yenmeden giden olmuyor Allahın izniyle.
darısı başıma dua edin benm gbi olanlar için ya lütfen
mantıklı bi soru hiç aklıma gelmemişti
:)) inşallah işine yarar eş denemesinde de duanı alırım :)))
Sayfayı 2 defa okudum muhtemelen bikaç defa daha okurum inşallah banada faydası dokunur. Yalnız bişey sorucam benim üstte olduğum. Pozisyonda ben hiç başarılı olamıorum hemen kaçıorum ben altta olsam sizce nasıl olur? Yani kontrol onda olmuş olur böyle daha iyi okabilir. Sizin bu pozisyon için önerileriniz varmı?
kendimde edicemm anneme de dicem annee bi tatlımı tatlı arkadasım varr bana çok tavsiyelerde bulunduu ona da dua edermisin bi yasin okurmsn dicem :)))
canım benim o senin tatlılığın :))Allah razı olsun kuzum. zahmet vermeyelim şimdi ama dualarınız nasıl makbule geçer varya.
amin canım cümlemizin inşallah.olurmu canım ölee şeyy :) herşey gönlünce olur innşş:)
az önce bu resmi buldum eklenmedi birtürlü :)) ama şunu unutma eşin doğru anahtarı daha erken bulabilir :) yada ilk seferde :)
ehehe resim tuaf ama kadının hale bak acaba bizdemi uzakdan böle görünüyoruz
anahtar kadının elinde, adam ne yapsa boşo yüzdeen ilk denemede siz üstte olun ve o anahtarı kullanın :)
yoksa adam yanlıs anahtarla girmeye çalışır bu sefer de can acısı oluyo. kendimden biliyorum yanii:)
kızlar 10cmm aladım kasmadan bugünd ebasrılıyıdı sizce neyapmmalıyım artık akşamda bunu calıscam aparattta nerden nereye 5 günde ya sadcee 10cmm bırazıck hala sızılamama vr ama okdr herhaldeyaaa akşamasma 10 cmm clsıcamm daha sonra neyapmmalıyım eş dneemlerınee gecsemmı önerılerınızı beklıyorum kacgun daha böle calısmalıyım daha YARIDM YARDIMMM
arkadaşım bizde hep ömrümüz boyunca aşamayacağımızı sanıyorduk ama bak hepsi geride kaldı hamdolsun , ne kadar kolay acısızmış dedik, eş denemesini lütfen sayfamda anlattığım gibi yapın, inanın çok kolay olacak, bunu ilk gününde yenen birisi değil aylarca sizinle aynı korkuları yaşayan biri söylüyor.
Ne yapmamiz gerek acaba oraya bisey girip çıkıyor sonucta bilgisi olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?