Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak bu resimdeki gibi yönlendirmeye devam et cnm.popo yönüne yani. dimrirek sokarsan duvara tosluo gibi olur :)Eki Görüntüle 860816

Çookk çoook çokkk teşekkür ederim avesra ya ve sana melisaaaa :) Ya gerçekten inanamıyorum.Eşime söyledim demin inanamadı :) Şaka filan dedi :)) Akşama da o yanımdayken yapayım da inansın :)Şimdi hangi parmağa geçmeliyim bu küçük parmak bitince :)
 

canım benım ınan cok sevındım bak bukadar basıt ıste sımdı hemen ısaret parmağına gec kuzummmm
 
canım benım ınan cok sevındım bak bukadar basıt ıste sımdı hemen ısaret parmağına gec kuzummmm

Yaaa inanamıyorummmm.Allah razı olsun senden :)Bu kadar zaman niye beklemişim bilmiyorum.Bu kadar kolay mıymışşşşş.Hiiiç acımadı azıcık kasıldı sanki o kadar :) ay bilmiyorum,unuttum bileeeee :) İşarete de geçeceğimmm.İnşallah en kısa sürede ben yeneceğimmm :)
 
Bu yaziyi okudum ama yapmaya cesaret edemedim denemek istiyorum ama ins olur

canım bir işin başına geçene kadar neler yapabileceğimizi bilemeyiz ya hani, buda böyle, geriden bakılınca zor görünüyor ama inan dediğim şekilde daha kolay olacak , bende cesur değildim ama acı oladığını görünce insan yavaş yavaş ilerliyor.
 

yenersın yenersın ısaretıde yap haber ver bıze
 
Arkadaslar meraba... bende 4 aydir evliyim,vajinismusmuyum bilmiyorum,ama cinsel iliskimizde p....s giriyor ama biyerden sonra sanki ora kapali gibi gitmiyo ve asiri yanma ve aci oluyo doktorda sorun yok dedi neyapmaliyim yardim edin lutfennn

canım mutlaka zeytinyağ sürün vajina içine ve eşinin p sine, sonra ilk girişte takıldığın kendini kastığın yerlerde mutlaka ıkınarak it p yi.
 

tebrikler tatlışş hepimizz bunları dedik eminnn oll yapana kadarrr ecel terleri döktükk ama yapdıkdann sonraa ayyyyy ınanmuıyorumm bumuymuşşşşşşşşş dedik yaanii tekrar tebrk ederimmmm :)
 

canım bu arada kusura bakma dün ben çıktım sen gelmişsin, sen gelince bırakmışım gibi olmasın. birde sen üzülme sakın biliyorsun bazen bu sıkıntıdan sinirler öyle bozuluyor ki , alınganlık, yanlış anlamalar olabiliyor, malesef ki daha çok kim burda ve cvp yazıyorsa haliyle ona denk geliyor tatsız durumlar. gerçi arkadaşla anlaşmışsınız tatlıya bağlanmış sevindim ama yazmadan edemedim.
 

yok canmmmm olurmu oyle sey dusunmeme bıle.arkadasla anlastık tabıkı onlarda hassas ama ıste bazen yardım etmelerımızı sınılr ekarsılıoolar busefer ıster ısteemz uzuluorum kızıorum haloldu bısye olmaz onlar yensınde su hastalığı tek derdımız o suannn.optuk senı teyzesıııııı
 
yarn gece eşimin babası gelecekk belki anneside gelir 1 gün durucak yani bugecede denemelere devame etmek lazım

inşallah bu gece çözersinde yarında ara vermiş olursun, birde daha kendine güvenin gelir. bugün olmasada sakın üzülme sen maşallah iyi durumdasın, ve lütfen hemen deneyip olmuyor diye bırakma, yarıya geldi ya ıkındın olmadı , çıkar tekrar yağ sür p ye tekrar dene bol bol ıkın, nefes al derin derin sonra derin derin huzur bulmuş gibi gevşemiş gibi nefes ver , veee ıkıııınnnn :))
 
özel msj başı 5 dk beklemekten nefret ediyorum ya buna çözüm bulsalar en azından belli bir msj sayısını geçince hemen yollama hakkı kazansak falan ( şimdi çıkmak zorunda kalıcam ama arkadaşlar cvp yazamazsam çok üzülürüm nolur hakkınızı helal edin ilk fırsatta yazarım.
 

olacakkkkkkkkkkkk olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))
 

muck:))))))))))))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…