Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bakın işte bikaç dakika önce bi azimle egzersize başlayan arkadaşımızın yazdığı cümle """bu kadar zaman niye beklemişim bilmiyorum"""" dahada bişi demiorm ben

Son düzenleme:
kızlar bakın işte bikaç dakika önce bi azimle egzersize başlayan arkadaşımızın yazdığı cümle """bu kadar zaman niye beklemişim bilmiyorum"""" dahada bişi demiorm ben

Evet canım.Ben bayağıdır burayı takip ediyordum ama bir türlü üye olamadım.Dün müydü önceki gün mü ne hemen üye oldum ve buraya yazdım.Sonra yazılanları okudum.İki buçuk aydan fazla zamandır boşuna beklemişim.Ben zannediyordum ki çok acıyacak,kan gövdeyi götürecek.Hiç öyle bir şey yokmuş.İnan çok rahat oldu.Allah sizden bin kere razı olsun....

SSaaaağol canım benim,sen yendin mi pek, nasıl durumlar? :)

o yolda ilerlemişş bulunuyorum canm bayaa aynı bende dokunamazken tüm eş demeleri hüsran bi şekilde giderken bu siteyi buldumm ki başka amaçla takılıyodum saç için :) vaji aklıma geldi okudum okudum da okudumm baya takip ettim sonra üye olma karraı aldım canlarımın destegi ile egzersizlere başdımm kulak çubugu mum derken kademe kademe ben aparatla yapıyorum bu arada parmak egzersizleriyle degill en sonunda eş denemesine geçdim dün gece yarısı girdi ama canım çok yanmadı bi bogum var vajide ilerde oraya gelınce takıldımm geçmicek dedim sıkmadım çok kendımı öle işde bu gece tekrarr denicezz bu sefer olacak inşş

sende haklısın tabi, insan üzülüyor bu arkadaşımız çabuk farketti durumu sağolsun , ben ısrarla tartışanlara çok kırılıyorum. neyse onlar aşsında dediğin gibi,canları sağolsun. teyzesi sevsin sizi

Ayy hadi inşallah canımmm.Olacak,herkes nasıl yaptıysa biz de öyle yapacağız.İmkansız diye bir şey yok.Ben de bugün başladım acemi acemi :)En kısa zamanda aranıza katılacağımmmm :)

Dunku egzersiz yarim saat surmustu ardinda biraktigi kotu duygu ise saatlerce... bugun kendimi cok zorlayarak egzersizime basladim ve tamamladim bu sefer 15 dakikada bitti bi 10 dakika sonra ise rahatsizlik duygusu tamamen gecmisti... 40 defa orta parmak git gel yapmistim... benim sorunum bi sekilde zor da olsa parmsak giriyor da cikarken acaip kötü oluyorum... tam tersi olmasi gerekmez mi??? Bi de surekli icimden bi ses bosuna butun bu ugraslar diyor. Ama birşeyler yapmam gerekiyor denemem lazim...

ohooo sen bu azimlee bi an önce aşarsn :) aynı ben

Artık tak etti valla tatlım.Bu sorun yüzünden eşimle aramız bozulsun istemiyorum.Şimdilik pek seslenmiyor ama biliyorum içten içe üzülüyor.Ben zaten ona daha önce bu siteden ve kızların egzersizlerinden bahsetmiştim.Önce yok dedi,doktora gitsek de aynısnı yaptıracak filan deyince razı oldu :)

Canım hiç öyle düşünmeee.Bu egzersizlerle kaç tane kız yenmiş bu hastalığı.Bak neler okuduk,neler gördük.Yenip de hamiş olanlar bile var.Ben de senin gibiydim ve bugün ilk defa serçe parmağımı aldım bi gazla.O giriyorsa diğerleri neden olmasın dedim.Sen de öyle düşün.Zamanla o his kaybolur herhalde.

sanırım sen kastamonulusun :) oraya bu zamana kadar hç bişey girip cıkmadıgı için tuaflık duygusu bence gayet normall ama geçecek olan bi duygu bak kendinde söuluyosun dün çok kötü hissedmısdım egzersızden sonra bugun bıraz daha az dıyee ama cıkarken tuaf oluyosun demi bi kaç egzersızden snra geçiyor canm o merak edme sen geçici şeyler bunlar hemm sen ilerledikçe bu durumdan kurtulmak için bi an önce eş denemesine geçiceksin vee diceksin kii ben parmak egzersızlerınde o kadar yapdım eş denemelrininde hakkından gelirim çünkü artık iyice güven duygusu yüklemiş oldun kendinee kesinlikle yapamıyorum ypamıcamm deme bunun üsdesınden mutlaka gelmemizz lazım bu eşler bizi ömür boyu beklicekmiiii? evliliğinn temellerinden degilmi bu cinsellikk nasıl olacakk peki nereye kdar bi bardagın taşdıgı noktaa olacakk sen parmak egzersizlerinii bi iyice ilerlet alışş giriş çıkışlardaa kendine iyice güvenin gelsin eş deemesine öle geçersin vee olmadıgında da emin ol benım gibi daha hırslanıcaksınn :) elbbette olacakk vee bence kesınlıkle bol z.yagı kullanmalısın

mrb arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim ve bana kesenin oluştuğunu fakat kalp atışını yirmi gün sonra gittiğimde duyabileceğimi söyledi 5 günüm geçiodu gittiğimde kan testinde çıktı ama ultrasonda çıkmadı bugün ise 13. günüm fakat bu defada kalp atışını duyamadım arkadaşlarım falan hep duyulurdu aslında nie öyle olmuş falan diolar çok moralim bozuk kalp atışı için kaç gün gerekliki veyaa bunun adet tarihinden sonrasımı önemli yoksa hamile kaldığım günden itibarenmi saymalıyım :'((((( bi sürü şey var kafamda acaba normal ilişkiyle olmadığı için oluşmadımı çok kötüyüm yaa uff

aynen bnımkıde kızmısdıı ama dedım boşuna o kadar para verıcez herkez bu şekilde yeniyo deyınce ikna olmuşdu :)

canım başka bi doktora daha gitsen :S

arkadaşlar yarın görüşürüz Allah hepinize yenmeniz için güç ve sabır versin ve tabiki kolaylık versin, ama inanın zaten Yaradan kolaylığı vermiş biz zorlaştırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…