Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bazı yazılanları okudum allahım öncelikle yardımcınız olsun biran önce saglıklı ilişkilerinize baslarsınız ins size sunu söylemek istiyorum bende evlenmeden önce kesinlikle yapamam olmaz diye cok korkuyordum zorda olsa esiminde ilfi ve destegiyle sükürler olsunki atlattım hemen kesinlikle bırakmayın mücadeleyi esinizle bagınızı asla koparmayın deneyin üzerine gidin bence kendi kanatim ilk zamnlar üzerine gidip yenmek ama yinede her zaman acık kapı vardır unutmayın esinizde size destek olduktan sonra cözülmeyecek kadar kötü bişey degil kesinlikle evliligin esler arasındaki bagın olmassa olmazı cünkü hayırlı günler

mrb arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim ve bana kesenin oluştuğunu fakat kalp atışını yirmi gün sonra gittiğimde duyabileceğimi söyledi 5 günüm geçiodu gittiğimde kan testinde çıktı ama ultrasonda çıkmadı bugün ise 13. günüm fakat bu defada kalp atışını duyamadım arkadaşlarım falan hep duyulurdu aslında nie öyle olmuş falan diolar çok moralim bozuk kalp atışı için kaç gün gerekliki veyaa bunun adet tarihinden sonrasımı önemli yoksa hamile kaldığım günden itibarenmi saymalıyım :'((((( bi sürü şey var kafamda acaba normal ilişkiyle olmadığı için oluşmadımı çok kötüyüm yaa uff:43:

canımmmmm benımmmmmm bak sımdı kımı bebek gec dollenıor kımısıde hemen.doktora ılk gıtınde zaten kesenı goruyor değerı dusukse kesesı gozukmeyenler bıle var.ben gıtımde 4 haftalıktım sadece keseyı gordu ve 2 hafta sonra gel bebeğı gorucez dedı goremezsemde vajınadan bakıcam ordan gormeye calısıcaz dedı ben gıtımde bebeğıde gorup kalp atıslaırnıd aduymustu fakat ben sana sunu solım 9.haftada ancka kalp atısını duyanlar olabılıyor canım hemen umutuzluğa kapılma bıraz daha bekle aksı bısey olmaz merak etme.zaten aksı bır durum olsa doktor muhakak sana derdı.herkeısn farklı haftalarda duyuluyor kımısı 4 haftada bebeğıde goruyor kalbıde duyuyor ben 6 haftada anca duydum dıorumya sana.boyle yapma sen uzulursen bebıste uzulur.buarada ılıskıye gırmemenle alakası yok senınde aynı benımde herkesınde aynı hamıle kalması bu konuyla asla ılgısı yok kendını uzersın bebıste uzulur toparla kendını bakalımmm hemen morlaını bozma nezman gıdıceksın bıdaha doktora?

Evlenirken boyle bir seyle karsilasabilecegim hic aklima gelmemisti... simdi egzersiz yaparken hayallerim aklima geliyor cok uzuluyorum... simdi sadece esimi mutlu edebileyim baska bisey istemiyorum diyorum ama neden neden ben diyorum... acaba kocami yeterince sevmiyorum mu ki icime kabul edemiyorum... kocami hala cok seviyorum ama evlemeden onceki istegim tamamen gitmis durumda... sanki omrum boyunca hic tahrik olamayacagim...

mrb arkadaşlar bugün kontrolüm vardı doktora gittim ve bana kesenin oluştuğunu fakat kalp atışını yirmi gün sonra gittiğimde duyabileceğimi söyledi 5 günüm geçiodu gittiğimde kan testinde çıktı ama ultrasonda çıkmadı bugün ise 13. günüm fakat bu defada kalp atışını duyamadım arkadaşlarım falan hep duyulurdu aslında nie öyle olmuş falan diolar çok moralim bozuk kalp atışı için kaç gün gerekliki veyaa bunun adet tarihinden sonrasımı önemli yoksa hamile kaldığım günden itibarenmi saymalıyım :'((((( bi sürü şey var kafamda acaba normal ilişkiyle olmadığı için oluşmadımı çok kötüyüm yaa uff:43:

canım 1.5 ay da kalp atışı duyuluyor, bazı insanlarda bu dahada uzun sürebiliyormuş, sakın canını sıkma normal ilişki olmadığından falan değil , bende bebeğimi kaybettim inan bana çok ağladım ama sonra dediler ki belki doğsa sakat olacaktı Allah korusun, lütfen sakın üzme kendini ve biraz daha bekle, Allah arkasında ki hayrı herzaman göstermeyebilir, inşallah herşey yolunda olur ama olmazsada mutlaka bir hayır vardır.hamileliklerin %80 inde olabiliyormuş bu durum. moralini bozma ama olumsuzuna da hazırlıklı ol, bol bol salavat getir rahatlatır kuzum, Allah yardımcın olsun inşallah.hem şunu düşün belki vajinismusu yenip daha rahat bir hamilelik yaşayacaksın, şimdi içini karartmak değil amacım, ama lütfen olumsuz ihtimalinde kendini teselli et , sakın bırakma.bu arada senin söylediğin tarihe göre zaten şimdiden bebeğin kalp atışını değil kendini bile görememişti dr benimkinde.

Son düzenleme:

bak ben adetımden 15 gun sonra bebeğı gordum canım ogunde kalp atısını duydum .ve gec dolennme olduğu zaman dahada uzun surer aksı bı durum olsa doktor zaten sana muhakak derdı ıcını ferah tut cnm

sanırım sen kastamonulusun :) oraya bu zamana kadar hç bişey girip cıkmadıgı için tuaflık duygusu bence gayet normall ama geçecek olan bi duygu bak kendinde söuluyosun dün çok kötü hissedmısdım egzersızden sonra bugun bıraz daha az dıyee ama cıkarken tuaf oluyosun demi bi kaç egzersızden snra geçiyor canm o merak edme sen geçici şeyler bunlar hemm sen ilerledikçe bu durumdan kurtulmak için bi an önce eş denemesine geçiceksin vee diceksin kii ben parmak egzersızlerınde o kadar yapdım eş denemelrininde hakkından gelirim çünkü artık iyice güven duygusu yüklemiş oldun kendinee kesinlikle yapamıyorum ypamıcamm deme bunun üsdesınden mutlaka gelmemizz lazım bu eşler bizi ömür boyu beklicekmiiii? evliliğinn temellerinden degilmi bu cinsellikk nasıl olacakk peki nereye kdar bi bardagın taşdıgı noktaa olacakk sen parmak egzersizlerinii bi iyice ilerlet alışş giriş çıkışlardaa kendine iyice güvenin gelsin eş deemesine öle geçersin vee olmadıgında da emin ol benım gibi daha hırslanıcaksınn :) elbbette olacakk vee bence kesınlıkle bol z.yagı kullanmalısın

Tesekkur ederim destegin icin sagol... bunlari okuyunca umut geliyor ... ins

canımmmmm benımmmmmm bak sımdı kımı bebek gec dollenıor kımısıde hemen.doktora ılk gıtınde zaten kesenı goruyor değerı dusukse kesesı gozukmeyenler bıle var.ben gıtımde 4 haftalıktım sadece keseyı gordu ve 2 hafta sonra gel bebeğı gorucez dedı goremezsemde vajınadan bakıcam ordan gormeye calısıcaz dedı ben gıtımde bebeğıde gorup kalp atıslaırnıd aduymustu fakat ben sana sunu solım 9.haftada ancka kalp atısını duyanlar olabılıyor canım hemen umutuzluğa kapılma bıraz daha bekle aksı bısey olmaz merak etme.zaten aksı bır durum olsa doktor muhakak sana derdı.herkeısn farklı haftalarda duyuluyor kımısı 4 haftada bebeğıde goruyor kalbıde duyuyor ben 6 haftada anca duydum dıorumya sana.boyle yapma sen uzulursen bebıste uzulur.buarada ılıskıye gırmemenle alakası yok senınde aynı benımde herkesınde aynı hamıle kalması bu konuyla asla ılgısı yok kendını uzersın bebıste uzulur toparla kendını bakalımmm hemen morlaını bozma nezman gıdıceksın bıdaha doktora?

yirmi gün sonra istedi doktor işte 6 aralık oluyor sanırım ama o zamana kadar nasıl bekliycem bilmiyorum kese bile çok küçüktü zaten ultrsn resminde bile zor görülüyor bi kaç yerden duydum kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olan çok kişi varmış o yüzden çok korktum

bak ben adetımden 15 gun sonra bebeğı gordum canım ogunde kalp atısını duydum .ve gec dolennme olduğu zaman dahada uzun surer aksı bı durum olsa doktor zaten sana muhakak derdı ıcını ferah tut cnm

saol cnm inşallah bişey yoktur bu durum eşimle aramızdaki buzları eritmişti bana olan duyguları tamamen değişmişti vajinismus yüzünden aramızda dağlar vardı ztn herşeyi unutmuştu şimdi bir sorun olursa hem onun acısı hem vajinismus hem yeniden eşimi kaybetmek çok ağır bi yük benm için :((

yirmi gün sonra istedi doktor işte 6 aralık oluyor sanırım ama o zamana kadar nasıl bekliycem bilmiyorum kese bile çok küçüktü zaten ultrsn resminde bile zor görülüyor bi kaç yerden duydum kalp atışı duyulmadığı için kürtaj olan çok kişi varmış o yüzden çok korktum

canım sen kendı kendını uzuosun ama .bak bana doktorum 15 gun sonra gel dedı bebeğe bakıcaz dedı kalp atısını soyelmeıstı bıle ben kalp atısını 1 ay sonra beklıodum tek derdım bebeğımı gorımde ogun sans eserı duyduk kalp atısınıda ılla herkeısn yasadığını sende yasamak zorunda deılsın.tabıkı zor gunler gecmek bıtmez ama hamıelleık boyle kuzum kalp atısını duycan sonra testler baslıcak yasıomu ıcımdemı sağlıklımı hep bı krokuyla allaha emnaetler onlar sen stres yapma sureklı dua ett kendıne dıkat et hıcbırsye olmaz cnm.ama eğer ıcın rahat etmıosan ben ogune kada rbekleyemem dıosan gt baska doktorada goster cnm ıcın rahat etsın

canım ıyıde bu spermin kafası girip kuyrugu dışarıda kalacak haliyok yaa çocuk eksık olsun yok öle bişey bence kee oluşmuş diyo bebek vr demekki sen başka doktor daha git için rahat etsın

bende öyle düşünüyorum ama ikide birde ultrasona girmek istemiyorum en iyisi beklemek ama o yirmi gün yirmi yıl olur bana

saol cnm inşallah bişey yoktur bu durum eşimle aramızdaki buzları eritmişti bana olan duyguları tamamen değişmişti vajinismus yüzünden aramızda dağlar vardı ztn herşeyi unutmuştu şimdi bir sorun olursa hem onun acısı hem vajinismus hem yeniden eşimi kaybetmek çok ağır bi yük benm için :((

canım benim sen hamile oldğnu çok erken fark ettin . o yüzden sabırlı ol kendine çok ama çok dikkat et ve asla kötü şeyler düşünme olurmu?
rabbim sana bu bebişi hiçte kolay olmayacak şekilde nasip etti kucağına almanda nasip olacak inşallah. şuan ters giden hiç bişi olmamış doktor öle bişi sölememiş o yüzden içini kalbini hiç bozma bol bol dua et olurmu :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende öyle düşünüyorum ama ikide birde ultrasona girmek istemiyorum en iyisi beklemek ama o yirmi gün yirmi yıl olur bana

soyle dusun kalp atısını duydun bebeğın 20 gun sonra doktor dıcekkı 1 ay sonra gel o bır ayda napıcaksın ozaman ya kalbı durusa boyle ıhtımallerde var cnmmm sureklı doktoramı gıdıceksın hayır tabıkı.oyuzden stres sakın yapma hersey beklemekle oluyor hamıelleıkte onlar allahın bıze verdığı emanetler ve allah onları koruyor orda he kotu bısey varsa zaten sağlıksızdırkı olmustur sen duanı et kendıne dıkat et yavruna hıcbısey olmaz merak etme.hem doktor bısey dememıs 20 gun sorna gel demıs sen neden kendını uzuosun.keseyı goremeyenler var dusun keseyı gorup kesesı sekılsız olanlar vr..sen bırıncı kısmı atlkattın kesenı gordun sımdı sırada kalp atısların var zamanla hepsını yasıcaksın tek tek lutfen bıraz dırenclı ol.ben sen annesın artık:19:anneler boylemı olurr sık dısını 20 gunde gelıp gecıcek ve burda kalp atısını duydum dıye yazıcaksın ben ınanıorum allaha.dualrım senınle canım rabım evlatlarımızı koruru sen hıc merak etme:nazar::emir_bebek::16:

soyle dusun kalp atısını duydun bebeğın 20 gun sonra doktor dıcekkı 1 ay sonra gel o bır ayda napıcaksın ozaman ya kalbı durusa boyle ıhtımallerde var cnmmm sureklı doktoramı gıdıceksın hayır tabıkı.oyuzden stres sakın yapma hersey beklemekle oluyor hamıelleıkte onlar allahın bıze verdığı emanetler ve allah onları koruyor orda he kotu bısey varsa zaten sağlıksızdırkı olmustur sen duanı et kendıne dıkat et yavruna hıcbısey olmaz merak etme.hem doktor bısey dememıs 20 gun sorna gel demıs sen neden kendını uzuosun.keseyı goremeyenler var dusun keseyı gorup kesesı sekılsız olanlar vr..sen bırıncı kısmı atlkattın kesenı gordun sımdı sırada kalp atısların var zamanla hepsını yasıcaksın tek tek lutfen bıraz dırenclı ol.ben sen annesın artık:19:anneler boylemı olurr sık dısını 20 gunde gelıp gecıcek ve burda kalp atısını duydum dıye yazıcaksın ben ınanıorum allaha.dualrım senınle canım rabım evlatlarımızı koruru sen hıc merak etme:nazar::emir_bebek::16:

canım benm çok saol haklısın biraz sabırsız ve karamsar davranıyorum ama hep vajinismus olduğum için bişeyler eksikmiş gibi hissediyorum herkes aynı şeyi söylüyor normal hamilelikten bir farkın yok die ama benm buna alışmam zaman alacak sanırım sonuçta yaşadıklarım pekte normal değil daha karı koca olamadan anne olacağımı öğrendim bide ona bir anda bağlandım o yüzden böyle korkuyorum inşallaj dediğin gibi olur ve yirmi gün sonra size kalp atışını duyduğumu yazarım Allah ım herkesin yavrusunu korusun bnmkinide tabi ona emanetlerr

canım benim sen hamile oldğnu çok erken fark ettin . o yüzden sabırlı ol kendine çok ama çok dikkat et ve asla kötü şeyler düşünme olurmu?
rabbim sana bu bebişi hiçte kolay olmayacak şekilde nasip etti kucağına almanda nasip olacak inşallah. şuan ters giden hiç bişi olmamış doktor öle bişi sölememiş o yüzden içini kalbini hiç bozma bol bol dua et olurmu :nazar::nazar::nazar::nazar:

evet canım haklısın hiçte kolay olmayacak bir şekilde oldu belkide zamanı gelmişti belkide bir sorun olmayacak ama insan işte düşünmeden edemiyor inşallah kucağıma almada nasip olur ne diym saolun hepiniz iyiki varsınız gerçekten sizde dua edin benm içinn :((

evet canım haklısın hiçte kolay olmayacak bir şekilde oldu belkide zamanı gelmişti belkide bir sorun olmayacak ama insan işte düşünmeden edemiyor inşallah kucağıma almada nasip olur ne diym saolun hepiniz iyiki varsınız gerçekten sizde dua edin benm içinn :((

he soyle cnaım bıraz daha sakınles ve boyle dusunnn.normal ılıskı yasamasanda hepmızın hamıelleı aynı stresını anlıorum ebnde senın zamanında oleydım ama bosuna stres yaptım barı sen yapma yavrun etkılenmeısn cnm dularım senınle allaha emanet ol

HaYirli olsun Canim sevindim insallah iyi olcak merak etme dua edeceyiz peki Doktor normal dogum olur dedimi kontrol ler nasil yapilior Altan yasak herhalde bildigime glre cunku iliski olmadan deme korkma herse duzelir

Back
X