- 12 Kasım 2013
- 179
- 31
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.701
İşaret parmağım biraz zorluyor gibi.Acı hissediyorum ne yapmam lazım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar
ben daha önce hiç yazmadım ama hep okuyordum 5 aydır evliyim vajinusmusu buradan okuduklarım sayesinde bu hafta yendim
bildiklerini paylaşan herkese çoook teşekkür ederim.
İşaret parmağım biraz zorluyor gibi.Acı hissediyorum ne yapmam lazım?
sorun yok canım kayganlaştırıcı yada yag sur ama iyi ce ıkın ıkınabildiğin kadar once nefesini kontrol et ıkın daha sora egzersize gec
nasıl yendin canm anlatırmısın biraz
tatlım nasıl 8 cm yapıyosun anlamadım ben ? Kızlar bu arada benim aklıma bişe takılıyo ya hep parmak egzersizi yapıyorum ben tek parmak ok 2 parmak tek boğum alabiliyorum şimdilik ama girişte parmaklarım çok sıkışıyo böyle iz oluşuyo zar mı yapıyo onu acaaba? bu egzersizler sırasında zarı kendimiz mi yırtmış oluyoruz nasıl oluyo?
1.sayfadan itibaren aynı sorunu paylaşan arkadaşlarımıza yardım eden birkaç arkadaşımız var özellikle onlara teşekkür etmek istiyorum... eminim ki farkında olmadan bir çok evliliğe ya da ilişkiye inanılmaz katkıda bulunmuşlardır(sırf bu teşekkur için yazıyorum aslında).
ayrıca belirtmek istediğim birkaç nokta var... arkadaşlar burda kimse kimseyi evli olmadan ilişki yaşadığı için yargılayamaz.. allah ın verdiği en buyuk nimetlerden biri özgür iradedir. seçimini yaparsın ve o yolda ilerlersin... cinsel birlikteliği sadece evliliğe mal etmek bana kalırsa çok yanlış bir düşünce... aşk yapmak demektir cinsel birliktelik ve gereken aşık iki insandır evlilik cüzdanı değil.. tabi ki bunun türkiyedeki birçok kesme hitap etmeyen bir düşünce olduğunun farkındayım... ama en azından yargılamayalım arkadaşlar...
son olarak şunu belirtmek isterim ki penis, vajina, seks demekten çekinmemelisinz, kadın olduğunuzu birey olduğunuzu ve bunların herhangi bir organınız gibi olduğunu unutmayın, bu tarz çekincelerin(ayıp günah kötü vb.) vajinusmus sorununun en temel sebeplerinden biri olduğunu düşünüyorum ve eminim ki birçok arkadaşım bana katılacaktır... sağlık arkadaşlar bu başka birşey diil ötesi var mı... ve şunu unutmamalıyız ki biz çocuklarımızı böyle yetiştirmemeliyiz...acıyoo kanıyoo patlıyo diye korkutmak yerine bilinçli bi şekilde açıklamalıyız. doğruları söylemek korkulduğu gibi onların evlenmeden önce bekaretlerini kaybedecekleri anlamına gelmez...önemli olan onları yıllar boyu sürebilecek bir cehennem azabına sürüklememektir çocuklarımızı korkutarak..umarım en kısa zamanda hepiniz çalışmalarnızın sonucunu alırsınız ve müjdeli haberlerinizi alırız... özellikle yendikten sonra aldığım bebek haberleri beni inanılmaz mutlu ediyo ve duygulandırıyor arkadaşlar:)
bi de bi de bi erkeğin buralarda soytarılık yaptığnı okudum yuh diyorum başka bişey diyemiyorum, böyle ciddi bir sorundan faydalanmaya çalışan insan diildir, canlı statüsüne dahi koymam yine kızdım bak neyse kolay gelsn kızlar çok yazdım...
Arkadaşlar lütfen ümitsizliğe kapılmayın azmedin ve rekorunuzu kırın üstüne gidip siz onu bitirin bu sadece beynimizin bize bir oyunuher başarısızlıkta dahahda hırslanın ve dua edin bende aşalı çok olmadı 3 kasımda aşmıştım yardımcı olmak isterim![]()
Reglim bittiginden beri 2 gundur orta parmakla 40 kez gel git yapiyordum.. bugun her zamankinden daha zor oldu.. duvara tosladim ve arkaya gecmek acili oldu... 2 gundur cok rahat yapabilmistim... adetim tamamen bitti o yuzden mi acaba... adetli iken kaslar daha acik oluyor diye okumustum bi de cok hastayim.. hapsirik oksuruk burun akintisi bas agrisi ... acaba grip yuzunden mi.. cok moralim bozuk... gitgide kolaylasicak derken acaip kasildim bugun... ama yine de aglaya sizlaya 40 a tamamladim... yrn daha kolay olur ins
beyazlar biriksin de yıkıyım dersin bi bakarsın bi tane beyaz kalmamış giymeye ama birikmemiş de,komşunun çocuğu olur tebriğe ha bugün ha yarın gideyim dersin hoop çocuk gelir 1 yaşına,her iş çıkışında kaşlarını aldırmaya niyetlenirsin sonra üşenirsin orman olursun falan filan :)
vajinismusun da bundan hiiç bi farkı yok. hergün bu siteyi okursun akşama egzersiz yapıcam diye niyetlenirsin ama illa bi bahane bulursun sonra yıllar geçer.
herşeyi erteleyin ama bunu ertelemeyin,inatla ısrarla devam edin,doktor bir haftada çözer siz 7 gündeherkese kolay gelsin
![]()
cok cok sevindim snein adına canım inşallah bizde senin kadar sanslı oluruz Allah mutluluğunu daim etsin :)
Amin inş herkes yener ben kulak çöpü girince tamam demiştim olur bu başarısızlıkta yaşadım ama vazgeçmedim 7 gün falan çalıştım toplamda ve çok mutluyum şu anda![]()