Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sü kesintisi gibi beyaz birşey gelince ne oluyodu gecen bi ark demsti iki gun egzersz yaptm iki gundr yapmyrm bugun aşırı derecede oyle süt kesintisi gbi bişey geldi önemli bişeymi birden korktum da:18:

Slm kizlar.Ben 8 cm yapabiliyorum suan:)Yarin 8,5 ve 9 deneyecegim.Sonra 9,5 ve 10.Bir kac gun sonrada insallah es denemesi.Umarim reglim gelmeden asmis olurum bu sikintiyi.Dua edelim birbirimize.

tatlım nasıl 8 cm yapıyosun anlamadım ben ? Kızlar bu arada benim aklıma bişe takılıyo ya hep parmak egzersizi yapıyorum ben tek parmak ok 2 parmak tek boğum alabiliyorum şimdilik ama girişte parmaklarım çok sıkışıyo böyle iz oluşuyo zar mı yapıyo onu acaaba? bu egzersizler sırasında zarı kendimiz mi yırtmış oluyoruz nasıl oluyo?

Kızlar dün işaret parmağı da denedim.Bu biraz daha zor oldu ama sonuçta oldu.Bunu birkaç gün daha deneyeceğim,Ondan sonra diğerlerine geçeceğim :)İyi ilerliyorum değil mi hadi azıcık gaz verin :)

kızlar merhaba. beni tanıyan arkadaşlar burda mısınız? melisa, komar, kkaderim, hacico, avesra... nasılsınız kızlar? ben uzun aralıklar yazabiliyorum yoğunluktan:( kızlar aranızda vajiyi yendikten sonra kadın doğum a giden var mı? bir şey sormam gerekiyor?
yeni gelen arkadaşlara da selam, lütfen sabırlı olun, egzersizleri bırakmayın bitecek bu kabus inanın diyorum. çok öptüm herkesi:)

kızlar merhaba. beni tanıyan arkadaşlar burda mısınız? melisa, komar, kkaderim, hacico, avesra... nasılsınız kızlar? ben uzun aralıklar yazabiliyorum yoğunluktan:( kızlar aranızda vajiyi yendikten sonra kadın doğum a giden var mı? bir şey sormam gerekiyor?
yeni gelen arkadaşlara da selam, lütfen sabırlı olun, egzersizleri bırakmayın bitecek bu kabus inanın diyorum. çok öptüm herkesi:)

merhabaaa melodika tatalm hoş geldiin. evet cnm ben gitmiştm yener yenmez sor bakalm :16:

biri bana cewap werebilirmi süt kesntisi gbi bişey geliyo bende dun akşam daha çok geldi iki gundr egzersz yapmıyorm bugun üçüncü gün ama nye öyle asırı derece geldi anlamadm önemli birşeymi bilen varsa yazabilirmi:18:

canım benm çok saol haklısın biraz sabırsız ve karamsar davranıyorum ama hep vajinismus olduğum için bişeyler eksikmiş gibi hissediyorum herkes aynı şeyi söylüyor normal hamilelikten bir farkın yok die ama benm buna alışmam zaman alacak sanırım sonuçta yaşadıklarım pekte normal değil daha karı koca olamadan anne olacağımı öğrendim bide ona bir anda bağlandım o yüzden böyle korkuyorum inşallaj dediğin gibi olur ve yirmi gün sonra size kalp atışını duyduğumu yazarım Allah ım herkesin yavrusunu korusun bnmkinide tabi ona emanetlerr

vajisin ve hamilesin ne guzel bende bebek istyrm ama....

biri bana cewap werebilirmi süt kesntisi gbi bişey geliyo bende dun akşam daha çok geldi iki gundr egzersz yapmıyorm bugun üçüncü gün ama nye öyle asırı derece geldi anlamadm önemli birşeymi bilen varsa yazabilirmi:18:

canım mantar olmuşsundur korkacak bi şey yok.
eczaneye gt bahset sana uygun bi ilaç verir. doktora gözükmen daha mantıklısı ama gidemem diyorsan bi eczaneye uğra olurmu

bende öyle düşünüyorum ama ikide birde ultrasona girmek istemiyorum en iyisi beklemek ama o yirmi gün yirmi yıl olur bana

canım bak olumlu yada olumsuz bunu şuan düşünme, ben bebeğimi kaybettiğim zaman demişlerdi ki, senin yine çocuğun oluyor ve Allahın izniyle olurda birdaha, keşke dediler bir arkadaşın bebeği olmuyor yıllardır, keşke onunda olsaydı böyle olsaydı, Allah korusun yanlış anlama şunu demek istediler ve zaten devamında söylediler, birinci kez bir sıkıntı olursa 2.de araştırma yapıp çözüm buluyorlar, kan pıhtılaşması mı var annede demir eksikliğimi falan, bu arada folik asit kullanmaya başladın mı sakın ihmal etme. yani sorunu çözüp sonra 2. hamileliğinde Allahın izniyle sorun olmuyor,çok fazla insan 1. hamileliğinde yaşayabiliyormuş bu kayıpları , kendini suçlama bizim çok şükür bebeğimiz olabiliyor bunu düşün tamam mı? bunun çözümü var insanlar neler yapıyorda bebek sahibi olamıyor yazık.

sü kesintisi gibi beyaz birşey gelince ne oluyodu gecen bi ark demsti iki gun egzersz yaptm iki gundr yapmyrm bugun aşırı derecede oyle süt kesintisi gbi bişey geldi önemli bişeymi birden korktum da:18:

canım yeni geldim de süt kesiği gibi akıntı ve uzun süreli geçmeyen kaşıntı varsa mantar vardır muhtemelen ama korkma çözümü kolay birşey, bu arada egzersiz sırasında ellerini çok iyi yıka yada aparatlara çok dikkat et.geçmiş olsun korkma tatlım.

merhaba tatlım hoş geldin nasılsın?

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar dun aksam parmak egzersizi yaptim bi yanma oldu bide zor yaptim bir türlü orta parmagimi soramadim serçe parmağımi zor soktum daha önce orta parmagima kadar gelmistim daha once rahat sokmustm bu sefer sanki orda bi et parcasi var zor girdi anlamadım

kızlar mrb ben buraya çok yazmıyorum ama her yazılanı okuyorum size bişey sorcam bn 10 cm aparat yapıyoruma ama es denemesi yapmak istemiyor cnm hiç eskiden cinsellik isterdim şimdi o da gidiyor eşimle cinsellik olmadan da çok mutlu hissediyorum o yuzden cinselliğe gerek hissetmiyorum offff bu da kötü bi durum zamanla düzelir mi ki istegim geri gelir mii??? böyle hisseden var mı ki bnden başka

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar dun aksam parmak egzersizi yaptim bi yanma oldu bide zor yaptim bir türlü orta parmagimi soramadim serçe parmağımi zor soktum daha önce orta parmagima kadar gelmistim daha once rahat sokmustm bu sefer sanki orda bi et parcasi var zor girdi anlamadım

cnm bazen oluyo öyle hooop diye giriyo bazen baya uğrastırıyo bazen hiç girmiyo normal yani herkedte olabiliyor

kızlar mrb ben buraya çok yazmıyorum ama her yazılanı okuyorum size bişey sorcam bn 10 cm aparat yapıyoruma ama es denemesi yapmak istemiyor cnm hiç eskiden cinsellik isterdim şimdi o da gidiyor eşimle cinsellik olmadan da çok mutlu hissediyorum o yuzden cinselliğe gerek hissetmiyorum offff bu da kötü bi durum zamanla düzelir mi ki istegim geri gelir mii??? böyle hisseden var mı ki bnden başka

Ayni sorun ben de de var.. bu sorunu yenip cinsel acidan mutlu olanlar var mi acaba.. yani o kadar aci ve egzersizlerden sonra orgazm olabilen birileri varsa gercekten cok mutlu ve umutlu olucam...

Back
X