Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben hiç egzersiz yapmadım, p de kolayda egzersizde ben de bilmiyorum ama şöyle söyleyebilirim, egzersiz sırasında popon ve belin arasına yastık koy o zaman daha rahat olacağını düşünüyorum.sırt üstü uzanabilirsin yada bacaklarını dizlerinden kırıp yan tarafa doğru açabilirsin. birde zeytinyağ kullan istersen kayganlaştırıcı olarak.ama şunu bil p çok daha kolay.

sırt üstüde yapıyorum,lavaboya oturur gibide yapıyorum yön bulma sorununu atlatabilsem eş denemsine geçicem.benim korkum eş denemsindede böyle bi sorunla karşılaşmak.inşallah olmaz.kayganlaştırıcı kullanıyorum ben.

canım bence senin sorunun yorgun başlayıp çabuk pes etmek, oraya dokunduğunda sadece ıkın, ve it içe doğru bol yağlı olursa dokununca zaten birşey hissetmezsin,bol bol ıkınarak ilerle derim ben ve lütfen hemen bırakma, benim yarım saat falan ilk giriş anı sürmüştü sonrası ıkınarak kolaylıkla devam ediyor zaten.paniklediğimde çıkarmak yerine durup derin derin nefes alıp verdim sonra ıkınmaya devam ettim. sonra poponu küçük küçük ileri geri hareket ettir.

Yarım saatmi toplasan 10 dk anca oda ölüm gelior :(

sırt üstüde yapıyorum,lavaboya oturur gibide yapıyorum yön bulma sorununu atlatabilsem eş denemsine geçicem.benim korkum eş denemsindede böyle bi sorunla karşılaşmak.inşallah olmaz.kayganlaştırıcı kullanıyorum ben.

canım bak söyledim ya ben hiç egzersiz yapmadım ve ayrıca bu siteyi yendikten sonra buldum, o yüzden yönün popoya doğru olduğunu falan da bilmiyordum, o yüzden çok şanslısınız, ama direk eş denemesini zeytinyağ ile yaptım ondan önce ne denediysem olmamıştı, azıcık girdikten sonra zaten arkası çok kolay geliyor, p yi yönlendirmen daha kolay, derin nefes alıp verip sonra ıkınırsan, üstteyken öne doğru eğimli oturursan, altta bence eşinin beline ayaklarını dola derim, öncesinde denemedim ama giriş için rahat b,r pozisyon, ama sana söyleyim mümkünse üstte olmayı tercih et çünkü bacaklarını kapatma gibi bir lüksün olmadığı için ve kontrol sende olduğu için artık klasikleşti ama daha kolay oluyor.kayganlaştırıcı benim işime yaramamıştı, bak şimdi hemen şu an varsa imkanın git zeytinyağ ile egzersiz yapmaya çalış giriş farkı var mı bir test et.

5. Egzersizimi cok daha rahat yaptim.. bacak titremesi yok. Birden bastiran aglama istegi yok.. ben bunu beceremeyecegim hissi azicik ...parmak cikarkenki uyuz! duygu hic yok egzersiz sonrasi rahatsizlik hissi hic mi hic yok .... Super!!!! 40 defa orta parmak gelgitten sonra odevimi yapmis olmanin huzuru ile bi asama daha ilerleyim dedim . Once aciyacagini dusundugum her yere dokundum ic dis sag sol her yeri kontrol ettim.. hissettigim seyin aci olup olmadigini anlamaya calistim.. aci degil sizi degil sinir bozucu bir duygu desek daha dogru olur. Gidiklanan birinin ayak tabanlarina yavasca ara vermeden dokunmak gibi... neyse sonra 2 parmak denemesi yaptim ilk kez... tabii zorlayarak cok az girdi ama nihayetinde girdi... 1 bogum kadar... aci hissi olmadi.... duvarin otesine gecemedim ama olsun cok buyuk bir ilerleme benim icin...

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır eşimle birlikteyim. 4 yıldır evliyiz. eşimle ilk evlendiğimiz de zorla birlikte olduk ondan sonra adet oldum sonrasında da bir daha birlikte olmayı beceremedik. her defasında ben kaskatı kasılıyorum ve ağlamaya başlıyorum eşimde durumumdan çok korkuyor bana sabır gösteriyor. budurumu kimseye de anlatamıyoruz lütfen banada yardım edermisiniz.

Evlendigimden beri bu siteyi okuyorum esim de sehir disinda... 1 ay vaktim var.... sabahtan aksama siteyi oluyorum kendimi gaza getiriyorum yazilanlari denemeye calisiyorum.... birbirimize destek olalim kurtulalim bu dertten...

Merhaba arkadaşlar 10 yıldır eşimle birlikteyim. 4 yıldır evliyiz. eşimle ilk evlendiğimiz de zorla birlikte olduk ondan sonra adet oldum sonrasında da bir daha birlikte olmayı beceremedik. her defasında ben kaskatı kasılıyorum ve ağlamaya başlıyorum eşimde durumumdan çok korkuyor bana sabır gösteriyor. budurumu kimseye de anlatamıyoruz lütfen banada yardım edermisiniz.

arkadaşım geçmiş olsun öncelikle
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html bu konunun ilk sayfasını okuyun anlamadığınız birşey varsa o konuda yazarsınız. eğer ki birkaç denemede olmazsa, egzersizlere başlarsınız.üzülmeyin buraya gelen arkadaşlarımız bu durumu aşmadan gitmiyor, yeter ki çabalayın.

Kizlar ben parmak egzersizi yapamiyorum da dilatör le ni calissam yoksa plastik penislemi çalissam lütfen yardim edin

canım neyle çalışırsan çalış hepsinde amaç oraya birşeyin girebildiğini ve acı olmadığını beyne kabul ettirmek, kasları kontrol altına almak. o yüzden parmak olmaz dilatör olur farketmez. eş parmağıyla da çalışabilirsin tabi eşin kabul ederse.

Merhaba arkadaslar dun aksamdan beri kahverengi lekelenme seklinde lekem geliyordu bu aksama dogru asiri bi sanci ve hafif kanamaya donustu ayni adet oluyormus gibi esim acile goturdu bebege baktilar bir sorun gorunmuyor kalp atislarida olusmus dediler kanama cogalirsa gel tekrat dediler eve gekdikten sonra ultrayonun etkisendebmidir 3 saat sonra fazlalasti ve tekrar gittik kanamayi durdurmak icin bir igne yaptilar ama sancom.kasiklarimdaki agri ve bel agrim devam ediyor hastanedeki ebede adet dongusu olabilecegini soyledi gunum ayin ikisiydi bu durum basina gelen varmi kadina vajinismus oldugumuda soyleyemedim cekindim sizce p.tesi doktoruma gorunmelimiyim

Merhaba arkadaslar dun aksamdan beri kahverengi lekelenme seklinde lekem geliyordu bu aksama dogru asiri bi sanci ve hafif kanamaya donustu ayni adet oluyormus gibi esim acile goturdu bebege baktilar bir sorun gorunmuyor kalp atislarida olusmus dediler kanama cogalirsa gel tekrat dediler eve gekdikten sonra ultrayonun etkisendebmidir 3 saat sonra fazlalasti ve tekrar gittik kanamayi durdurmak icin bir igne yaptilar ama sancom.kasiklarimdaki agri ve bel agrim devam ediyor hastanedeki ebede adet dongusu olabilecegini soyledi gunum ayin ikisiydi bu durum basina gelen varmi kadina vajinismus oldugumuda soyleyemedim cekindim sizce p.tesi doktoruma gorunmelimiyim

Canim merhaba sukurler olsunki bebegine bisi olmamis. Baslarda kanama durumlari oluo hamillerde ama doktorun muhakak bilmeli cnm sakin ihmal etme olurmu rabbim yardimcin olsun bizide haberdar et

6. Egzersiz de sorunsuz gecti... sukur...gitgide daha rahat oluyor ... oncesinde evde turluyorum 15 dakika kadar.... biraz da hareket ... gevsemek icin ... cok faydasi oluyor ... sonra belirledigim saat gelince egzersize basliyorum... itiraf ediyorum ki nefret ediyorum egzersizden.... ben bu kadar ugrasirken esimin hicbir seyden habersiz mutlu mesut yasamasi da sinirime dokunuyor . Aynanin karsisinda bunu kabul et bu isi yapacaksin, kacis yok. Bunu yapmak zorundasin diyorum... neyse ... uzattigimin farkindayim ama bu konuyu konusabilecegim kimse yok... bugun 2 parmakla da baya ugrastim. Duvarin otesine gecebildim.. hafif yanma oldu ama cekmedim nefes alip verdim. Bunu yapabilince de gaza geldim bi de mum deneyim dedim... cok garipti... mumu ittirebildigime hala bile inanamiyorum... cetvelle ölctum 6 cm ilerletebilmisim... ama mumu gordugumde yani icime girdigini gordugumde neredeyse bayilacaktim.... aci falan yoktu ama o gordugum sekil... ne biliyim ne demek istedigimi yasayan anlar... tek istegim bu kadar calismamin karsiligini ins gorebilmek...

6. Egzersiz de sorunsuz gecti... sukur...gitgide daha rahat oluyor ... oncesinde evde turluyorum 15 dakika kadar.... biraz da hareket ... gevsemek icin ... cok faydasi oluyor ... sonra belirledigim saat gelince egzersize basliyorum... itiraf ediyorum ki nefret ediyorum egzersizden.... ben bu kadar ugrasirken esimin hicbir seyden habersiz mutlu mesut yasamasi da sinirime dokunuyor . Aynanin karsisinda bunu kabul et bu isi yapacaksin, kacis yok. Bunu yapmak zorundasin diyorum... neyse ... uzattigimin farkindayim ama bu konuyu konusabilecegim kimse yok... bugun 2 parmakla da baya ugrastim. Duvarin otesine gecebildim.. hafif yanma oldu ama cekmedim nefes alip verdim. Bunu yapabilince de gaza geldim bi de mum deneyim dedim... cok garipti... mumu ittirebildigime hala bile inanamiyorum... cetvelle ölctum 6 cm ilerletebilmisim... ama mumu gordugumde yani icime girdigini gordugumde neredeyse bayilacaktim.... aci falan yoktu ama o gordugum sekil... ne biliyim ne demek istedigimi yasayan anlar... tek istegim bu kadar calismamin karsiligini ins gorebilmek...

Bence öyle düşünme sen su anda beynine meydan okuyorsun egzersiz yaparak hem vücudunu tanıyorsun aslında ne kadar muhteşem bi yaratılışta olduğunu görüyorsun ve bence eşinde üzülüyordur ama belli edemiyordur bence onlar daha şaşkın oluyor ne yapacaklarını bilemiyor.. Ama kendini motive etmen çok güzel ..:46:

Canim merhaba sukurler olsunki bebegine bisi olmamis. Baslarda kanama durumlari oluo hamillerde ama doktorun muhakak bilmeli cnm sakin ihmal etme olurmu rabbim yardimcin olsun bizide haberdar et

Dün gece baktiklarinda bebegimin iyi olduguni soylediler kanamanin durmasi icin igne yaptilar ama aksine artti ve suan normal adet oluomus gibi kanama ve sancilar kramplar yasiyorum doktoruma ulasmak ancak yarin mumkun olacak karnimdaki ve kasiklarim daki krampkar korkutuyor beni off canim cok zor bisey dun gittigimde ebe kurtaj masasinda muane etti bian korkuya kapildim kayinvaldemse disarda dusuk falan olsa kurtaj deseler napcam ben vajinismusum iliskiye bilw girmwmis biri nasil kurtaj olur hangisine kafa yorcami sasirdim kanamam.cok fazla ama normal degil bnce

Back
X