- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.721
Gunduz egzersizden sonra cok moralim bozulmustu. (Bu arada destek olan, gaz veren arkadaslara çok tesekkür ederim onlara cok dua edicem) egzersizden sonra yattim zaten cok hastayim... rahatsizlik duygusu da gecmek bilmedi... sonra birden silkindim,giyindim, disari ciktim önce ilaclarimi aldim sonra gleitgelen jel aldim.. oncesinde bebeyagi kullanıyordum . Uzun bir yuruyusle rahatladim...Sonra evi toparladim... gunlerdir yigilmis bulasiklari yikadim, corba yaptim ... kisacasi rahatlamak icin elimden geleni yaptim. Sonra aynanin karsisina gecip bu isi basarmak zorundayim ve basaricam dedim yuksek sesle birkaç kez soyledim. Sonra kocami dusundum...' ben onu bir omur bekledim' onu ne kadar sevdigimi dusundum.. mesaj çektim... guzel gunlerimizi dusledim sonra yeniden bir kez daha egzersiz yaptim. . İnanılmaz bir şekilde cok kolay oldu... hic agri sizi olmadi... en nefret ettigim parmak cikarkenki o uyuz duygu bile olmadi.. sonrasındaki devam eden rahatsizlik hissi de... ay cok mutluyum... hem de 40 defa gitgel sadece 10 dakika surdu... biraz daha hizladigimda 2 parmaga gecicem ama acaba once mum olayina mi girsem ??? Cok uzattim ama cok mutluyum huzurla uyuyayim simdi...
Cok sevindim siz nekadar oldu evleneli Canim basardin ite eslede Öle olcak insallah