- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #163.881
bişey sorabilirmiyim peki bu egzersizleri yaparken aynada bakıyormusunuz kendinize
küçük(hani şu 2li kapaklı çanta aynaları) aynayı sol elime alıp sağ elimle de egzersizimi yapıyorum. sadece vajinamı görüyorum.
egzersiz yaparken nasıl bir pozisyonda yapıyosunuz,uzanarakmı oturarak mı ben denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilemiyorum.mesela serçe parmak deneyeceğimizde nasıl pozisyonda yapayım.
TSK ederim evet konusalim yapıcam bu egzersizi
tamam canım yarın konuşalım ozaman kendine cok iyi bak görüşmek uzere
bebeğim kızlık zarına,dr eline gazlı bez mi ne tam bilmiyorum alıyor sanırım mikrop kapma diye sonra sadece tutup çekiyor öyle bakıyor, normalde bekar ve cinsel ilişki geçirmeyen hastalara aletle bakılmıyor, aslına bakarsan ellede bakılmaz, ultrasonla bakıyorlar ama dr lar yinede elle dediğim gibi bakıyor.acı falan düşünme rahat ol, ben senin kadar cesurda değildim üstelik.
Mrb arkadaşlar bi cogunuz gibi bende vajinismusum bu ayin 3ünde hamile oldugumu ogrendin nasil olur esimle birlikte olmamaistim denemeler sirasinda kalmisim iki gundur suren kanamam sonucu bugun doktorumla gorustum ve dusuk yaptigi mi soyledi kurtaja aldilar ben daha uyanikken vajinadan fiil gibibir ilac verdiler ve kadin elini vajinama soktu o kdr canim yandiki esimin p.si alamazken elin kadinin eli vajinamdaydim bagirdim agladim ama uyandigimda ne bebegim benimleydi nede kizlik zarim ve oyle bir agri hissediyodumki o bolgede esimin denemeler sirasinda parmagini dokundurmasina dayanamayan ben neler yasadim suan hala agrilarim var 4 saat oldu ama ben tlfdan sizlerle paylasiyorum suan nolurr ne yapin ne edin tedavi olun veya bunu bi sekilde yenin bwnim gibi unutamayacaginiz soklar yasamayin bizim tek sorunumuz canimiz cok kiymetli esiniz size dokunmaaya kiyamiyo ama baskalari cok gzl kiyiyo bugn kocamin gozlwrinin icine bakamiyorum iki kati sucluluk hissediyorum bian once yenin bu illeti hepiniz :'(
canimmmmmmmmmm inan su an gozlerim dolu dolu yaziorum ne olur uzulme vardir bir hayir bundafa.zaten demekki sagliksiz bir bebekmiski dusmus.rabbim bunu uygun gormmus kuzum yine olur sen canini sikma.biraz kendini toparla yardimci olalim vajinusmusu yen ozamn bebiste gelir bitanem.lutfen sikma canini....
Bazilarin et parcasi oluormus amaliyatla alinior dedi Öle Problem yok dedi aci mas sende dedi serbest kal dedi Öle iste peki aparat kac cm kadar yaptin neden yenemedin burdakinler hep aparat tan so ra yanior hayirlisi olur elbet allah nezaman yazdiysa
Cok saol canim belki boylesi hayirliydi ama suan bunu dusunemiyorum vajinismusta olsam o bebegi hemen kabullenmistik esim havalqra uctu bugn onu ilk defa aglarken gordum ona bu kdr aciyi yasatmaya hakkim varmi bilmiyorum onu cok seviyorum ama bisiyler olmayinca olmuyor iste suan korkum iki katina cikar ve hic birlikte olamam die korkuyorum Allah im kimseye boyle garip bir aci yasatmasin ne diym neye uzulecegini sasirmis durumdayim suan
ya kızlar ben iki parmak tek boğum geçirdim. ama şöyel ilginç bişe oluyo sanırım zardan diye tahmin ediyorum parmağımı böyle o kadar sıkıyoki çıkardığımda şerit gibi iz olmuştu parmağım kenarında . içeri giren kısım bi zorluk yaşamıyo ama sadece girişte ince çizgi halinde kenarları sıkışıyo. sizdede böyle mi oldu ? içeride gerginlik hissetmiyorum çok ? nolur yardım kızlar ya ?
vajinanın yapısı tırtıklıymış ondan olabilir bence.hem de sıkmaktan bende aparatı da parmağı da çıkartırken bakamıyordum kasıyordum.hala var ama senin ki kasmaktan olabilir canım.ayrıca netten doktorlara sorabiliyosun şansını dene istersen ben soruyorum bazen.
Cok saol canim belki boylesi hayirliydi ama suan bunu dusunemiyorum vajinismusta olsam o bebegi hemen kabullenmistik esim havalqra uctu bugn onu ilk defa aglarken gordum ona bu kdr aciyi yasatmaya hakkim varmi bilmiyorum onu cok seviyorum ama bisiyler olmayinca olmuyor iste suan korkum iki katina cikar ve hic birlikte olamam die korkuyorum Allah im kimseye boyle garip bir aci yasatmasin ne diym neye uzulecegini sasirmis durumdayim suan
kastığımızdan oluyo parmaklarımız sanki içeride sıkışıyomuş gibi oluyodu ama ne zaman gevşediğimde içerisinin kocaman bi boşluk olduğunu hissediyodum kızlar sakin olun dikkatinizi başka yöne vererek egzersiz yapın ve muhakkak eş ile egzersiz yapın parmakla yada aparatla hiç farketmez önce kendiniz deneyin sonra iyice esneyince eşiniz parmakla denesin onunda olduğunu görünce zaten daha fazla güven sağlayacaksınız
doğru söylüyorsun canım ben eşimin oraya dokunmasına iizin veremyorum ama aparatı yerleştirirken bile sanki düğün pastasını keser gibi birlikte tutuyorz :)
soru sormak isteyen varsa yardımcı olmak isterim arkadaşlar
ilk soru benden olsun nasıl yendin peki canım :) ben bir nevi dr a başvurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?